|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Broken Age - Act 1
![]() Point&Click avantura koja podsjeća na stare Lucas Arts-ove P&C naslove kao što su The Monkey Island serijal ili Grim Fandango. Prekrasna grafika koja kao da je izašla iz najšarenije slikovnice dopast će "old school" igračima koji su sada već u 30ima i sentimentalno ih ova igra može podsjetiti na zlatno doba avantura. ![]() ![]() Jedna od zanimljivosti je ta, što se kroz ovu igru radnja odvija na "dva fronta". U dalekoj budućnosti na svemirskom brodu u ulozi dječaka Shay Volta-e, te mladoj djevojci iz prošlosti imenom Vella Tartine. Zanimljivost je zapravo ta, što igrač može neovisno o radnji skakati iz jednog lika u drugi - i ako mu jedan lik postane repetitivan ili zapne na zapravo prilično jednostavnim puzlovima, može predahnuti uz drugog lika. Ljubitelji Point&Click avantura će doći na svoje - ovaj naslov vrijedi svake kune i svakako je poželjno igru odigrati bar jedanput. Steam shop Najveće prednosti ovog naslova su: - Predivna 2D grafika - Odličan soundtrack - Kreativan i izvrsan voice acting - Humor i šarm glavnih i sporednih likova Najveći nedostatak pak: - Relativno kratak naslov koji je podijeljen u dva dijela (Act 2 je u izradi) - Cijena od 23€ za samu igru, odnosno 28€ za igru i soundtrack Pa, navalite! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Kakav je dojam onima koji su prešli? Inače od schaffera prelazim malo drugačiju igru psychonautse (platformer), lik je stvarno munjen i kreativan. Orginal |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
ja sam "old school" gamer u tridesetima (za 2 dana 34 hehehe). Ajde baš budem probao, najhebenije igre koje sam ikad igrao su bile Monkey island, Syberia, Grim fandango, Discworld (aj baš da vidim ko se toga sjeća), Full Throttle (e tog se sigurno nitko ne sjeća) i tako dalje.....obožavam kvalitetne afanture.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
wow wow wow! Ajde nešto i za mene napokon. Nažalost, dosta kratko.. ali nadam se slatko! ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ne znam do kud ste stigli, ali mogu reći da mi je interesantnije igrati sa
Shay-om nego Vella-om. Njegov setup mi je mnogo draži, makar su oba setupa SF. Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 18.05.2014. u 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |