|
![]() |
#7471 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@Dakok, solidne fotke ali ništa specijalno, Umi X3 čini se radi malo oštrije. Ima negdje video sample od F1? |
![]() |
![]() |
#7472 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Umi radi oštrije? Pa i ne bih baš rekao |
![]() |
![]() |
#7473 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 10.05.2014. u 16:30. |
![]() |
![]() |
#7474 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7475 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Dajte neki link flickir ili negdje drugdje gdje se mogu vidjeti detalji ili ti properties da vidimo kak je snimano. |
![]() |
![]() |
#7477 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam razocaran sa obje fotke.. ovo su idealni uvjeti za fotografiju sto se tice svijetla, a opet cak i unatoc smanjivanju rezolucije, fotke su lose.. za nekog <100$ kineza ok, ali za ova dva uredjaja lose. Napreduju u svim segmentima, ali sto se tice kamere nisu se bas pomakli s mjesta od kad je poceo taj boom kineskih mobitela.. |
![]() |
![]() |
#7478 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 10.05.2014. u 19:10. |
![]() |
![]() |
#7479 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma krivo si me skuzio, nisam htio reci da kamera na ta dva modela ne valja, nego mi nije jasno zasto se opcenito ne potrude oko toga. sumnjamda bi im bolja kamera bas toliko poskupila finalni uredjaj. kad pogledas sto si mogao za 200$ dobiti prije godinu dana i sto dobijes sad, razlika je dosta velika. i u kvaliteti i u jacini.. jedino je kamera ostala na istoj razini. ovo je je fotka od newmana N2 |
![]() |
![]() |
#7480 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne vidim ništa čudno u svemu tome.. Kada bi ovi naši kinezi od cirka 100-150$ davali odlične fotke, imali odličan ekran, bili odlične izrade, imali odličnu podršku, dobivali redovito update, imali pravu garanciju tko bi kupovao renomirane marke. Mislim, zar je teško to shvatiti, marketing, dogovori i ostale stvari. |
![]() |
![]() |
#7481 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Od svih kineza, najbolje fotke mi je imao gt99. Njegova kamera je kao NX2000 uspoređujući ju s nekim drugim mobitelima. F1 po pvim fotkama koje su snimane u idealnim uvjetima nisu u ocekivanoj razini, lose su. Ako gledamo samo kameru, Gt99 pa inew v3 pa x6 pa najlosija kamera je bila na zte v967s
#7483 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#7484 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nekako mi je bolje da kinez ima dobru bateriju i kvalitetan display nego kamaru, obzirom koliko mi puta treba kamara u zadnjih godinu dana otkako imam 2 smartassfona. |
|
![]() |
![]() |
#7485 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Boze moj koji komentar.. Nego zbog cega cu koristit smartphone ako ne zbog kamere, GPS-a, interneta i slicno.. |
![]() |
![]() |
#7486 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ovo mi je malo da se lijepo izrazim, cjepidlacenje.. |
|
![]() |
![]() |
#7487 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Zaključajte temu - rasprava je gotova ! ![]() Ovo smeće od V3 ima odlične slike i ako to nekome nije dovoljno dobro ja stvarno ne znam kakve bi to slike trebale biti na mobitelu... Stvarno ne treba više i bolje na mobitelu. Bolje bi bilo da radi i da se ne raspada ![]() |
![]() |
![]() |
#7488 | |||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
čak je i verzija ZTE v967s sa lošijim batchom kamera imala bolju sliku od ovoga. Ne treba uopće spominjati kakve su slike Coolpada F1 prema ovom Cubotu, to je svjetlosnim godinama bolje... Mod: nećemo reklamirati blogove i Donat Mg. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.05.2014. u 09:35. |
|||
![]() |
![]() |
#7489 |
Guest
|
najrealnija situacija za kvalitetu fotki je kad imaš mobitel u rukama i sam fotkaš... a ne kada netko ode na nekakvu stranicu i onda tu postavlja primjere... a tamo su napravili najmanje 100-tinjak fotki i izabrali najbolju ![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 11.05.2014. u 07:31. |
![]() |
#7490 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Pa bilo bi dobro da stave dobru kameru, nebi se ja bunija. Još kad bi bilo povoljno.....Neko je napisa da su te slike smanjene na veličinu 2 mp. Pa trebalo bi vidit slike u punoj rezoluciji, za donosit konačan zaključak. |
![]() |
![]() |
#7492 |
Premium
|
Ima notification led pored prednje kamere. |
![]() |
![]() |
#7494 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#7496 |
Registrirao User
|
2. slika -> Koji ti je ovo MTK mobotel s f/2.8 blendom pa da ima ovakvu razliku u oštrini slike između objekta fokusiranog u prvom planu i pozadine? Na prvoj slici su dva krova, lijevo od vrha dimnjaka, prilično dobro izoštrena, dok je zgrada na desnoj strani, podjednako udaljena, mutna. Il' se zgrada miče ili je bilo nešto masno za ručak? Nije toliko loše, ali je ipak lošije od onih primjera. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 11.05.2014. u 16:20. |
![]() |
![]() |
#7497 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kisa samo sto nije pala ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7499 |
Registrirao User
|
Netko je pitao za Hongmi SAR vrijednosti (10g) Xiaomi Red Rice / Hongmi: Desna strana glave: 0.570 Lijeva strana glave: 0.429 Tijelo (1.5cm udaljenost): 0.582 Pripremam jedan tekst o testiranju desetak ugl. kineskih mobitela. Ovaj mobitel ima veće zračenje od ostalih, ali još uvijek sasvim u granicama dozvoljenog ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7500 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Svi mobiteli su unutar granica dozvoljenog jer se u suprotnom ne bi mogli prodavati u Kini/Eu. Makar je tako za sve "malo veće" proizvođače. S time da neke veće tvrtke angažiraju i tijelo u EU koje im napravi CE cerrtifikat kako bi se mogao prodavati u zemljama EU (pa i Hrvatskoj)
|
|