Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.05.2014., 18:34   #7651
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Došao je primjereni glodavac doma, sad će dobiti vatreno krštenje, a ja mogu lijepo samo s jednom rukom igrati

SLIKA
Na amzonu je cca 25$ ako nekog zanima Trenutno je neka luda akcija
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2014., 18:41   #7652
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Na amzonu je cca 25$ ako nekog zanima Trenutno je neka luda akcija
Da, ali šaljeju samo unutar US-a. Van US-a te sa shippingom i carinom (koju će sad garantirano lupiti) ispadne kao kod nas, a ako nije kak spada možeš se jebat sa garancijom. Uzeo direkt sa blizzard storea pa imao zajebancije, sad se vraća natrag a miš uzeo u lokalnom shopu.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2014., 20:57   #7653
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Došao je primjereni glodavac doma, sad će dobiti vatreno krštenje, a ja mogu lijepo samo s jednom rukom igrati

SLIKA
Još ti samo podloga fali

Meni cura kupila podlogu pa sam morao svoju G9-u prodat i kupit Diablo 3 mouse da imam komplet

Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2014., 22:19   #7654
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Još ti samo podloga fali

Meni cura kupila podlogu pa sam morao svoju G9-u prodat i kupit Diablo 3 mouse da imam komplet

Ewwww, platnena podloga.
Ja sam samo na hard plastic podlogama, soft fabric is for pussies
Možda uzmem jednom platnenu u budućnosti, ali onda obavezno onu s witch doctorom...

Snimio kako pulsira miš u mraku, jako fora izgleda...
Staro 30.05.2014., 08:42   #7655
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
nvidia i 337.88 kod mene sa GTX 560 Ti uzrokuje suludo random freezanje ... ostao u riftu (dakle popušio 5 kamenčića i vidio sam da ispred mene je dropao forgoten soul ali ga nije bilo nakon restarta). Ljudi se dosta žale na to koliko sam skužio. Vratio se na verziju drivera prije ali tamo me muči sa dva monitora trganje ekrana. Sa jednim radi kako treba, ako su dva monitora onda se poprilično smanji ako stavim na vsync on i tripl buffering on u nControl panelu ali opet tu i tamo pucaju teksture, a stvarno mi je bezveze isključivat jedan monitor. Pa ako nekom pomogne ili netko ima riješenje da meni pomogne

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2014., 08:46   #7656
ivan77
Guest

taj miš sanjam.
Al me tih 400 kn za miš probudi uvijek
  Reply With Quote
Staro 30.05.2014., 10:12   #7657
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
nvidia i 337.88 kod mene sa GTX 560 Ti uzrokuje suludo random freezanje ... ostao u riftu (dakle popušio 5 kamenčića i vidio sam da ispred mene je dropao forgoten soul ali ga nije bilo nakon restarta). Ljudi se dosta žale na to koliko sam skužio. Vratio se na verziju drivera prije ali tamo me muči sa dva monitora trganje ekrana. Sa jednim radi kako treba, ako su dva monitora onda se poprilično smanji ako stavim na vsync on i tripl buffering on u nControl panelu ali opet tu i tamo pucaju teksture, a stvarno mi je bezveze isključivat jedan monitor. Pa ako nekom pomogne ili netko ima riješenje da meni pomogne
Jesi probao windowed mode?
Staro 30.05.2014., 12:20   #7658
virty
Ronon Dex
Moj komp

virty's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Još ti samo podloga fali

Imam tu podlogu i nije se pokazala izdrzljiva, ali lipo izgleda
Staro 30.05.2014., 17:17   #7659
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Dobro ste spomenili, nisam se ni sjetio sam pogledati. Na amazon.de je akcija 33 eur za miša sa dostavom pa sam odmah naručio jednog jer sam trenutno u njemačkoj

Hvala Vam
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2014., 17:48   #7660
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
Kakve su ti postavke u igri?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2014., 19:40   #7661
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Kakve su ti postavke u igri?
A stavio sam onaj nVidia Experiamce da satvi na optimal. Dakle sve je na High, smoth, reflection, 1680x1050... sada sam stavio windowed Bordless i forsam kroz contol panel od nVidie vertical sync i triple buff On i tu i tamo se poderu tekstture. Ono jednom u par minuta na desetinku ...
Komp je Q9550 + GTX 560 Ti 1GB, 8GB RAMa, ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 31.05.2014., 01:28   #7662
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Danas dan bio pun sreće, čim se može na većim T efikasno farmati.
Nakon što sam skužio kako sentry build pretvoriti iz pasivnog načina igranja u zabavni shoot and run, postalo je stvarno najs. Nije brzo ko s danettama na nižim T, ali sve se pegla. Bit je staviti, po mogućnosti, 3 hatred spendera na skill bar, tako da sentry ispucava samo hatred spendere. Za potpunu učinkovitost nadam se jednom lijepom Kridershotu i idealno bi bilo da quiver zarolla sentry dmg bonus. Eventualno trifecta RoRG, al nikak da padne ikakav, kamoli trifecta

