|
![]() |
#691 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Arena Commander V0.8 Launch Trailer https://www.youtube.com/watch?v=aWD97jYEaDU AC pilot's guide https://robertsspaceindustries.com/m...Guide-V0-8.pdf Zadnje izmijenjeno od: imik. 04.06.2014. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
|
Izgleda da nitko ne može igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
|
Patch je nekih 11 Gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#701 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#702 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ostavim ja komp upaljen, probudim se oko 6 vidim nista jos, mislim si znao sam da nebu nis, vratim se u krevet, dizem se u 11 jos uvijek nista. Otvaram portale sve vamo tamo, kad ono pise arena commander launcher, i ja ponovno bootam launcher kad ono drugacija slika, razveselio sam se ![]() Uglavnom provozao sam, 1920x1080 - low detalji, 4GB memorije, i radi! Mogu se voziti onako solidno, jest da malo vuce i skace, ali sve u podnosljivim granicama. Kad spustim rezoluciju sve finije i finije ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() Znači moja R9 270 ce valjda bit dovoljna za barem medium, mozda i high, buduci da sam na 1680x1050. Nadam se da Athlon nece bit "kocnica" ![]()
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Brate mili, 1.5h uploadanja slika, imgur i tcom.. Nikad sretniji kad dodje VDSL. Malo sam poslikavao, random pozicije i gluposti da cekirate, zbunjen sam jako. Doduse nisam dugo vec igrao "igre sa grafikom". Prve dvije slike mi lice na nesto na sto bi ostatak izgledao, low detalji jel, medjutim: ALBUM Neznam sta bi rekao vise, nek neko sibne VH slike pa da to malo usporedimo. 1920x1080: Low - Broken Moon - [12, 20] FPS ~20 Low - Dying Star - [12, 20] FPS ~20 Med - Broken Moon - ~15 High - Broken Moon - ~8 VH - Broken Moon - ~6 1280x720: Low - Broken Moon - 32 FPS (Avg) Med - Broken Moon - 26 FPS (Avg) VH - Broken Moon - 13 FPS (Avg) Isprva sam svako malo preskakao na 1 Fps ili nesto jako maleno, onda sam se sjetio iskopcat drugi monitor ![]() Zadnje izmijenjeno od: dashko. 04.06.2014. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Buying Bitcoin
|
S joystickom još veća katastrofa: https://www.youtube.com/watch?v=AQxqE54qjMI Pre rano su ovo pustili u javnost po mom mišljenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma ni sam ne znam što bi rekao. CrossFire mi ne radi (odnosno radi na način da sam prvo mislio da mi je odapela jedna grafa), sve je nekako usporeno, rubovi tekstura imaju nekakve bijele točkice koje bodu oči, na rezi 2560x1440 sve je nekako nazubljeno. Ne znam, ako su oni sa ovim zadovoljni, onda su im kriteriji jako niski. edit: Sada je Connection lost error...katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Buying Bitcoin
|
A jbga, shvaćam, ali tako ti to obično biva u razvoju softvera, nije to ništa čudno. Oni imaju bazu igrača od ~450.000 ljudi i svejedno su odlučili pustiti alphu u javnost. Da rade za nekog izdavača, onda ne bi imao priliku niti igrat alphu, nego bi dobio full verziju pa ili ti se sviđa ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() kontrole s misom u ok, prakticki identicne kao u freelanceru pomalo su imba nasprama joysticku ali joy dodje do izrazaja kad poiskljucivas pomocne sisteme za g-force i kompenzacijske potisnike ja so far nisan naletija na nikakve glitcheve i framrate je prilicno stabilan na high i 1650x1050 rezi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne, u Freelanceru si u 3rd person viewu imao HUD i to je funkcioniralo. Ovdje ga ili nema ili ja ne vidim. A kontrole sa mišem su neprecizne do bola, Wing Commander je imao neusporedivo bolje kontrole. Edit: a kad vidim koliko ljudi sa CF/SLI setupima (uključujući mene) ima problema, ne mogu vjerovati da nitko to nije vidio do launcha niti stavio na listu bugova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
|
Bar M+K radi donekle, joystick je u komi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|