|
![]() |
#4921 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo moj update za bakteriju. Mob lumia 1020, na wp8 sa njom nisam praktički ni bio, pa mobu samo reć za 8.1. Svaku večer oko 11-12 se ili upali battery saver ili je bakterija na 10% sa mojim korištenjem koje je praktički svaki dan isto. Nakon ovog baby updata baterija sad pokazuje u pol 1 38%. Ostale ispravke bugova nisam vidio (i dalje piše u action centru da ima na whs poruka makar su pročitane) ali ovo mi je za takav update dovoljno. Tako da brže bolje svi na zadnji update. ![]()
#4922 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
#4923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo još jednog novog modela - ZTE Nubia W5 http://www.unwiredview.com/2014/05/1...-8-1-revealed/
#4927 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Prva HDR kamera za wp8/8.1 4Blend HDR |
![]() |
![]() |
#4928 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
4Blend je već jako dugo vani. Meni užasne rezultate daje, ali nekom se možda svidi. Pitanje...Ima li način kako postaviti da se mailovi pojavljuju na tamnoj pozadini. Lista je na crnoj pozadini, ali čim se pojedini mail otvori, pozadina je bijela.
#4932 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
čekiraj http://people.live.com |
![]() |
![]() |
#4936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
M$ se pridružila još 2 OEM koji će raditi WP mobitele. Sad ih ima ukupno 17. http://wmpoweruser.com/now-windows-p...ce-2-new-oems/ Cijena L630 je previsoka. Ono, 129 vs 190€. Za razliku kupiš povratnu avionsku kartu do DE kod low budget letača i kupiš je tamo.
#4937 |
lijevo smetalo
|
Po meni je ne donosi ništa što L625 ne pruža (izuzev DS), a dosta je skuplja. Naravno, za konačnu ocjenu treba pričekati da dođe u oglasnike i normalne webshopove.
Nvisen Y-GX01 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 16.05.2014. u 14:17. |
![]() |
![]() |
#4938 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Za tolko love ne da ga L625 ošiša nego ga baš ubije, LTE, veći ekran kojeg ne zauzimaju nav. tipke, prednja kamera, blic (odnosno flashlight po mraku). DC Krait vs. QC A7 je dobro pitanje, koliko sam vidio po komentarima okolo to bi trebalo biti isto po performansama no rekao bih opet rađe Krait jer vjerujem da se manje grije i manje baterije vuće. |
![]() |
![]() |
#4939 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Nego, jel su i vama sad igrice na onoj listi di su sve aplikacije? Općenito mi nije jasno zašto su dirali neke stvari koje su bile ok. Sad kad stisnem games ikonu otvori mi listu igara (koju sad lista par sekundi) i store. |
|
![]() |
![]() |
#4940 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
ili je typo, pa treba pisati "upcoming Cyan". Jedna od super stvari koji je popravio ovaj zadnji "fix" za WP8.1DP je popravak Glance Screen-a, više nije naopako i radi normalno kao prije. GG Btw - Brazilci stvarno dobijaju TV tuner sa 630/635. http://nokiamob.me/2014/05/16/nokia-...-ima-tv-tuner/ http://www.wpcentral.com/lumia-630-6...zil-digital-tv Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 16.05.2014. u 21:38. |
|
![]() |
![]() |
#4941 |
Registered User
|
Nije to DVBT tuner nego neki njihov standard. |
![]() |
![]() |
#4943 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Lumia Cyan dolazi predinstsliran na 630 i 930. Malo sam se igrao na 630 i vidio sam da je sad moguće preciznije odrediti brightness u Lumia Brightness Profile.
#4945 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kakvi su vaši dojmovi kamere na L625? I jel ikome smeta niži PPI na tom ekranu?
#4946 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Kamera je osrednja, mislim da sam negdje vidio da 520, 620 i 625 imaju iste, ppi ne smeta jer je WP sav nekako kockast. Veći minus tog ekrana je loš prikaz crne boje jer nema Clear Black filter pa se puno više svijetlosti reflektira od ekrana, a WP baš voli tu crnu. Svejedno, 625 je imho best buy Nokia. |
![]() |
![]() |
#4949 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4950 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Meni neće instalirat ni betu (a probao sam i us regiju). Kaže you cant dowload. Isto je kad probam i preko weba. Standardni WA niti ne vidim u storeu nakon hard reseta kojeg sam napravio nakon 8.1 updejta. Najgore je što je tako i sa brdo drugih aplikacija. Za WA se ne brinem, to će riješiti za 8.1 jer masu ljudi koristi. Ali recimo aplikacije kao Flashvideo (izvrsna aplikacija za stream-anje tekmi) više ne rade. A radila je besprijekorno na 8.0. |
|
![]() |
![]() |
|
|