Pao odličan cinder sa 20% fire, pa sam starog sa 19% stavio na "Danetta Huntericu".
Nakon što sam davno podcjenio Harrington belt i tako se par komada našlo u scrapu, sad sam konačno dočekao da mi padne kad ću ga i moći iskoristiti i to sa max rolom za dmg. Kaže potemkin, a nije ti baš nešto, ima min vit roll, lol

Za tvrdokorne kombinacije multipackova tu je tenk garwulf cloak koji diže ogromnih 30% toughness i dodaje još dva vuka za bodyblockanje. Efektivno 18mil toughness, ali ne umjetni vitality toughness, nego pravi muški
Odustao kompletno od physical builda jer nema smisla, po bilo kojoj računici trenutno. Petovi su minorni dmg u odnosu na sentrye.

I ogromne sreće danas sa rerollom svih itema, znači išao sam iz zajebancije probat do max 5 puta prerolat iteme koji su već bili ok: ammy iz 9cc, ruke iz 9.5cc, shouldere iz 436vit i quiver iz 623vit. Ammy, ruke i shouldere isprve na max. Quiver je trebalo 3 put zarolat, ali to je divno čudo jer ima preko 20 mogućih odabira. Isprve mi je ispalo 640vit, al sam htio još malo probat.

Evo lik još jednom updatean: SuperJ.
Pitchka je "close quarter" DH, T3 ready, ako je na njoj blackthorne amulet, to znači da žena eksperimentira s harringtonom, a hoće 4 set bonus, kaže zabavno je, vault sim vault tam, skupiš truplo, chest ili sa stalaže obrišeš prašinu, 2+ mil dps, bum bum, nema ničeg
Andariel i shoulderi su super za dodatni spray damage.

Dosta sam se hvalio, ali baš sam si sretan
I ne bih nikad rekao da će mi prvi lik na T6 biti DH, pogotovo kad sam od ostataka int opreme s par dijelova koji su mi udijelili PCe WDi (40) Potator, Buljator i Gaćator (shinypants) složio T4 pet WD-a.

Sad se čeka nerf pardon, fix *khm*

EDIT: evo i cow rift guardian si leži malo na hladnom kamenu.

EDIT2: a što je ovima trebalo da u horadric cacheve sad stave da može bilo koji leg past? Umjesto da su ostavili da pada samo bounty specific, ovak ti i ovi ostali legovi kradu šansu da dobiješ

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 31.05.2014. u 01:45.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2014., 02:45   #7663
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nakon što sam davno podcjenio Harrington belt i tako se par komada našlo u scrapu, sad sam konačno dočekao da mi padne kad ću ga i moći iskoristiti i to sa max rolom za dmg. Kaže potemkin, a nije ti baš nešto, ima min vit roll, lol
Nisam skinio ovaj pojas sa WD-a otkad mi je ispao od Kadale i to još negdje od početka kada je izašao RoS.
Dobro dođe kad je gužva, još ako stigneš opalit BBV ekran se brzo očisti na t3 / t4
(naravno ako ti noobovi ne prevrnu sve leševe, kamenje i armor/weapon rackove jer radi i na njima... ne radi na demonic chestovima i nisam siguran da li radi na onim khazra forama).

Citiraj:
EDIT2: a što je ovima trebalo da u horadric cacheve sad stave da može bilo koji leg past? Umjesto da su ostavili da pada samo bounty specific, ovak ti i ovi ostali legovi kradu šansu da dobiješ
Skužih nekidan da mi je od 10 A1 cacheva ispao Oculus ring i zamračio
EDIT: Usput rečeno čini mi se da su i leg drop rate vratili na staro u tišini...
Prije sam dobijao po 4-5 komada u svakom rift, zatim nakon što je prošao event 4-5 komada svaki drugi rift, danas ukupno 4-5 leg-a od odigranih 4-5 riftova...

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 31.05.2014. u 02:52.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2014., 03:02   #7664
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Radi na khazra držače i na demonic qurac-palcima
Nemoj igrat public i dogovori se s ljudima onda fino da ti kupiš takve stvari. Taj bonus ne vrijedi ako u partyu primjerice svatko ima harringtona i onda jedan potepe to? To je šteta, daj zamisli svaki lik sa 2+ mil paper dpsa, ho ho ho

Ovo za drop je već konstatirano. Realno, kad se pogleda prije anniversary boosta i sad, sad pada više legova, ali ne toliko koliko za vrijeme njega plus što su svi kita. Da ne pričam o yebenom blackthornu kojeg imam za 6 likova. Ako ništa drugo, bar su mu složili solidan set bonus...

