|
![]() |
#8071 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8072 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Tako je. Ja mislim da rijetko ko slijepo vjeruje GizChina Andi-u, al isto tako su rijetki i neki ozbiljniji review-ovi bez muljanja a da su nam još i razumljivi, tako da Andi dobro dođe za neko osnovno upoznavanje s uređajem... P.S. Možda je mislio na mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8073 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nitko nije spominjao Doodge DG550 koji dolazi uskoro. Za 156.66$ se dobija octa core mobitel s Androidom 4.4 i 13mpx kamerom Po meni izuzetno primamljiva cijena. Šteta što ne volim mobitele iznad 5"
#8074 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#8075 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Svih 5 da pitaš za taj mob, reći će ti da boljeg nisu imali ni vidjeli, a prodat ih neće ni za 200 eura, a platili su ih manje od 100 eura. Fakat bulletproof mobitel. No nažalost ih više nema. Citiraj:
![]() ![]() @stops - ne sekiraj se, nitko nije na tebe pomislio ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8076 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Vidiš ja za taj mob tvrdim da kad padne nece riknuti ili uopce ista pokazati na ekranu dok za npr. S5 ili te Z1,2,3 to ne mogu tvrdit. Ako naiđeš na nešto javi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8077 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Izlazi 4G verzija Huawei Honor-a 3C s izmijenjenim procesorom koji više nije Mediatekov nego Huawei-ev vlastiti Hisilicon Kirin 910 quad-core i s novim stražnjim poklopcem koji je nekakva imitacija kože i ne stoji mu loše. Ja mislim da ga se isplati pričekati kao alternativu starom Honor-u 3C. |
![]() |
![]() |
#8078 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj njihov Kirin se baš nije iskazao na testovima. Recimo da je u razini sa MTK konkurencijom, možda nešto jači, ali još uvijek debelo ispod Snapdragona i Exynosa.
#8079 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8080 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Na FHD rezi taj kirin ima oko 22000 Antuntun bodova što je vrlo blizu MTK octa coreu. Ako ništa drugo grafički čip je osjetno jači nego u starom 3C koji koristi dvojezgreni Mali 400 dok je ovdje četverojezgreni Mali 450. Po ARMu bi Mali 450 jezgra trebala donositi duplo više performansi od Mali 400 jezgre. PS: Izgleda po OVOME da je ipak blizu 25000 što je opet jednako octa core MT6592 na FHD rezi, a ne treba zanemarit da se ipak radi o quadu cortex A9. Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 23.05.2014. u 07:48. |
||
![]() |
![]() |
#8081 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Jeli netko upiknuo ovaj YUSUN W808 na Pandi, čini mi se ok za tako malo para. Taj Yusun je u Kini ozbiljna firma, sad se tek prebacuju na vanjsko tržište. Ne kužim kako je tako jeftin, u čemu je kvaka? |
![]() |
![]() |
#8082 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Možda ima neku kvaku tipa lošeg roma kojeg ne možeš mijnjati, zagrijava se, baterija/ekran crkava... No možda je ok, riječ je o starijem modelu s Androidom 4.1 pa možda čiste skladište.
#8083 |
Premium
|
Da se i ja malo ubacim. Čitajući po XDA forumu sad je već službeno da OEM-i koji slažu androide za MTK modele rade android 4.4 za chipsete poslije mtk6589. Na upite korisnika kažu da za mtk6589 sad nemaju vremena, ali će kasnije i oni dobiti svoj update na 4.4 . U sam developing MTK platforme u zadnje vrijeme se uključilo par iskusnijih developera i pristupilo tim OEM-ima s idejom da im pripomognu sa verzijom za 6589 chipsete i mislim da to polako kreće, timovi su složeni, privatni github-ovi složeni. Sad samo čekamo dobre vijesti :-). |
![]() |
![]() |
#8084 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Posotji li način slanja poruka na kineskom baidu (nešto tipa rapidshare) Naime ovaj tip http://pan.baidu.com/share/home?uk=3...ategory/type=0 Objavljuje romove za Cubote pa sam ga mislio pitati hoće li moj X6 dobiti 4.4
#8085 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8086 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom da je 6582 noviji čipset od 6589, ne vidim razloga zašto on ne bi dobio KK.
#8087 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#8089 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moj Doogie eto, prošlo 2 mjeseca, radi bez greške. Turbo 2014. |
![]() |
![]() |
#8090 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
je li tko narucio Amoi? Ima kakva "naša" recenzija coolpada? |
![]() |
![]() |
#8093 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Čak ni 10, samo jedan komad je bio po toj cijeni... i skoro sam ga ugrabio ![]() Slijedeći tjedan će tamo biti uređaja po 70% popusta... nadam se da će možda biti nekakav octa core iOcean, ovi ostali telefoni tamo nisu nešto.
#8098 |
Premium
|
Ima, ima i bit će ![]() Ono što mene pomalo čudi je što MTK radi sa modulima za kernel? Nikako to nemogu skužiti i shvatiti. Pa po tome izgleda da čak i neki OEM-i do sad nisu imali full source, jer bootloader-i nisu zaključani? Nevidim drugi razlog zašto je to tako. Ne očekujem nekakav preveliki "wow" od tih "službenih romova" i očekujem da će biti puni bug-ova bar u početku, ali očekujem puno od ove ekipe sa XDA foruma. Vidim puno promjena u kernelu i samoj arhitekturi, a to će jako puno značiti za MTK platformu, jer "službeni OEM developeri" (čitaj Kina, India i Indonezija koji rade za šaku riže ![]() Živi bili i vid'li da se i to promjenilo ![]() |
![]() |
![]() |
#8100 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
stigao g4s. jos ga konfiguriram. dosao sa onim prvim romom. spustio samo cwm, i preko titaniuma restorao aplikacije. prvi dojam: vauuu... brz, stabilan. ekran taman, 5 inca, sad vidim, bilo bi mi previse. kamera, definitivno bolja od sgs2. nastavak slijedi... ah da, facebook force close je neizbjezan. gps, nakon minute voznje lockao mi kojih 7 satelita. bez fix i slicnih kerefeka. |
![]() |
![]() |
|
|