|
![]() |
#7711 |
Guest
|
evo par fotki od X8 ![]() http://i57.tinypic.com/4l14xc.jpg http://i62.tinypic.com/2nq857t.jpg i kroz staklo ![]() http://i57.tinypic.com/21e7u47.jpg http://i61.tinypic.com/ohjvgo.jpg nisam znao što fotkati kad je tak loše vrijeme... |
![]() |
#7713 |
Guest
|
da, sasvim su ok. budem još naravno fotkao ![]() i napraviti ću par video snimki isto. ali sve u svemu čini mi se da ima vrlo dobru kameru. |
![]() |
#7714 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7715 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Za Jiayu G4S stigao update ROMa. http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4s/ Ako je netko već dobio G4S nek proba da vidimo šta ima nova. ![]() |
![]() |
![]() |
#7716 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
|
![]() |
![]() |
#7717 |
Registrirao User
|
Primjeri fotki od obojice su super. Zašto bi čekali sunce i idealne uvjete? Na muci se poznaju junaci ![]() ChiefW - gledam one tvoje fotke, datum je 01.01.2014. Fotke od Nove godine, ili nešto s postavkama vremena ne štima?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7718 |
Guest
|
nisam još stavio sim karticu niti podešavao vrijeme ![]() |
![]() |
#7719 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#7720 |
Registrirao User
|
Kad uračunam slabo osvjetljenje i ruke drhtave od nove igračke ili od godina... Sve u svemu - pica vrlo dobro izgleda ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7722 |
Registrirao User
|
Ovaj (model 850i) Pojavio se zanimljiv trgovac na aliexpressu, za sada s malim prometom. Kupce je vjerojatno privukla neobična opcija shippinga... Stavite ga u bookmarks, bit će zanimljivo pogledat kako stvar funkcionira nakon nekog vremena. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 16.05.2014. u 12:57. |
![]() |
![]() |
#7723 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Je li netko imao slično iskustvo. Frend mi ima problem s nekim HTM mobitelom (totalni no brand kinez) da mu se jako sporo puni iznad 90%. Ja sam mu dao 2 svoja punjača ali nije mu pomoglo. Kako mi kaže, do 90% se normalno puni a iznad nešto sporije i ako ga koristi na punjaču, postotak mu se smanjuje. Tj. kako sam i vidio, bio je 100% pun, na punjaču, ja mu pokrenuo Antutu i za pola sata kapacitet je padao do 92% a punio se. Kako nije do punjača jer sam mu ja dao svoj, što bi to bilo?
#7724 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Kamera li-la, nije toliko katastrofalno ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7726 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Kad je brko reka katastrofalna ja san mislia da ce bit potpuno s*anje, ali ovo je sasvim zadovoljavajuce na mobu od 800kn + pdv. Jos kad uzmes u obzir ogromnu bateriju i ostale fine specifikacije, gg je to. |
![]() |
![]() |
#7727 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
Naravno da je žešća interpolacija u igri ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Je, za mob od 780 kn je kamera dobra, naspram ZTE V967S i Jiayu G3/G4 od lanjskih serija je SLR ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7728 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Kolko vam drzi baterija na tom G4C? Jel moze izgurati 7 sati screena, 3-4 dana slabijeg koristenja? |
![]() |
![]() |
#7729 |
Antimićanin
|
Imam ga tek 3. dan i bilo je jedno punjenje. Sada je na 59% i ima već 3 sata screen time-a. Tako da sigurno može prebit 6 sati, a možda i 7. I kad bi pogasio Wi-Fi, 3G, sinkronizaciju i to, vjerujem da bi držao 4 dana minimalno. Ovako, skinut sa punjača jučer ujutro oko 6 sati, dakle sada je battery time cca 1 dan i 8 sati. Dakle, uz moje ovakvo korištenje, 2 dana minimalno. A ovakav režim Alcatel OT Idol je jedva izdržao od jutra do navečer. Baterija je fakat bomba. |
![]() |
![]() |
#7730 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7731 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#7732 |
|
Tako je! ![]() Nije ni moj radio loše slike, skoro pa bolje nego Jiayu. ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2382 |
![]() |
![]() |
#7733 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7734 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam ih jučer skužio preko OVOG unboxing videa za ZTE Star 1. S obzirom da se dvojim između ZTE-a i OnePlus One-a, a OPO mi je nekako ipak prevelik, ova opcija shippinga bi mi dobro došla za ZTE Star 1, naravno, ako ovo bude funkcioniralo ![]() btw., na alibabi su već neko vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
#7735 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7736 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš sam i ja o tome dumao. Po mojoj kalkulaciji, isplati se samo za kupnje preko 240$ (60$ = 25% od 240$) jer je u protivnom pdv manji. Usput treba vidjeti i šta u slučaju RMA tj. šalješ li ga u UK ili Kinu. Ako šalješ u Kinu, nemaš PCP koji prikeljiš uz izvoznicu.
#7737 | |
|
Citiraj:
Ništa posebno osim uštede vremena. Edit: I kao što kaže coconut kasnije moguće zajebancije ako što bude s uređajem... |
|
![]() |
![]() |
#7738 |
Registrirao User
|
@bg_4_l Čuj, ponuda mi je postala privlačna sad kada upravo prolazi 60. dan od narudžbe za elephone banggood/malajska pošta i 17 dana krčkanja coolpada u domaćoj pošti. A da ti primjedba stoji - stoji. Zanimljivo je jedino kao alternativa europskim narudžbama s vrijednosti pošiljke preko 200 USD. Ako radi ovo s VAT-om...
![]() |
![]() |
#7739 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7740 |
Antimićanin
|
Ne bavim se drkatenjem po PS-u, ali svaka čast. ![]() ![]() @all - molim da raspravu o pošiljkama prebacite u temu za to i ne nastavljate je ovdje. |
![]() |
![]() |
|
|