A Kadala, ništa drugo nego hure
Al ne smijemo se bunit previše, ipak je spasila dosta ljudi kad su im falili dijelovi za set skompletirat. Iako je količina sočnih psovki upućena prema njoj skupa sa rafalom cluster arrowa poprilična
Staro 31.05.2014., 20:05   #7665
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
A Kadala, ništa drugo nego hure
Al ne smijemo se bunit previše, ipak je spasila dosta ljudi kad su im falili dijelovi za set skompletirat. Iako je količina sočnih psovki upućena prema njoj skupa sa rafalom cluster arrowa poprilična
Kakvi dijelovi
Nisam vidio zeleni item od k***e (iliti Kadale ), a gađao sam Zuni prsten koji, vidi vraga, svi WDi dobiju kao prvi dio Zunija.
Nakon 3 ili 4 offhand-a (iliti Mojo-a), 2 chesta, mislim da sam dobio 3 komada opanaka i eto sad u zadnjih tjedan dana 2 maske ispale, a prsten nikako da ispadne i to kontam baš da me igra namjerno nerfa.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 31.05.2014. u 20:12.
Staro 31.05.2014., 21:40   #7666
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
a gađao sam Zuni prsten koji, vidi vraga, svi WDi dobiju kao prvi dio Zunija.
Nope, not all of them Armor, pa armor, offhand, pa armor, offhand pa boots, armor, offhand i to je to, podijelio sam sve te dupliće tak da svi oko mene imaju isto što i ja Zuni ring još nisam vidio, samo wailing host i litany i sad sam neki dan dobio zuni helm. A jade armor nemam još, nikad vidio nisam ali helltooth, o da , blackthorne, to je nadaleko poznato svima Ja ne bum probao jade set prije nego ga zgase skroz jer koliko vidim, svi se čude kak' je OP i stalno plaču kak' je to prejako i da to treba zgazit

Tipični blizz twich streameri i pro forumaši tamo.Iskreno, bolje mi bilo kad je bio D2 samo zbog toga, svi su pomagali i radili buildove, dok bi sad bi svi samo nerfali
P.S. Od kadale sam dobio i helltooth i jade glovese dok sam ganjao T&T i kasnije zuni armor ali Jade neće i pritom mislim na tisuće i tisuće shardova
A što se tiče dropova, i dalje je relativno visok ali postotak kvalitetnijih dropova je opao, pada i dalje ali pada kao u vanilli, sve skoro možeš odmah DE, 2h axe, mace, sword, obični helmovi i tako, a imam prostora za upgrade. Morat ću dići novog lika možda će taj imati više sreće
fedaykin je online   Reply With Quote
Staro 01.06.2014., 00:39   #7667
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma taj smart loot mi nikak nije jasan

Sad kad sam skupio maraudera počela mi natalya padat, 3 komada bootsa, helm i chest, dva ringa.

I kad smo kod Natalye, ako netko igra DH s tim setom, kako igra? Meni napamet pada haunt of vaxo/stun/lightning/wyrdward build ili pak cold nekakav build sa frostburnima...

Čini se da ću i trećeg DH napraviti kak je krenulo. Upravo Kadala dala Marauder bootse, kome drugom nego ovoj koja pored mene igra ahahha pa ja ću skviknut, doduše nakon 3k shardova bilo je i vrijeme

EDIT: malo sam isprobao twitch streaming, stvar sa XSplitom funkcionira super. Iznad 480p treba kupiti licencu ako ne želiš imati watermark, ali on nije napadan.

Postoje dvije verzije, Gamecaster i Broadcaster, Gamecaster je prilično jednostavan i radi na bilo kojoj igri, dok za Broadcaster treba kupiti licencu ako želiš automatski odabrati 3D prozor. Inače screencapture radi fino. Na starijem laptopu, cca 3 godine, radi bez problema na 540p, dok na 720p FPS bude smanjen na neku konstantnu vrijednost. Treba imati bar 2Mbps upload za 540p da to sve radi fino

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 01.06.2014. u 02:44.
Staro 01.06.2014., 03:05   #7668
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ma taj smart loot mi nikak nije jasan
Smart šte?

Objasni mi molim te Amulet koji u biti negira Cold damage, ali ima Cold resistance kao secondary stat.... (već sam bio postao ovo ali nitko nije skužio, pa ni ja donedavno )

Također mi nije jasno šta je tu toliko smart da mi kod igre sa WD-om nakon mukom skupljenih 20ak A1 cache-va ispadne RORG sa DEX statom na primarnom...

