Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 09.06.2014., 19:17   #1681
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa Burko budi i ti malo realan, Meksiko je kifla. U zadnjoj rundi kvalifikacija su izgubili protiv Hondurasa, odigrali neriješeno protiv Kosta Rike, Jamajke i SAD-a (sve tri 0:0) i jedva Boga odigrali 2:1 protiv Paname. Izgubili su i zadnje dvije prijateljske, od BiH i Portugala.
Ne vidim ništa posebno kod tog Meksika. Mi smo izraziti favoriti u tom meču. Igra se jedna utkamica i može se svašta dogoditi, ali poraz bi stvarno bio iznenađenje. Ne samo za nas nego i za pola europskih ekipa. BiH, Grčka, Srbija, Poljska i sl. su bolje reprezentacije od Meksika. Kakav crni Meksiko.
Otkad je Finke preuzeo Kamerun oni nisu odigrali nijednu ozbiljnu utakmicu. Koga su pobijedili? Gabon, Tunis i Makedoniju. 2-2 protiv Njemačke je bilo čudo Isusovo, bolje da su ga tu potrošili nego protiv nas. Sad im idu 3 poraza zaredom.

Mi realno imamo odličnu skupinu i mnogo razloga za optimizam.
Taj mexico nema veze sa sadasnjim. Jesi im gledao koju utakmicu? Portugal su rasturili i nesretno izgubili. Mi odavno nismo odigrali tako dobro kao oni protiv portugala.

I jos na par sitnica zaboravljas:
- klima koja njima pogoduje, posebice jer je vecina igraca iz njihove domace lige
- mozda i najvaznija cinjenica: oni su jako dugo skupa, pripremaju se koliko vec? 2 mjeseca? ili cak i vise? Reprezentacije su mahom neuigrane ekipe, a duge pripreme puno znace. Mi smo imali najkrace silom prilika.

Ne kazem da cemo izgubiti. Dapace. No i mene iritiraju nasa podcjenjivanja. Od onoga lako cemo sa japanom, australijom, ekvadorom pa i tim mexicom, sve do toga da cemo dobiti brazil.

Treba se spustiti na zemlju prvo, onda cemo mozda i dobiti taj famozni brazil. Ali hvala Bogu da je Niko Kovac normalan barem po tom pitanju. Totalna kontradikcija nasim medijima i bivsem komicaru... pardon, izborniku. Lik je cvrsto sa obje noge na zemlji, nikakve velebne najave, niti ista slicno.

I ako to jos prenese kvalitetno na igrace mislim da cemo proci. Samo radi toga sam blago optimistican. Naglasio bih ovo - blago.

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ja samo kažem da je Dani Alveš totalna truba od igrača.
Nije bas truba, ali nije ni upola dobar kakvim ga se smatra. IMHO naravno
Mileni je offline  
Staro 09.06.2014., 19:27   #1682
chief_wolfinjo
Guest

ja kažem da ćemo proći skupinu

Staro 09.06.2014., 19:59   #1683
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Ne treba u kalkulacije zaboraviti ubaciti i vrlo bitan faktor - klimu.

Mislim da smo mi u najvećem problemu po tome pitanju. Meksiko i Brazil su na domaćem terenu, a Kamerunce ne treba ni spominjati.
Ja sam negdje čuo ili pročitao prije par dana da će Afrikancima biti gore nego našima zbog abnormalne količine vlage u zraku za njihove pojmove, možda to i nije točno, stvarno nezz...
doky je offline  
Staro 09.06.2014., 20:57   #1684
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Staro 09.06.2014., 21:11   #1685
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ma kapetan trkelja,niđe veze
Staro 09.06.2014., 21:32   #1686
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
koja hrpa govana u tekstu

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 09.06.2014., 23:34   #1687
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Staro 09.06.2014., 23:46   #1688
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ne kuzim. koji stimac pobogu? procitaj opet ako nisam jasno sta rekao - pitaj.
Da te citiram.
Citiraj:
pa dobro, jel vec izlapilo iz glava proklete kvalifikacije??
Ok, nije mi jasno tko je vodio našu repku u kvalifikacijama? Kovač?

