|
![]() |
#511 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
I kod mene taj M203 radi odprve bez ikakvog krašanja ![]() ![]() Imam još one calibration toolse kome ih dati, to mi je bezveze kad ih nitko netraži, pa gdje je hebeni Cardan kad ga trebaš ili negdje loče votku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uglavnom, ova mapa mi je totalno osvježenje u free playu, svakako posjetiti ![]() Citiraj:
![]() Uglavnom, ova mapa mi je totalno osvježenje u free playu, svakako posjetiti ![]()
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
|
![]() |
#515 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma ja više ne pitam, sve kaj se crveni, kosim sa TR 301 ![]() A i oni vojnici su isto vulve. Prvo im pomognem u CNPP i osnuju si bazu tamo. Kasnije dođem tamo i raspale po meni. Sve sam ih riješio, gamad izdajnička. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
|
![]() |
#518 |
Premium
|
Da, njih zapravo ima najviše i posvuda u free palyu. Nažalost, nit su neki jači protivnik, niti nose nešto atraktivnije sa sobom ![]() Bilo bi mi draže da su brdo monolithovaca raspršili povuda po svim mapama.
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Većina vas je već odjurila daleko, ali možda se nekome dogodilo ko meni ili sam se stalkerima zamjerio. Naime, bio na turneji Jantar-Močvara-Vojno skladište i sad trebam otići u Jantar (na povratku dolazi do onog napada helića u Baru). Prije Jantara odoh u bar na piće i ustanovim da me je netko putem opljačkao. Prije te turneje imao skoro 300.000, a sad mi jedva ostalo za piće. Ako netko zna tko me to opljačkao da ga skratim za glavu. A ja ko hrčak skupljao da kupim BTR, sad ne mogu ni invalidska kolica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima jedna misija za Velesa u kojoj te on šalje k banditima bez tvojih stvari. Možda ih naprosto nakon povratka nisi uzeo kod njega na polici.
![]() |
![]() |
#522 | |
Premium
|
Citiraj:
P.S. Kak vi zalijepite slike? Kad je nešto važno napravim screenshot, ali ne znam kak ga stavit (jedino na neki link) Zadnje izmijenjeno od: Bakica47. 26.05.2014. u 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako te netko mogao opljačkati? Ne mogu to ni zamisliti.. Što si išao spavati i probudio se opljačkan ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Igram i ja ponovno sada s ovim čudom od moda..... ima nekih sitnih propusta, ali jedino mi para malo prezahtjevan morao sam solidno skresat detalje od maximuma da bi išlo onako kako želim... Međutim vidim da su za max preporučili 8 gb rama pa i više kako je pisalo u manualu..... a igra mi se pokreće isključivo kao 32 bit ??? ![]() Postoji li šansa da je forsiram kao 64 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Gdje je onaj ključ za Wolfa?
![]() |
#526 |
Premium
|
U Kordonu, tunel započinje kod srušenog mosta, kraj tunela je blizu sela (u onom prolazu otkuda si krenuo s trojicom u napad na bandite u tvornici). U jednoj sobi pri kraju, na podu pokraj kreveta je ključ. Nemoj se mučiti tražiti vagon u Garbagu, koji otvara taj ključ (ništa posebno) nego mu ga vrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Banned
|
Kod bandita na stolu u njihovoj bazi gdje onaj njihov trejder prodaje ![]() ![]() Kolegu su opljačkali "plavci" kad mu je opalio šljagu ![]() Lako se vratiti na tu misiju ako se sejva pa treba provjeriti ja sam se uvjerio ![]() Pretekla me "opljačkana sirotinja" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Hvala unaprijed. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
|
Inače je ekstenzije xml najbolje otvarati sa Notepad++. Ti taj problem nisi imao jer kad si stavio taj dodatak već si najvjerojatnije prešao tu lokaciju. Pa, ustvari i ima problema. Bio sam na lokaciji gdje mi kad sam jednom to igrao nije bilo problema. Radi se o Outskirtsu, prvi put kad se ide u novu bazu barmena. Javljaš se prvo njemu, zatim Voroninu a onda Ivancovu. Prije je bilo samo da ideš u Jantar po psi-helmet. Međutim sada ti i Voronin daje zadatak da odneseš u tvornicu Rostok neke potrepštine lideru Djutia Dimi. E, tu nastaje problem, jer kad dođeš tamo psi frajera smazali i nemreš dalje jer zadatak još stoji. Riješio sam tako što sam u gameplayu u character_desc_outskirts.xml izbrisao dijaloge koje je dodao autor tog modića za vodiče. Dijaloga ima 9, a u rubrici su pod
Inače je ekstenzije xml najbolje otvarati sa Notepad++. Ti taj problem nisi imao jer kad si stavio taj dodatak već si najvjerojatnije prešao tu lokaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Kaj nije Protecta samo u Call of Pripyatu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
mod: molim koristiti multiquote Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.05.2014. u 10:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ima li on za dat koji drugi zadatak? Na Construction Site sam već otišao sam istraživat i napravio dar mar tam ![]()
![]() |
![]() |
#538 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Bio sam tamo u toj bazi, ali Lukasha nisam sreo. Vidio sam i Maxa i Skinflinta, no Lukasha nisam sreo. Budem se zainteresirao ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||