|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Ako netko zna di ima, ili ako ide u kupovinu, pa da pita usput Trebale bi mi normalne (ništa svemirsko) niske tesnisice broj US 16. Trebale bi mi hitno jer sad službeno nemam tenisice koje ne puštaju vodu ![]() Tipa AND1 samo u zadnjem slučaju jer oni imaju većinom samo visoke za košarkaše i nekakve lakirane svemirske... Gjuro XL nema jer sam jedne naručio prije par dana, ali mi trebaju još jedne Hvala na pomoći
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Eh da, problem je ovome niske...ja obično kupujem košarkaške, one su visoke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja imam svemirske AND1 ![]() Salu na stranu a da ti pogledas rade cipele sada za bljuzgu iako su sada temperature -13 i u ZG i u VZ ![]() Znam da sam vidio Adidas tenisice broj 52 pa na manje. Ali neznam tocno gdje.
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Kod mene je malo prije u autu pokazivalo +15C E kad bi se sjetio di si ih vidio. Ovo je zadatak za sve. Kad god idu kupovat tenisice neka usput pitaju za moj broj... To vam je EUR 50.5 broj, a US 16
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Znam ja znam ja ![]() Radnička(neznam broj, cesta ispred autobusnog kol. ako gledaš od glavnog ulaza) dućan sa and1,nike,adidas itd.. uglavnom ima velikih brojeva (od 45 pa nadalje) jer uzimaju od dućana kojima je ostalo od prošle sezone po stalažama i cijene su smiješne. ja sam svoje and1 platio 700 i kusur kuna a isti model samo broj 49 300kn jeftinije ![]() Ima i niskih i visokih model,a uglavnom mislil da bi tamo mogo počet potragu ![]()
![]() |
#7 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Nazovi informacije pa pitaj.Adresa je radnička cesta 1a. Sport 2000. nažalost na linku nema broj tel. http://and1.hr/AND1_Master/o_nama/pr..._radnicka.html
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Odlično, hvala puno
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Takav broj ti nije teško naci ali izbor ti je jako ogranicen. U skoro svakom drugom dućanu u zagrebu ima tih brojeva, jeftinije su ti i možeš naći tenisice za 400 kn ali imaš u svakom dućanu otprilike 1-2 modela
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
kupnja tenisica preko neta
kupnja tenisica preko neta hi nosim broj tenisica 48 i po i htio bi iz inozemstva preko neta nikeice si naruci neke posto u zgu nemogu birati tenisice vec moram kupiti one od 48 i po koje imaju , uvijek inaju samo jedan ili dva para nisam nikada nista kupovo preko neta naso sam jednu stranicu nikea di imaju jako veliki izbor nikeica i to moj broj medjutim nemoze se iz hrvatske naruciti sada me zanima di i nakojoj stranici postoji veliki izbor(nike) tenisica koje imaju dostavu za hrvatsku zanima me kako funkcionira pitanje carine htio bi i da mi neko objasni kupovinu sa e baya,ima li ebay dostavu za hr., i kako da znam dali je neki proizvod sa ebaya originalan ili je vec rabljen(mislim moze neko nesto prodavati sto je vec koristio a na netu reci da je novo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Joj daj nemoj lupat molim te. Ziher u svakom drugom dućanu... Daj ih onda nabroji desetak ak je tako. Di god dođem i velim da mi treba 49, samo me sažalno pogledaju. Šuze većinom uzimam u Đuri al ak hoću neš da valja, samo timberland. A timberland nije jeftin tak da moj vozni park košta finu svotu novaca. ![]() Postoji dućan di možeš birat, al jebga, nalazi se u samom centru Graza. Humanic, odjel XXL. Naravno, u Humanicu kod nas nula bodova.
![]() |
#13 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne znam koji je k bio, al pixoteov post uopće nisam vidio i odgovarao sam na grizlijev. Priznajem, nisam gledao datum njegovog posta, al iskreno, nije mi ni palo na pamet zato što je thread bio u vrhu svaštare. Pa sam logično pretpostavio da je netko danas otvorio thread ili odgovorio. Naravno da nisam išao rovat po prastarim threadovima. @pixote; naravno da na ebayu piše da li je roba nova ili ne. Plaća se putem paypala što znači da moraš imat nekakvu kreditnu karticu i onda napraviš account na njemu. Više o tome imaš u temi Paypal, searchaj malo. Postoji dostava za hrvatsku, ali to zavisi od prodavača do prodavača i to lijepo piše ispod svakog artikla. Inače, mislim da je 160 kn neocarinjivo kad ti nešto dolazi poštom. Na sve iznad se plaća carina. Ali, s druge strane, može ti se dogodit da ti ne opale carinu pošto ne otvaraju sve pakete nego slučajnim odabirom. ovdje imaš brojeve u raznim sustavima pa da si znaš konverziju napravit. http://www.asknumbers.com/ShoeSizeMensConversion.aspx
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ja kupujem većinom skejterice i u bilo kojem poznatijem dućanu,warehouse,kvazi,šupica,voodoo ima velikih brojeva..a šupica mi je zakon jer je outlet,znači neprodana roba od prošle sezone tj. jako mali i velik brojevi sa sniženjem od većinom 50%...ja sam globe crne platio 250kn a bile su 650,to dovoljno govori |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ovako, neko vrijeme pokusavam kupiti tenisice ali bezuspjesno. Naime, imam obuce sasvim dovoljno, ali sad trebam bas tenisice za nogomet i nikako da nadjem negdje da imaju broj koji mi odgovara. Probao sam neke Adidas 48 i male su mi, a Nike i Umbro sam probao 47,5 i 47 i isto su mi male. Nike 47,5 skoro da bi bile ok ali me ipak stiscu. Inace, dosad nisam imao problema s pronalaskom obicnih tenisica. Cudno je da neke tenisice istog proizvodjaca imam u raznim velicinama, recimo Adidas (Goodyear 47 1/3 i Stabil-ke 48 2/3 od prije nekih 6god - one su mi skoro malo "obilate"). Reebok nosim 47, a Merrell 48, oboje su mi taman. Sad je problem gdje nac bas tenisice za nogomet broja 47 i veceg, ovisno o proizvodjacu mozda bi mi i 47 odgovaralo, ali ipak mislim da bi mi trebalo 48. Moze neka preporuka, obisao sam City centar i King Cross i nisam nigdje nasao model da mi odgovara. Help! ![]() P.S. Preferirao bih tene za umjetnu travu, ali kako ne mogu nac nikakve dobrodosle su i one za dvoranu, samo da su za nogomet.
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nisam očekivao ovakvu temu na PCE, ali kad je već otvorena. ![]() Jedna poznanica nosi 43-44 broj, što je kod nas za žensko skoro nemoguće naći. Ima li kakav web shop odakle se mogu takve stvari naručiti (tenisice, cipele...)? Naš ili inozemni, nije bitno. Da joj prosljedim link pa neka se pati ukoliko joj je milo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.sportsdirect.com/ ? |
|
![]() |
![]() |