|
![]() |
#8701 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Folija... U moju obranu,mob nije bio u mene prvih par dana,pa sam mislio da je osoba maknula foliju.Provjerio sam jos jedanput i nisam uspio nac foliju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Darkensync. 07.06.2014. u 15:47. |
![]() |
![]() |
#8703 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
prijatelj mi ima s650, to je isti model samo sa slabijom baterijom, ugl. prezadovoljan je, od kamere, zvucnika, softvera, ma sve pet ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8704 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
XiaoMi ima bolju rezoluciju, ako igraš igrice i visiš na internetu he he...... |
![]() |
![]() |
#8705 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Ja bih ti u uži izbor isto ubacio Jiayu G4s i ako ti nije problem baciti koji dolar više Huawei Honor 3c i Coolpad F1. btw. Eto, došao i taj dan, Ameri kopiraju/kloniraju KINEZE ![]() Na tren sam zamislio Amerikanca kako ide po kineskim mobilnim shopovima i škljoca na sve strane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8706 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja nebi uopce dvojio, kao laik za kineze u odabiru. 1s, Qualcomm, 720p, ipak kao njihova jaca ak ne i najjaca marka, MUI itd. Jos sam ga malo probao u zivo i osim kaj je malo deblji, sve drugo je i vise nego dobro i jako "snappy". |
![]() |
![]() |
#8707 | ||
Registrirao User
|
Citiraj:
Citiraj:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
||
![]() |
![]() |
#8708 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma znaaam, šalim se bzvz,... zanemari ![]() Ponio me manjak truda u Amerikanosa. Naravno, BLU tako uglavnom i radi koliko mi je poznato,... ne znam jel oni uopće imaju uređaj a da je njihovih ruku djelo ili samo lijepe svoje ime? |
|
![]() |
![]() |
#8709 |
Registrirao User
|
Imaju neki ajvon ili tako nekako, ali sam cuo da ima los softer, ne mozes nista na njemu mijenjat i tako... Poput mediateka - ne daju source code ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8711 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Skinuo sam Screen protector sa Điđota. Počeo je lagano u kutevina zrak hvatati i responzivnost je postala manja. A kao high quality orginal je koji košta 10 dolara komad ![]() Sad nemam ništa, pa ćemo vidjeti kroz nekoliko tjedana je li na njemu prava gorilla ili nije ![]() |
![]() |
![]() |
#8712 |
Guest
|
probaj si narezati kobasice koriteći jiayu kao dasku ![]() |
![]() |
#8714 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Je li bio ručak Brko? ![]() Inače hebemu ove kineze, moj Amoi se nije još mrdnuo iz Singapura od 23.5. a u međuvremenu je pojeftinio, pa se još pojavio i ZTE Red Bull WCDMA kojeg mi se nije dalo čekat... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8715 |
Antimićanin
|
Nemam tak male kobasice ![]() Tako je... npr Cubot X6 ili iNev V3 ![]() Upravo sam počeo koristit čačkalicu i pitam se kako da Dakoka usosimo jer je prekršio obećanje ![]() BTW, ovaj ZTE Red Bull mi se čini kao odlična kupnja, čak i bolja nego Redmi S1. EDIT: Red Bull... opet samo bijeli ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 08.06.2014. u 14:20. |
![]() |
![]() |
#8716 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#8717 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Jedino je minus kaj zte nema 900mhz za 3G, al s obzirom da je ovo nubia u jeftinom odijelu ne čudim se jer sve imaju samo 2100mhz za 3G, al zato crveni bik ima 4G.. @Brko, imaš zadnjih poklopaca za uzet u duginim bojama tak da nemaš frke.. ![]()
#8719 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pozdrav ekipa jel mi netko može preporučit neki mob do recimo 90-100 dolara max? http://www.aliexpress.com/item/Origi...786181925.html se isplati recimo ovo,netreba mi bog zna kakav mob,bitna mi je samo veličina ekrana i ajde bar tih 512mb rama da ima Zadnje izmijenjeno od: Markos. 08.06.2014. u 19:04. |
![]() |
![]() |
#8720 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imate sutra na Pandinom HH-u Hongmi Note za 199,49$, a u utorak Hongmi 1S za 157$.
#8721 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
što kažete na ovo.smart watch |
![]() |
![]() |
#8722 | |
Registered User
|
L Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8724 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8725 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8726 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
102 USD, Jiayu G2F http://www.to2c.com/jiayu-g2f-basic.html Aj nebudem sanjao nekaj loše o njem do jutra, naručujem G4S slabiju verziju ![]() http://www.to2c.com/jiayu-g4s-1gb-4g...re-1-3ghz.html Zadnje izmijenjeno od: Slav3n. 08.06.2014. u 23:24. |
![]() |
![]() |
#8728 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#8729 |
Registered User
|
Imam neki stari mob na ICS_u, i moram stalno pazit na zauzetost rama, a ICS ima oko 180 mb. Ne mogu ni zamislit kako je to ako imate J.B. koji teži oko 300 mb. Kako to uopće funkcionira u 512 mb rama? Šta se tiće rezolucije 800 × 480 je standard na 4" ekranima, a na većima od toga je to jako loše. Brat mi ima mob sa 4.5" ekranom, sa rezolucijom 850× 480 i boje su očajne, razlivene. Neznam za druge, ali meni je ovo dvoje najvažnija stavka. Četverojezgreni procesor će svaki solidno odradit posa, a pogotovo ovaj Qualcomm, koji ima XiaoMi 1s, tako da ako igrate zahtjevnije igre bolje se protegnit i tih 55 $, pa bit zadovoljan. Zadnje izmijenjeno od: brisani. 09.06.2014. u 08:55. |
![]() |
![]() |
#8730 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://www.cruise-addicts.com/photop.../110624-03.jpg |
|
![]() |
|
|