Smart my ass
Usput rečeno ispale su mi 2 JH maske u zadnjih par dana tako da imam i taj set popunjem iako ne kužim kako radi...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg‎
Views:	704
Size:	316.3 kB
ID:	13475  

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 01.06.2014. u 03:13.
Staro 01.06.2014., 11:22   #7669
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ne znas kako DoT funkcionira? Pa vako, haunt radi par tisuca posto dmg preko 15sec. Dot taj dmg napravi instantno. Simple.

20 mukom skupljenih cachea? Hahaha, samo jucer smo nafarmali barem 50 komada u potrazi za boljim rorgom, dobio sam jedan scepter i jedne bracere, a toga vec imam ko pljeve. Zadnjih tjedan dana bar 300 cachea na A1 i niti jedan rorg. Kul. Kad mi padne past ce sa vit rolom kolko srece imam

EDIT: Danas streamam, chat ne koristim trenutno: twitch
DH runovi, T6 i T2.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 01.06.2014. u 12:41.
Staro 01.06.2014., 23:20   #7670
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

I tak padne danas Ivanu Kridershot

Staro 02.06.2014., 00:01   #7671
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Super sad kad blade vidi ovo tek sad neće doć na diablo.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 02.06.2014., 06:42   #7672
ivan77
Guest

uf izgleda da ću se moć pomaknut od T2 uskoro
  Reply With Quote
Staro 02.06.2014., 10:27   #7673
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Onaj Blackthorne's Surcoat oklop padne sa svih mogućih ? Mislim koga god lupim ako je zeleno onda je Blackthorne's Surcoat. Imam oklop za sve, za Wizzarda, za DH, ... smiješno. BTW ono pucanje tekstura se u full window bordless sa forsanim tripl buff i vsncom sada samo zbiva u "podzemnim" mapama u RoSu ... još uvijek pikam da se riješim trganja slike. Zanimljivo mi je da ako se "sruši" driver i ponovo digne u toku igre onda više uopće nema trganja ekrana. Smiješno ali tijekom igre se nadam da se driver sruši i ponovo digne i onda sve stalno je za 5 ... e moja nVidia ...
Taj Kridershot mi je pao na levelu 38 i imam mi base dmg 151 ... kak da mi bude upotrebljiv na levelu 70 ? Sada koristim Dawn sa bazom od 1695,4

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 02.06.2014. u 10:54.
Staro 06.06.2014., 13:47   #7674
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Da, blacky je univerzalan, nekoliko postova prije sam isto spomenuo da imam komplet već za svakog lika plus još ekstra

S ovim kriderom se nećeš usrećit na lvl70 nikak. Treba ti past odgovarajuća verzija ilvl70

Sreća je da krider kad padne obavezno rolla socket tako da ne može biti preloš drop, čitaj može se komotno zarollati na 2500dps. A ne ko ovi ostali leg lukovi, dropa ti s 2200dps i bez socketa

1h xbow za craftanje je samo za bogate jer mi eto jučer od 20 komada niti jedan nije došao blizu 2500dps, pa mi niti reroll ne pomaže

Vidim da se manje igra u zadnje vrijeme
Staro 06.06.2014., 22:21   #7675
ivan77
Guest

2600 dps + fire damage na njemu + fire damage na rukavica i
skuplja se murader? (jel se tak piše?) set i sam onaj ring da padne za smanjenje broja
itema u setu, lovim ga već mjesec dana
  Reply With Quote
Staro 08.06.2014., 10:36   #7676
ivan77
Guest

Jel se isplati mijenjat krider sa nekim one handerom ovog tipa ili natalya slayer?
Jel se meni čini, ili maruder set nikako ne pada poslije patcha?
  Reply With Quote
Staro 08.06.2014., 12:36   #7677
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Micat krider radi biločega je žalosno ako ti uopće padne na pamet...
Očito i dalje ne znaš o kakvom se weaponu radi.

žmnpp
Staro 08.06.2014., 12:40   #7678
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Micat krider radi biločega je žalosno ako ti uopće padne na pamet...
Očito i dalje ne znaš o kakvom se weaponu radi.
Kada bi stavio elemental da sentryji ispaljuju, dali bi regenerirali hatred sa kridershotom?
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2014., 12:45   #7679
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Nemam pojma jer ne igram sa DHom, ali taj weapon je isto kao i kod WDa kukri, ili wiza woh.
Sve kaj imaš prilagodiš njemu pa makar mjenjao cijeli gear.

žmnpp
Staro 08.06.2014., 12:50   #7680
ivan77
Guest

OK ostaje onda krider
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme