|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pošto sam kompletni noob po pitanju što je dobro, a što ne u svijetu mobitela, došao sam vas ovdje pitati ![]() Namjeravam si ovo uzet: Z1 Compact Tarifom za mlade bi me mjesečno 130 kn došlo. Da li je to isplativo? Važno mi je da mob ima super kameru (ne dobru, nego super ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Eto, ja koji nisam ljubitelj Samsunga i imam Sonyja kažem tako nešto, onda valjda to ima neku težinu, jelda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1355 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1358 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#1359 |
Premium
|
S5 mi je preskup za odjendom platiti u toj tarifi. Morao bih domah platiti 3.278 kn što mi je ohoho previše. S4 Mini Black je 698 kn + 130kn mjesečno. |
![]() |
![]() |
#1361 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja vam govorim iz vlastitog iskustva, dakle, sa svojim Z1 po danu kad se vozim biciklom po prirodi, gradu i slično.. sa običnim c360 napravim stvarno super slike, sigurno nisu lošije od S4 a tvrdim da su i bolje. ![]() ![]() U iščekivanju sam Z2 da vidimo ima li i kolikog pomaka.. |
![]() |
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće jer se radi o istoj kameri iz Z1. Negdje sam dao link za usporedbu obje kamere na GSMAreni.
#1364 |
Premium
|
Pozdrav, evo načita sam se o XZ, i nabavija jednu. Stavija SD od 8Gb. Odličan +5. Znači ponovo sam ''na'' Sony-u. Zadnji je bija SE U1 Satio, zatim iphone 3gs, iphone 4 i sad Xperia Z. Symbian, ios i sad android JB 4.3! U svim tim mobitelima sačuva sam dosta dokumenata. Sa PC Companion jedino što sam uspija pribacit na XZ su kontakti i nešto slika. Ne uspjevam. Kako prebacit poruke bilješke itd, ako mi tko može pomoć, želija bi to sve stavit na XZ. |
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo vijest koja ce razveselit vlasnike XZ, Xperia ZL, Xperia ZR i Xperia Tablet Z. ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1370 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Z1 i Z2 imaju potpuno isti senzor, no na Z2 su popravili software. Osobno bih uzeo Z1 compact i malo gleda po xda forumima, siguran sam da će portati njegovu kameru i algoritme, te će tako poboljšati kameru. Sada trenutačno Z1 compact bolju kameru od S5 Samsunga. Iako ima veću rezoluciju, puno je više šuma i ima neke sporadične mutne točke po slikama, što se isto pokazao softverski problem. Uglavnom, ako želiš odlične slike, Nokia Lumia 720 pa naviše. No tu je problem WP, koji ne sjeda svakome. Sve u svemu, Z1 nije loš, no može puno bolje.
#1371 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Evo instalirao sam kit kat na z, ništa posebno nije... |
![]() |
![]() |
#1373 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
A sta da napisem kad je isti kao jb, jedino je status bar i button bar transparentan, a ovo ostalo sve isto... |
![]() |
![]() |
#1374 |
Antimićanin
|
Možda to i je JB, samo promjenjen broj u build.propu ![]() Eto, i ja sam ga digao. Kao što reče, niš posebno, samo mob ima heavy lag u settingsima. Može se riješiti, ali se onda pojavi lag u nekim aplikacijama. Nije baš bogznašto, očekujem fix uskoro... Sve drugo više manje isto kao i 4.3. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 22.05.2014. u 00:46. |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidija na YouTube direktno spajanje XZ i iphone 4, usb kabelom. Nabavija kabel (kratki), direktno spoija XZ i iphone, XZ otvara iphone folders, i dalje ne ide. |
|
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Imaš ovo rješenje: www.mobiledit.com/ Nažalost komercijalno ali postoje i "one" verzije po netu. Fino radi sa androidima nisam testirao na ostalim platformama. |
![]() |
![]() |
#1380 |
Antimićanin
|
Velim ti da je OK ako u postavkama uključiš ovo kaj sam napisao ![]() Eto, detaljno sam ga izubijao zadnja 2 dana i OK je sve. Nemam nikakvih zamjerki. Nema battery draina, kamera je nekaj malo bolja i tako. Stavio sam opet Denmark "3". To je valjda najčišći ftf jer je goli fw sa par sony aplikacija i to je to. Naravno, flešano SUS-om na tvorničke postavke jer vidim da neki imaju problema koji su pregazili 4.3 i ostavili data od prije. |
![]() |
![]() |
|
|