|
![]() |
#4891 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Atletico zasluzeno pobjedio, svaka im cast! Navijam za njih da osvoje i ligu prvaka. Kapa do poda za sve sto su napravili. |
![]() |
![]() |
#4892 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bilo bi lose da ovaj papak osvoji nesto, zasluzeno. Nadam se da ce costa i turan biti spremni za finale, da jos jedan zasluzeni pokal uzmu
#4896 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
onaj prelosi arsenal u 109. min ipak sjebo hull .. bah igra se jos 10min, al tesko da ce ovi uspjet vise ista.. bas steta
#4897 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4898 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
nisam se dobro izrazio, mislio sam prejadan dosli do izjednacenja preko poklonjenog slobodnjaka i nepostojeceg kornera..
#4899 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Igranje s dvije ruke u šesnaestercu Hullovog igrača, prekršaj na Sagni kod drugog gola, još pokoji žuti karton, možda i koji penal... Ako ćeš nabrajati može s obje strane. Sudac nije bio dobar, ali jednako za obje strane. Arsenal je zasluženo osvojio kup. Hull se borio, ali da ne primi pogotke. ne da ih zabije. |
![]() |
![]() |
#4901 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Müller za 0:2 ![]()
![]() |
#4903 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Pojavila se nova praznovjerna predviđanja... 1966 Austria won Eurovision Atletico won La Liga Real Madrid won Champions Cup 2014 Austria won Eurovision Atletico won La Liga ...
![]() |
#4907 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja se toplo nadam,jer mi se čini da ne bude Ronalda na finalu,a onda se stvari kompliciraju! Istina da i atletico ima problema,ali oni su jučer pokazali da mogu se pokrpati kad je gusto,ali Real bez pepea,Alonsa i ronalda ,bude velikih problema. Zašto,jer je Varane sklon pogreškama u zadnje vrijeme ,i jučer nije briljirao! Illara ne može niti prismrditi Alonsu,a bez Ronalda se sve mijenja ionako ,zar ne! Trebat će poginuti! |
![]() |
![]() |
#4909 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4911 | |
Premium
|
Citiraj:
Od 4 stozerna igraca, 2 su im ( najbolja ) ozljedena? I ti napises da se oni mogu krpati? ekipa ima 18igraca u rosteru, za razliku od reala koji ima 23... Pa Costa i Turan su ko da ne igraju Ronaldo i Modrić u Realu lol ![]() Real nema prostora za alibi, njima je ovo pod mus da osvoje inace im je sezona jadna ko i barcina
![]() |
#4913 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4914 |
Premium
|
Shvatit cu ovo ko hejterski post pizzozderu, jer ove godine nismo vidjeli ni tikataku posto ju je papak martino htio ukinuti, niti neymara jer covjek nije igrao valjda jedno poluvrijeme u cijeloj sezoni na svojoj poziciji ![]() Pusti, budes ga vidio na prvenstvu, kad nas natovari on sam ![]()
#4915 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4916 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Jedan trofej je osvojen, a postoji mogucnost i za drugi. Sanse su po meni 50:50. Atletico je sasvim zasluzio prvenstvo, a za LP ce ipak odluciti 2 trenutno najbolja kluba u najjacoj ligi evrope.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#4917 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Barcin sam navijac al ne mozes usporedjivati osvojen superkup i blijedu igru vs spanjolski kup, dominacija nad bayernom i finale lp. Zar stvarno mislis da ijednoj ekipi treba alibi sto se tice lp, uz svjetsko najveci moguci trofej |
![]() |
![]() |
#4918 |
Premium
|
Ne, vec sam se nadovezao na izjavu da ce im bit tesko jer su im ozljedeni alonso ronaldo i pepe?! Pazi, takva ekipa u koju je ulozeno ove sezone puno para da uzme samo kup, je vise nego porazavajuce ![]() Od njih se ocekuje minimalno sezona ili lp, sve ostalo je gratis, siguran sam da nece biti sretni samo sa kupom ![]()
#4920 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako je Atletico jucer izgledao bez njih dva,rastavio je Barcu u drugom dijelu! Kako izgleda Real zadnjih par tekmi bez Ronalda ,Balea ili Pepea? Katastrofa! Atletico igra defanzivni cvrsti nogomet i mogu u takvoj igri drugi zamjeniti Costu i Turana,ali tko moze zamjenit Ronalda kad je igra bazirana na njegovoj i Baleovoj kontri. Ako ste zamjetili na zadnjih 5-6tekmi kad igra Isco umjesto jednog od njih,Real ima veliku rupu izmedu defanzive i napada,tako da to djeluje prilicno sporo prema naprijed,a dokaz je svega par udaraca po golu po tekmi umjesto uobicajenih dvadesetak! Poanta je da ce se Real tesko suprotstaviti Atleticu ako ovi ne budu igrali,a Atletico odigra kao jucer! Dao bog da sam u krivu,ali zamjene Reala su samo prosjecni nogometasi,i bit ce pakleno!Takav igrac moze odraditi dobro otraga,ali su u kreaciji banana,i tu lezi ta razlika koja me plasi! Hala! |
|
![]() |
![]() |
|
|