|
![]() |
#8581 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Stigao je XIAOMI power bank s Merimobiles. Nije kineski smartphone ali je kineska dodatna oprema za smartphone. 20 USD, stiglo za 12 dana. Alu kućište, teško ko manja cigla. Sad se puni pa ću ga koristiti za punjenje Newmana dok ga ne potrošim. Čisto da vidimo što može. Što se tiče originalnosti, ako je kopija onda je vrhunske izrade. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To što svijetli je jedna jako zgodna stvarčica kupljena na Ebayu. Izgleda kao usb stick s 6 ledica. Kontakti su na obje strane tako da uvije može svijetliti "prema gore". Na leđima je touch sensor. Tap - upali/ugasi, dugo držanje smanjuje ili pojačava svjetlo, naizmjence. Cijena 10kn, stiglo za 9 dana. ![]() |
![]() |
![]() |
#8582 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#8583 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Fora, dobio si original. Na kopiji je gornji bar kod znatno širi (unutar okvira) ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8584 |
Guest
|
koliko se inače te baterije zagrijavaju dok ih punim ? |
![]() |
#8585 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Kolibri, jel možeš, molim te, poslikat stražnju stranu na svom G4S da vidim kak izgleda uživo? Jel se jako prlja? Jel gumiran taj poklopac? Zadnje izmijenjeno od: Slav3n. 03.06.2014. u 15:00. |
![]() |
![]() |
#8586 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Dosta, a punjači još i više. Citiraj:
![]() A i dobili smo native File Manager, za razliku od nekih. Na koji MOIP misliš? Inače, od "lošijih" brandova svoje uređaje su zasad najavili Yezz, Micromax, K-Touch, Karbonn, Xolo i Gionee. (što službeno, što neslužbeno)
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 03.06.2014. u 16:05. |
|
![]() |
![]() |
#8587 |
Guest
|
hvala na odgovoru. ![]() nisam znao, jer se je fakat jako zagrijao. a puni se uputem usb kabla. nema punjača. |
![]() |
#8588 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#8589 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() I da, jel ti kao i moj zaobišel carinu??? |
|
![]() |
![]() |
#8590 |
Registered User
|
Mislim da ti 20 USD ne podliježe carini. Oba su stigla direktno. Uopće ne osjetim da se grije prilikom punjenja. (puni se na kompjuteru na 1A usb) Zadnje izmijenjeno od: fora. 03.06.2014. u 19:01. |
![]() |
![]() |
#8591 |
Premium
|
Do 160 kn nema carine i poreza, ali to je offtopic ![]() |
![]() |
![]() |
#8592 |
lijevo smetalo
|
Preko kompa se ni moj ne grije, probaj s pravim punjačem. Doduše Xiaomi se ne bi trebao zagrijavati za razliku od mog škarta.
#8593 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Jesi to gionee stavio pod "lošije" brendove? |
![]() |
![]() |
#8595 |
lijevo smetalo
|
Zaheb, ne znam zašto ga nisam maknuo. Još jedna informacija što se tiče WP na kinezima i indijcima - neće biti pogonjeni MTK-ovima, već QRD-ovima. MediaTek je rekao da im je trenutno glavni cilj 64-bitni čip i LTE. Nagodinu će se pozabaviti čipovima za WP.
#8596 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam znao da postoje Android čipovi i WP čipovi. Koliko vidim, nokije imaju iste snapdragon čipsete kao i android flagshipovi i vrte WP gore. Ne kužim zašto bi MTK morao napraviti novi SoC za WP... |
![]() |
![]() |
#8598 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
I da, pozadina je nesto kao gumirano, pa se vide prsti. Ali nista strasno. Naposljetku bas taj gumirani materijal daje neki premium osjecaj kad ga drzis u ruci. Govorim o mobu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8599 |
Premium
|
Uff, ak je ko na zte 967, bez futrole bi se u dzepu oljustilo u roku odma. To me najvise hebe, inace bi ga odma uzeo :/ |
![]() |
![]() |
#8600 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Nema se kaj oljustiti koliko mi se cini... Al dobar case je must have za nase igracke... Guma glavu cuva! Neces pozaliti ak uzmes jiayua... Eto, ja ga koristim vec 10 dana i nemam nikakvih zamjerki... |
![]() |
![]() |
#8601 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ne kužim se u WM, ali jel radi to na ARM arhitekturi ili mora biti x86 kompatibilna? |
||
![]() |
![]() |
#8602 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8603 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Case je odličan, mislio sam da će se razlohat i oslabit, ali kvalitetan je. I imam već 3 ponude da ga prodam... ![]() ![]() Sve u svemu, prezadovoljan sam mobitelom. |
|
![]() |
![]() |
#8604 |
Premium
|
Ovo je fakat rizik, gle kolko kineza u drugoj seriji postane lošije, npr. inew odron i sl. Ja imam neku teoriju da kinezi naprave prvu seriju kvalitetnu uz veće proizvodne troškove, a onda kad mob dobro prođe na drugoj seriji se špara. |
![]() |
![]() |
#8605 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#8606 | |
Premium
|
Kako sam vidio/čuo, po iskustvima drugih, ovaj Xiaomi-ev powerbank pri punjenju/pražnjenju ostaje hladan ko Ellen Degeneres pored Brad Pitta ![]() I mene je taj Gionee zasvrbio ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8607 |
Premium
|
Još jedno pitanje za Jiayu G4s/c. Jel ovaj srebrni okvir okolo metalan ili samo "kromirana" plastika. |
![]() |
![]() |
#8608 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() I kad se puni preko usb-a i preko punjača (od Samsunga) ostaje hladan ko Ellen. Doslovce, nema razlike u temperaturi kučišta. |
|
![]() |
![]() |
#8610 | |
lijevo smetalo
|
Citiraj:
Rekao sam svoje iskustvo s jeftinim powerbankovima, Xiaomi tu ne spada. Što se Nea tiče, MS zasad nije najavio podršku za nijedan MTK SoC, no to ne znači da neće. Treba pričekati hoće li ovaj model biti zaista i biti predstavljen. Također, Neo nije ni na MS-ov popisu proizvođača.
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 04.06.2014. u 03:51. |
|
![]() |
![]() |
|
|