|
![]() |
#2191 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Dobro ti govori Brko, vracaj im to nazad i trazi full refund. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Samo dispute => claim => pare nazad, jedino to razumiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Flashao sam novi rom koji su mi poslali s Banggooda za Umi X1 Pro. Kamera i dalje jednako ne valja. Tražio sam ih sad preko paypala full refund + pdv + trošak vraćanja. Ipak je mobitel stigao neispravan. Ako danas ne odgovore ili se počnu izvlačiti idem na Claim. Druga pošiljka Elephone P8 (opet Banggood - Švedska pošta) danas puni 44-i dan od uplate a još nije došao u HR. Ide i to na dipute. Baš me neće s Bangom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sad ću lupiti jer nisam na polju u koje se kužim, ali šta bi se dogodilo da se mob pošalje na RMA nekom od express službi? Čini mi se da su ljudi govorili da su za DHL morali vaditi nekakav EORI broj koji se koristi u špediciji. Po toj logici, DHL sam vrši špediciju pa bi teoretski trebao odraditi posao privremenog izvoza kao špediter što je sigurno jeftinije nego angažirati nekog 'vanjskog' špeditera da sredi papirologiju. Ili se napraviti glup i poslati mob na RMA kao do sada iz pošte sa izvoznicom. EDIT: moja neverending story sa Cubot je konačno završila. Platio sam 19kn jer su procijenili da je polovnjak blabla. Još da ga isprobam i vratim nazad vlasniku.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 30.05.2014. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Registered User
|
Ima velike sanse da ti kinez nece preuzeti posiljku preko DHL, jer onda on ima dodatnih troskova kao i mi ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Ubacili ovi naši u treću, jučer posla račune danas gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Registered User
|
@fora: nemoj dopustiti da ti prodje vise od 45 dana od placanja paypalom jer onda neces nikako moci vratiti pare. Dakle, odmah iz ovih stopa pokreni dispute u resolution centeru paypala i dalja razmjena poruka/misljenja izmedju tebe i prodavca nek se odvija preko resolution centera. Vidjeces kako se stvari iznenadno mijenjaju ![]() Sto se tice RMA putem DHL-a - kinezi nece preuzeti paket jer oni moraju platiti visoke dazbine tako da je to bacena para. Meni su cak insistirali da paket saljem regularnom postom a ne FedExom DHL-om ili bilo kojim od ovih ekspresnih sluzbi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
I kod mene ista stvar. Jucer slao pcp danas obrađeno... Ocito citaju ovaj forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | |
lip ka slika
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. evo moga 30.5.2014. 8:39:09 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information Retention reason : Invoice missing |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Registered User
|
Moderator nek obrise ovaj post - pogrijesio sam temu ![]() Zadnje izmijenjeno od: 3oka. 01.06.2014. u 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vuhuhuhu, gle čuda, šalju mi jedan Lenovo s reklamacije (Banggood). Poslali ga 22.04. a paket završio u Maleziji? ![]() ![]()
![]() |
#2211 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma ja ti to ništa ne shvaćam, mjesec dana od Shenzena do Malezije ![]() ![]() Dok recimo moj Zopo uredno dolazi, zaprimljen 28.5, 30.5 poslan i na putu za HR. Gdje ga čekaju dragi carinici. Naravno da nisam radio nikakve izvoznice ![]()
![]() |
#2212 |
Registered User
|
Nije problem u Banggoodu vec u njihovom spediteru Flynesto koji to odradjuje za njih.Svi malo ozbiljniji shoppovi presli su na 4PX speditera.Racunaj za ovaj Lenovo jedno 50 dana da mu treba do RH |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Na „To2c“ 21. 5. kupio sam preko PayPal-a mob. Nemam tracking number, da li ga dobijem od trgovca na moj email ili gdje da ga tražim? Slao sam pitanje trgovcu ali „susan“ se ćudi što želim, a order number su mi oni poslali na email. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Znate li možda di pogledati shipping tracking stvari naručenih sa merimobiles? Naručija sam onaj powerbank, pa sad ne znam di pogledati order status. Broj počinje sa RF.
![]() |
#2217 |
Registered User
|
Trebali su ti poslati mailom,ako nisu otidji na njihovu stranicu i u orders,ako pise processing onda ti ga jos nisu poslali. Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 02.06.2014. u 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@mašingever Možeš pogledati na našem ips.posta.hr ili http://www.17track.net/index_en.shtml. Kako završava TN? China Post i SG Post imaju tracking službe na svojim web stranicama za svoje pošiljke.
![]() |
#2220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma to nije ništa ja sam jedan paketić dobio nakon žaljenja pa su mi obećali i vratit i novac a tracking broj nije bio ispravan pa ga nigdje nije ni bilo,cak sam se iznenadio kad mi je postar donesao nitko nista me nije ni pitao ni trazio lol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|