|
![]() |
#1621 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja za Mandzu odavno tvrdim da je debelo precjenjen igrac. Lik ima trku, borbenost i ajde odlican je u skoku. Tehnika? 0 bodova. Pas, pregled igre, itd. - 0 bodova. Meni bi Olic igrao vs brazila u samom vrhu napada. Kasnije Dudu. Samo nikako sa olicem i duduom ne ici na krilo, ali izgleda da ce i Niko ta rjesenja povlaciti. Steta, jer ni jedan ni drugi nisu za krilne pozicije, a u napadu mogu puno dati. |
![]() |
![]() |
#1622 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Nažalost uspjela sam zaspat, ali prema natpisima...Roberto ima pravo...ali vidjet cemo kak ce Brazil biti s nama... Mislim da će biti 2;0 za njih ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1624 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Imamo sanse, moze se desit da spusimo glatko, ali bome ih mozemo dobit. Samo treba igrat cvrsto, ne podlec atmosferi. Ukoliko izdrzimo pol vure da nismo primili gol, postat ce vrlo nervozni. Vrsaljko je pokazao da moze dobro odigrat na lijevom beku, brzi je i motoricniji od Pranjica, a zna i otic naprijed i centrirat i pri tom se ne zaboravi vratit. Brozovic bi po meni mogao i pocet protiv Brazila, s Kovacicem na klupi. Super se nadopunhavao s Modricem i dobro drzi poziciju. Kova mi je jako drag igrac, ali bojim se da je jos prezelen za ovakve utakmice, neka udje u drugom dijelu ![]() Pletikosa - Srna, Lovren, Corluka, Vrsaljko - Brozovic, Modric - Perisic, Rakitic, Olic -Eduardo I Dudu zabija svojima ![]()
![]() |
#1625 |
Premium
|
Ma samaramo brazil samo tak, mene samo plasi sto nemamo ali bas nikakvu kontru ( vec zadnjuih par godina! )
#1626 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1627 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() E baš tak, da ![]()
![]() |
#1630 |
Premium
|
Ja sam apsolutno za, samo bojim se da se Kovač neće usudit puknut dva takva debitanta u početni sastav na otvaranju SP protiv Brazila ![]() Čak i tri ako Pranjić ne bude mogao ![]() Mislim da ne bu ni Brozović igral od početka, tako da su to pusta teoretiziranja ![]()
#1632 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Da al ipak ne igra... Sam da nasi ne budu lijeni trcat
#1633 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Prolazimo grupu kao prvi ko iz pičke. Ovaj Dani Alves je totalna truba od igrača, hahah. Neymar pravi 7 kolutova i šest zvijezdi čim ga netko dodirne, koji komedijaš od igrača. Treba ga odma polomit i u kurac s takvim klošarom. |
![]() |
![]() |
#1634 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Slazem se da prolazimo skupinu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1637 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1638 |
Guest
|
Bit ćemo drugi u skupini, igramo neriješeno sa Brazilom ili pobjeda čak. |
![]() |
#1639 |
Premium
|
#1641 |
Premium
|
Kamerunci ne žele na Mundijal, odbili su ući u avion za Brazil! Btw evo profila nase repke na sluzbenom kanalu od FIFA-e. Na neke scene su mi suze dosle na oci. ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da se ne zaboravi. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1643 |
Premium
|
@nino - prekrasno! Sav sam se najezio. Vrijeme je da vratimo Brazilu za poraz 2006. Ajmoooo! EDIT: Vojska upala u hrvatski kamp, 20-ak minuta tražili su bombe! |
![]() |
![]() |
#1645 | |
Premium
|
Citiraj:
Brat Robert odigrao fenomenalnu partiju, a Niko nažalost morao potkraj prvog poluvremena izaći zbog ozljede, i 2-3 minute kasnije primamo gol. A prije gola igrali smo čist okej s njima, čak imali i zicera na kojeg je netko od igrača zakasnio, i još par šansi u drugom (nije da ih ni oni nisu imali.), a po meni je tad Brazil bio jači nego sad... Ozljeda Kovača protiv Brazila, pa promašen Srnin penal protiv Japana, Tomasov rukomet i dva propuštena vodstva protiv Australaca... općenito čudno prvenstvo s puno peha i loši napadači - u tri utakmice zabili smo samo u jednoj, dva gola protiv Australije i ni jednog nisu zabili napadači. Pršo koji je borben i požrtvovan ali nije bio ekstra klasa, Olić i Klasnić izvan prave forme, a Cico najboljeg napadača nije vodio iz prkosa Mamiću zbog svog sineka. Dudu je sezonu prije SP imao 20 golova u HNL, a netom nakon prvenstva zabio 5 golova u kvalama za LP i do kraja sezone 34 komada u HNL. Ne vidim po ovosezonskom učinku po čemu je Jelavić ispred Dudua, a još manje ako se uzme u obzir učinak za repku gdje je Dudu drugi strijelac repke iza Šukera...
![]() |
#1646 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
2006... To je ono kad je Kranjčar jr. imao kilometražu po utakmici identičnu onoj koju napravi prosječni sakupljač lopti uz aut liniju. Ipak smo sada puno puno jači. Prognoziram minimalno 5, a maksimalno 7 bodova te prolazak skupine. |
![]() |
![]() |
#1647 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Većina vas je prerano otpisala Meksiko i Kamerun. Kamerunci nisu divljaci iz prašume kako sugeriraju reklame i mogli bi nas komotno nakantati. Vrlo je vjerojatno da ćemo se s obje te ekipe boriti za drugo mjesto ako u prvoj tekmi odigraju izjednačeno, a naši i izgube od Brazila.
#1648 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1649 | |
Premium
|
Citiraj:
Meksiko je ok ekipa, trebali bi ih proc bez vecih problema jer imamo bolju momcad. Brazil nije dobar kao sto je bio 2006. godine. A mi smo puno opasniji nego 2006. godine. Prolaz grupe bez problema. Imam osjecaj da rusimo Brazil na otvaranju. Na kraju svaku ekipu treba respektirat, nikoga se ne smije prerano otpisat ( sto i necemo jer je Kovac pametan i dobar covjek/izbornik ). Mi smo pesimisti i uvijek mislimo da ce bit fail, a imamo vrhunsku ekipu. |
|
![]() |
![]() |
|
|