Citiraj:
mislim da je najbolje pogledati tekme pa komentirati. to sto ste sada obojica nabrojali ocito za nas ne vrijedi, mi smo svaku tekmu odigrali na nivou, pokazali uvijek da smo bolji/jaci, nismo bili bezidejni kada treba prema naprijed, nismo bili pogubljeni u obrani i svaka tekma je bila izorganizirana do ibera.
Jedine mjerodavne tekme su bile dodatne kvalifikacije ali i to je relativan pojam pošto su to prve dvije utakmice novog nam trenera.

Prijateljske kako i flood kaže, ne trebaju se uzimat kao mjerodavne.

Ne očekujem ništa na prvenstvu osim da naši odigraju kako treba, a onda možemo stić daleko.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 10.06.2014., 00:34   #1689
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
- klima koja njima pogoduje, posebice jer je vecina igraca iz njihove domace lige
Koja gdje klima? Igramo u Recifeu koji je monsunska klima a oni iz Mextco Citya koji su subtropsko kontinentalna klima.

Razlika je u average temperaturi 6 stupnjeva a u vlažnosti 20%...što su jako velike razlike. Netko nije učio zemljopis u osnovnoj ja vidim
trouble je offline  
Staro 10.06.2014., 00:45   #1690
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Koja gdje klima? Igramo u Recifeu koji je monsunska klima a oni iz Mextco Citya koji su subtropsko kontinentalna klima.

Razlika je u average temperaturi 6 stupnjeva a u vlažnosti 20%...što su jako velike razlike. Netko nije učio zemljopis u osnovnoj ja vidim
Zapravo je u Recifeu vise tropska nego monsunska klima. Isto tako je opce poznato da su apsolutno svi reprezentativci Mexica iz 'Mextco Citya'. A zanimljivo, uvijek se nadje neki pametnjakovic. Bez obzira na klimu ili nesto drugo
Mileni je offline  
Staro 10.06.2014., 00:55   #1691
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ne nego samo ti činjenice govorim(ako to spada u pametovanje onda dobro),klime na američkim poluotocima variraju najviše od svih zemalja...pa reći da su meksikanci navikli na brazilsku klimu je više smiješno nego glupo. Under the Köppen climate classification, the city features a tropical monsoon climate,pošto monsunske definicije nema nigdje drugdje osim u povezivanju s tropskom,podrazumjeva se. A tropska i subtropska klimatska specifikacija nemaju previše sličnosti osim u nazivu. Mislim,tebi je jasno da Meksiko ima najviše skijališta od svih zemalja osim Kanade na dva poluotoka?

I još jedan paradoks,znaš li da je vlažnost zraka veća u prosjeku kodnas nego kod meksika...te da zapravo po vlazi i temperaturi više nama odgovara igrati u Recifeu nego Meksikancima? Zapravo jedino kaj oni imaju na svojoj strani je jet-lag kojeg nemaju praktički
trouble je offline  
Staro 10.06.2014., 07:41   #1692
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ok, nije mi jasno tko je vodio našu repku u kvalifikacijama? Kovač?
a-ha. sorry, ja sam shvatio da kovac nije carobnjak, ali ocito jest. ok, my bad........ zivi bili pa vidjeli.

btw, ako i dalje nije jasno, nije ono samo krivica stimca. ne mozes ti kriviti jednog covjeka za losu igru cijele reprezentacije, po meni su 50% i igraci krivi. zato cijelo vrijeme karikiram na kovaca da ce ocito izvesti cudo, ali je, sve ovo sto smo pokazali u kvalama je kao neka druga ekipa bila...... jel.

Burko je offline  
Staro 10.06.2014., 07:47   #1693
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Štimac je isključivi krivac. Pa nisu igrači protiv Srbije u Beogradu rekli "ajmo ih izmorit", nego glupan Štico.
Nisu igrači protiv Škotske u Zagrebu rekli "ajmo laganini, napunićemo ih".
Brko je offline  
Staro 10.06.2014., 08:24   #1694
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Ma odglumljeno KREEEE-KMUUUJJJJ

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 10.06.2014., 08:26   #1695
ivan77
Guest

ovo je narealniji osvrt do sada:

"I wouldnt write off Croats in this match. If I remember correctly they didnt fall under the pressure on last EURO, even though they were in the group together with Italy and Spain so this story is not really supported by the facts. I even think that they will be much stronger at World Cup because they felt tournament style of competition, and some leading players have gained a football maturity. Of course there are many factors and many things need to match in order to say they are dark horses, but they certainly can beat any national team on world on their da"

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 10.06.2014. u 08:41.

Staro 10.06.2014., 08:31   #1696
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Štimac je isključivi krivac. Pa nisu igrači protiv Srbije u Beogradu rekli "ajmo ih izmorit", nego glupan Štico.
dobro. po meni je to bila krivica i igraca, ali ajd, nadajmo se najboljemu za dva dana .

uj, samo kad se sjetim onog boda protiv Brazila na Poljudu kakva je bila atmosfera u Sisku, eeee.........

Burko je offline  
Staro 10.06.2014., 08:42   #1697
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Bod? Kaj nije to bila prijateljska ?
Brko je offline  
Staro 10.06.2014., 08:45   #1698
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
koja hrpa govana u tekstu
Jel, a di je to točno fulao?
Izuzev pretjerivnaja s Badeljom, ostalo je sve manje više točno.

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Ma drek dobro. Ajd mi reci kaj je to ove sezone Neymar napravio da ga se treba bojat? Hulk, pa Fred, pa Neymar od napadača.

Ako će istrčat sa svom trojicom, to je naša šansa, imat će igrača manje u sredini. Još kad znamo da će im Alves i MArcelo vole otići naprijed na bokovima... Dušu dalo za povuć brzu kontru. U Bilićevo vrijeme se to znalo lijepo odraditi, nadam se da će i Kovač malo kontre i brze tranzicije uvježbavat.
Staro 10.06.2014., 08:48   #1699
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ma drek dobro. Ajd mi reci kaj je to ove sezone Neymar napravio da ga se treba bojat?...
Zna odglumit dobro - pa ako iznudi penal ili crveni karton, norma mu je ispunjena

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 10.06.2014., 08:53   #1700
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Bod? Kaj nije to bila prijateljska ?
da..... zamisli da tucemo na svjetskom Brazil, koje bi tek onda bilo ludilo.

bod == nerjeseno.

Burko je offline  
Staro 10.06.2014., 09:00   #1701
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
za šta je krivac,jel na odveo dalje i na sp? je....je da je bolji komentator nego trener ali krivi su i igrači...uostalom to su samo kvalifikacije za sp,belgija je bila očito prejaka pa se nisu ni trudili za prvo mjesto a drugo je bilo sigurno
esc je offline  
Staro 10.06.2014., 09:03   #1702
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
da..... zamisli da tucemo na svjetskom Brazil, koje bi tek onda bilo ludilo..
Bilo bi odlično. Ali brijem da bi se tek onda psihološki potpuno ispraznili i vadili se u druge dvije tekme.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 10.06.2014., 09:13   #1703
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Zna odglumit dobro - pa ako iznudi penal ili crveni karton, norma mu je ispunjena
i to kaj veliš, istina

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
za šta je krivac,jel na odveo dalje i na sp? je....je da je bolji komentator nego trener ali krivi su i igrači...uostalom to su samo kvalifikacije za sp,belgija je bila očito prejaka pa se nisu ni trudili za prvo mjesto a drugo je bilo sigurno
Štimac je zasro gro stvari, više oko atmosfere negoli igre zbog svojih izjava o igračima i medijskih parada koje je izvodio. Ali i oko igre nije trebao puno kemijati a napravio je konfuziju. Obzirom da je kao komentator pokazao da nekaj malo ipak zna, naprosto izgleda da ne zna prenijeti znanje i svoje ideje igračima. I tu je bio ključni problem oko igre repke u kvalama. Dakako da krivica nije samo njegova, ali uglavnom trener/izbornik plati ceh...

