|
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Malo gledam na službenom webu i nije mi baš jasno što i gdje treba kupiti/platiti da se uđe u alpha-u? vidim da ima ovaj Arena Commander Pass za 4 EUR, ali mi nisu jasni ovi paketi s raznim brodovima od par desetaka i na više EUR-a... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Single ship package https://robertsspaceindustries.com/p...s?sortBy=price https://robertsspaceindustries.com/s...commander-pass Samo pazi, najeftiniji paket nema beta access (30 USD), onaj od 40 USD ima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja jučer navečer konačno isprobao AC. Naravno, prvo je počelo sa "Connection failed" porukom i rušenjem hangara na desktop tj. na loader ![]() U free flight modu radi glatko na High postavkama, bez značajnog zatrzavanja u smislu FPS-a. Ponekad se čini da ima problema sa "frame latency" tj. djeluje kao da ponekad "uletiš u nešto gusto" pa uspori, i onda ubrza na normalno, pa opet uspori i tako stalno. No u principu se lijepo da igrat, i upravljanje joystickom uopće ne djeluje problematično, dapače, puno je preciznije i finije nego mišem i tipkovnicom. Pravi je gušt spuštati Auroru ili 300i na asteroide ![]() Sa Vanduul Swarm modom je druga priča. Čak i na Medium zatrzava i trokira, sa konstantnim fluktuacijama FPS-a. Da se igrat, između Medium i High postavki nema neke značajne razlike u igrivosti, ali nije fluidno. Posebno trokira kad se pojavi novi "Wave"... uglavnom, mislim da je AI "resource hog" tj. zdere procesorsku snagu za doručak (a nije da je imam na pretek ![]() Ne sviđa mi se i to što postoji značajan tj. pretjeran auto-aim tj. AI ti pomaže da pogodiš čak i kad bi realno promašio jer nije baš da si najbolje naciljao ![]() Eto, ukratko dojmovi ![]()
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni je sve prošlo bez ikakvog trzanja na high na 1680*1050. Istina, uz jedan diskonekt prije nego sam ušao u bolid i jedan nakon 20-ak minuta igre. Što se tiče auto-aima, nekako je za očekivat da high-tech svemirski fighter ima neku vrstu pomoći kod ciljanja. I dalje treba doć u poziciju da uopće pogodiš nešto. Nisam još stigao isprobat palicu, prvo je treba skinit sa police i obrisat prašinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jedan koristan link za vlasnike joysticka/HOTASa: https://forums.robertsspaceindustrie...re-info#latest P.S. Rastemo pomalo ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 06.06.2014. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
|
Novi patch - 2.5 Gb Updates Increased the size of production server and deployed servers with Google Compute Adjusted power consumption and the speed of the laser bolt for the Klaus and Werner CF007 Bulldog Bugs Fixed Unable to access multiplayer with an account that contains the appropriate multiplayer game mode items Resolved an issue in multiplayer where the pilot enter animation would play every time you respawn Resolved an issue with the Hornet’s Gatling gun which would cause it to begin taking heat damage prior to reaching a critical heat state Resolved an issue with the AI firing their Gatling guns constantly until they were destroyed due to heat damage Resolved an issue with pilot animations becoming offset in the 300i when viewed in 3rd person Resolved an issue which caused the animations for pitching up and down in the cockpit to be reversed. Resolved an issue which caused AI who were destroyed when the player blew up their engine and reactor to register as having committed suicide. Resolved an issue in multiplayer that would often cause a crash of the server and clients at the end of a round Corrected an issue with cooling on the 300i which could cause unintentional overheating under normal operating conditions |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#732 | |
Buying Bitcoin
|
I ne samo to, dodali su još i Freelancera + 2 finalista TNGS-a u hangar, da možemo uživo vidit brodove ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ima tu puno stvari za popraviti, ali ovim patchem dokazuju da se stvarno trude ljudi napraviti AC kako treba da mozemo gustati. Citao sam da su rekli da se nece odmarati kako treba dok AC 1.0 ne izadje, i stvarno drze rijec! |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
U reklami Freelancer bez problema rijesi 2 Cutlass-a, a ja i dalje mislim da mi je bolje uzet cutlass. Dobro je da nemam sad 150$ da impulzivno kupim Freelancer-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | ||
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#743 |
Buying Bitcoin
|
Iskreno, nebitno zašto to radi. Igrači su prosječni ljudi, ne programeri, kojima je na kraju dana bitno da kad sjednu u svoj brod i izađu iz hangara, da se osjećaju kao da su stvarno u svemirskom brodu, bez obzira kako će igra to postići. Način funkcioniranja thrustera, vektori, IFCS, itd. - to je sve super, ali to je tehnički p0rn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
A gle, AC0.8 je izasao da se sve testira i prodje, tako da ce se vjerojatno sve to izgladiti prije nego dodje multiplayer svima (0.9?). Nije bas njima ni u interesu napraviti igru ciji glavni aspekt pase 10% ljudi, ako i toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
|
Rekli su da će sljedeći patch propraviti neke stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
odnoso "arkadni" i realni fizikalni model. u realnom mozeš tokom dogfight-a ako te netko naganja, okrenut se za 180 stupnjeva i ici takoreći guzicom prema napred, dok gruvaš iz svega šta imaš po progonitelju, za večinu igrača je to prekompleksan način letenja. Zato imaš arkadni model, koji je više u stilu ponašanja zrakoplova u uvjetima letenja na zemlji, a za to ti treba malo podataka od "testera" od prosječne brzine refleksa pilota, do brzine odziva njihove oprem, gamepada i joysticka i slično, onda možeš dovest stvari u red. ako želiš primjer večina ljudi želi "fligh model" po uzoru na Xwing, freespace i freelancer-a. Dok Hardcore ekipa želi "flight model" po uzoru na Babylon 5 (nemogu se sjetit imena igre).
![]() |
![]() |
#747 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Tragično. Debilni ameri. E ovo je već dobar znak: Citiraj:
https://forums.robertsspaceindustrie...omment_2722695 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Buying Bitcoin
|
Za 15min ide stream sa E3: Stream link 1 http://www.twitch.tv/denkdirnixtv Stream link 2 http://www.gamespot.com/e3/samsung-stage-2-2014/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Izašla nova zakrpa: LINK
![]() |
|
|