Plus što smo fakat bili u teškoj skupini, s Belgijom koja je u svakom pogledu bila ispred nas u tom trenu, i po kvaliteti igrača, igri, izborniku, uigranosti...
I Srbija koja je puno jača nego što njihov rezultat pokazuje, imamo to zahvaliti hrvatskom sinu Siniši i njegovim ''idejama''

Škotska koja nema veliku kvalitetu, ali uvijek može nekom skinuti skalp, kao što je skinula nama...
Staro 10.06.2014., 11:55   #1704
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ne nego samo ti činjenice govorim(ako to spada u pametovanje onda dobro),klime na američkim poluotocima variraju najviše od svih zemalja...pa reći da su meksikanci navikli na brazilsku klimu je više smiješno nego glupo. Under the Köppen climate classification, the city features a tropical monsoon climate,pošto monsunske definicije nema nigdje drugdje osim u povezivanju s tropskom,podrazumjeva se. A tropska i subtropska klimatska specifikacija nemaju previše sličnosti osim u nazivu. Mislim,tebi je jasno da Meksiko ima najviše skijališta od svih zemalja osim Kanade na dva poluotoka?

I još jedan paradoks,znaš li da je vlažnost zraka veća u prosjeku kodnas nego kod meksika...te da zapravo po vlazi i temperaturi više nama odgovara igrati u Recifeu nego Meksikancima? Zapravo jedino kaj oni imaju na svojoj strani je jet-lag kojeg nemaju praktički
Sve super, sve 5. Samo koliko ljudi zivi u planinama, a koliko u ostatku zemlje? Prosjecna temperatura za vec spomenuti Mexico City? A prosjecna za Zagreb npr? Ne da mi se googlati, no iz prve ruke znam da Zagreb nema prosjecnu godisnju temperaturu od 18C

I da, monsunska klima ide uz subtropsku, no ne podrazumjeva se. Subtropska klima =/ monsunska.

Po vlazi mozda vise odgovara nama, no po temperaturi? Po cemu tu odgovara nama? Vecina hrvata zivi na sjeveru nase zemlje, a vecina Meksikanaca u nizim krajevima. Provjeri temperature kod njih u nizim krajevima (strasne zime od 15C) naspram nasima.

P.S.
I u izjavama nasih igraca kazu da temperature i nisu neki problem, koliko sama vlaga. Ako cemo vec nastaviti pisati o budalastinama, onda mozemo spomenuti i velicine gradova koje poprilicno utjecu na istu (smog npr.). Rekao bih da su i tu mehikanci u prednosti

P.P.S.
I eod sa moje strane, jer o ovako debilnoj temi nemam sta dalje za reci
Mileni je offline  
Staro 10.06.2014., 11:58   #1705
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Oh, zalutao sam na sajam meteorologa... Moje isprike.
partwish je offline  
Staro 10.06.2014., 12:01   #1706
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Jel, a di je to točno fulao?
Izuzev pretjerivnaja s Badeljom, ostalo je sve manje više točno.
Citiraj:
Mario je i taj odnos stoički istrpio
Citiraj:
Mandžo nije ni Ibra ni Messi, nije briljantan, ali je kompletan
Čisto ono što me interesiralo.

Ali ako je Mandžo ono "stoički istrpio" ja sam imao threesome sa Emmom Watson i Emmom Stone

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 10.06.2014., 12:53   #1707
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ibra i Messi,to je bit priče.Drito u vugla.
Kako se Ibra snašao,bude se i Manđo.
Staro 10.06.2014., 12:55   #1708
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Čisto ono što me interesiralo.

Ali ako je Mandžo ono "stoički istrpio" ja sam imao threesome sa Emmom Watson i Emmom Stone
Hebote emma stone... Lopata
Brko je offline  
Staro 10.06.2014., 12:57   #1709
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Ibra i Messi,to je bit priče.Drito u vugla.
Kako se Ibra snašao,bude se i Manđo.
Pojedinac je ispred ekipe. Bilo je tako u slučaju Ibre, tako je i u slučaju Đilkoša. Uostalom, dolazi Lewandowski koji je i bolji od Đilkoša jer barem zna zaštopati loptu i dodati kak se spada

A s obzirom da je Gvardiola i bez Ibre uspio osovjiti 14 trofeja u 4 sezone, mislim da je posao odradio poprilično dobro

Citiraj:
Hebote emma stone... Lopata
tko bira mastubira

panda505 je offline  
Staro 10.06.2014., 12:58   #1710
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Brko je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore