Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2014., 09:25   #2281
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Netko nam se vraca u UFC..

http://mmajunkie.com/2014/04/andre-a...rendan-schaub/

Vidjet cemo sta ce uspjeti napraviti, buduci da se zadnjih par godina nije borio puno i to sto se borio nije bila neka klasa. A i njega godine vec stizu. Bilo kako bilo, on mi je uvijek bio ok borac, uvijek je bio hype, tako da mu zelim srecu i da napenali Schauba za pocetak

Sutrasnji event se ceka, sve si mislim da ce Texeira dobiti po tamburi, i to dobro..
Staro 25.04.2014., 10:54   #2282
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
zadnjih 20 borbi nije dobio. Bumo vidili, ja mislim da ce texiera uci u jonesa, pribliziti mu se bez straha kao što je i gustafson.
Staro 25.04.2014., 15:56   #2283
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Milsim da Glover nema nikakve šanse.
Može on ulaziti do preksutra, ali jedino na što će naići su laktovi i eventualno standing guillotine!

Jedva čekam.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2014., 16:48   #2284
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

btw znam da je jones veliki favorit, da je brzi i da ima bolje kretnje, samo se nadam i veselim da će texiera iznenadit

Supersport prati ovaj event, ooo daa, here I come
-->
da, sigurno borac koji te moze uspavati doslovno sa svakim udarcem nema nikakve šanse, i to borac koji se ne boji ući. Gustafssonu nisu smetali laktovi

btw znam da je jones veliki favorit, da je brzi i da ima bolje kretnje, samo se nadam i veselim da će texiera iznenadit

Supersport prati ovaj event, ooo daa, here I come

Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 25.04.2014. u 17:13.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2014., 00:26   #2285
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
U kolko je cirka glavni happening? Večeras NBA pa ovo,mora se raspored napraviti
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2014., 01:14   #2286
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

U 05h je planirano,
prelimovi počinju u 02h,
a prefightovi sada!

RedGreenBlue
Staro 27.04.2014., 13:03   #2287
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kako ne volim ovo Jones-a, da mi je znati kakav bi bio da nije toliko fizički nadaren.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2014., 14:07   #2288
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Kako ne volim ovo Jones-a, da mi je znati kakav bi bio da nije toliko fizički nadaren.
A lol, pa u tome i je stvar, zato i je prvak.
Danas je dokazao da je pravi prvak, ono protiv Gustafsona mu je bio Wake up Call.
Ovo šta je napravio Gloveru je toliko dobro i tako jako da ja jedva čekam sljedeći njegov nastup, da vidim kako će dominirati nekoga drugog!

Sve njegove borbe do sada, osim možda Liota, (Gustafsona isključujem jer vjerujem da će u rematch-u pokazati i njemu) su bile upravo to, dominacija nad protivnikovim najjačim oružjem, upravo tim njegovim oružjem, a to je prava vrlina velikog prvaka!

BTW, sve borbe su bile super, osim onih žemskinja možda, ali nemoš sve imati

RedGreenBlue
Staro 27.04.2014., 14:26   #2289
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

na post fight pressu nije htio beknit o gustafssonu. Drago mi je da je Dana odmah rekao da je gustafsson idući, jer to i zasluzuje.

A komentar jonesa: Volio bi vidjeti da se i drugi borci malo bore Jaooo, tipično.

Frajer je zvijer, ali je cocky i previše kalkulira.
Staro 27.04.2014., 16:59   #2290
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Volio bi ja da on borce ne drži na distanci tako da ih bode u oči svih 25 min. To baš treba naglasit sucu kad se ovaj majmun bori, nemaš ti šta sa otvorenom rukavicom ić liku prema faci.
Staro 27.04.2014., 18:46   #2291
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To Jones radi stalno sa tim prstima. Cak mislim da je u ovoj borbi to bila jako bitna stavka. Po meni to bas nije bila tolka dominacija kak je Rogan vikao. Bio je bolji ali ne bas tolko. Daleko je to od lakoce s kojom je dobivao sve prijasnje protivnike osim jednog i mislim da je bio i dobro uzdrman u jendnom trenutku.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2014., 18:56   #2292
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Jones i Gus opet. Jedva čekam. A još više me zanima kome će matchmakeri dati Rumble Johnsona, baš je pomeo Davisa noćas, siguran sam samo da mu neće dati trenera Rashada
Router je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2014., 23:07   #2293
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Cormier bi mu dobro "sjeo".
Staro 11.05.2014., 11:38   #2294
Router
Hejter

Za one koji noćas nisu uhvatili, Brown - Silva je borba koju bi vrijedilo odgledati.
Staro 11.05.2014., 12:26   #2295
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

potpis. Nevjerojatno.
Staro 11.05.2014., 14:25   #2296
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Pogledo maloprije. Ak sad UFC neda Brownu sansu za pojas nek se gone u 3pm. Oba su pokazala mega cuku, za Browna se to zna od davno ali Silva je pokazal svoju. Brown mi je dugo vec jedan od drazih boraca jer nije zvijer, ultra talentiran ili sl.. Cuka i hard work..
Staro 11.05.2014., 14:31   #2297
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Nece dobiti priliku jos, prvo borba s jednim od top 5 a ako njega zguli onda moguce (i to mora dobiti uvjerljivo).
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2014., 15:36   #2298
Router
Hejter

Za dva tjedna se Lawler i Ellenberger bore pa malo kasnije i Woodley sa Roryem, pa možda to riješi neke dvojbe oko raspleta ko će na Hendricksa kad se oporavi. Lawler i Brown bi bila poslastica ...
Staro 11.05.2014., 15:37   #2299
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Da, to što je tebi omiljen ne znači da je prvi contender.
Kapa dolje čovjeku, ovako uništiti mladu nadu nagon onih leg kickova od silve.. A i Silva bome može primit. Da se mene pita, Condit vs Brown - pobjednik ide hendrixu, makar je i Rory tu u igri i vjerojatno prvi na redu za title.

Gogo Condit!
Staro 11.05.2014., 15:48   #2300
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Ovo je definitivno postala najbolja kategorija u UFC-u trenutno.
I da, ova borba nije bila ljudska, s obje strane!

RedGreenBlue
Staro 11.05.2014., 17:26   #2301
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Da, to što je tebi omiljen ne znači da je prvi contender.
Kapa dolje čovjeku, ovako uništiti mladu nadu nagon onih leg kickova od silve.. A i Silva bome može primit. Da se mene pita, Condit vs Brown - pobjednik ide hendrixu, makar je i Rory tu u igri i vjerojatno prvi na redu za title.

Gogo Condit!
Nema to veze sto je meni drag. Ima sedam borbi za redom dobivenih u UFCu i to bi trebalo bit vise nego dovoljno za priliku. Meni se cini da se radi o tome da nije dovoljno drag Dani Whiteu. Da Silva ima tolko ili manje dobivenih za redom od davno bi dobio sansu.
Staro 11.05.2014., 18:09   #2302
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Prije bih rekao da nije drag matchmakeru Silvi nego Whiteu

Ima 7 pobjeda da ali medu njima nema nikoga od top 10..
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2014., 21:05   #2303
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Nema to veze sto je meni drag. Ima sedam borbi za redom dobivenih u UFCu i to bi trebalo bit vise nego dovoljno za priliku. Meni se cini da se radi o tome da nije dovoljno drag Dani Whiteu. Da Silva ima tolko ili manje dobivenih za redom od davno bi dobio sansu.
Pusti ti tih 7 pobjeda, u neke borbe borci ulaze isključivo radi para jer im se ranking doslovno neće mjenjati prema naprijed bez obzira na ishod. Kod Browna je to slučaj kod 5 od 7 tih borbi. Nijedan borac nema šta tražiti za title sve dok ne dobiju barem jednog iz top 5, ponekad i dvojicu/trojicu, što je po meni sasvim u redu.

Ponekad je dovoljna i jedna prava borba u top 5, ako je performans na nivou. U svakom slučaju dobro mu se piše s obzirom na jučerašnji nastup.
Staro 11.05.2014., 21:11   #2304
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

7 borbi je puno sa kim god da bile. To je sport di svako svakog moze dobit s jednim potezom a njega nije dobio nitko vec dugo. Veci problem je kak se to moglo desit da netko ima 7 pobijeda za redom a nije dobio sansu ni da se priblizi borbi za naslov. Po meni ili odmah ili bar jos jednu borbu prije. Condit je dobar matchup za oboicu..

Btw. Zadnja dva protivnika sa mu u top 10 ili jako blizu. Dobio je Swicka sto nije sam tak borac i ima tu jos jedano ili dva imena kaj nisu bas outsideri..

http://www.bjpenn.com/dana-white-thi...le-contenders/

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.05.2014. u 21:17.
Staro 11.05.2014., 21:14   #2305
Router
Hejter

Condita dugo biti nece zbog koljena,šteta što je Brown otpao za njihovu prethodnu zakazanu borbu, trebao mu je itekako jedan protivnik sa dobrim rankingom, bez obzira kaj rankinzi nisu presudni toliko ...
Staro 11.05.2014., 22:31   #2306
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
7 borbi je puno sa kim god da bile. To je sport di svako svakog moze dobit s jednim potezom a njega nije dobio nitko vec dugo. Veci problem je kak se to moglo desit da netko ima 7 pobijeda za redom a nije dobio sansu ni da se priblizi borbi za naslov.
A neznam, ja se ne bi složio. Vjerojatno je i sam brown imao utjecaja sa kime će se boriti, to ti nemožeš znati jer se njemu šalju ponude koje on može a i nemora odbiti. Imao je jako loš score s obzirom na druge borce i trebalo je vremena da to sredi, a to je i napravio sa ovih 7 win streak. Ali govoriti o nekakvom title shotu a nije dobio niti jednog borca u top 5 je ipak malo too much.

Na kraju krajeva nije isto dobiti rank 10 ili 3, bez obzira što su svi opasni, pa zato i postoji ranking. Inače bi postojalo samo prvo mjesto.

Nadam se da se Condit vraća što prije, on može dogurati do vrha.
Staro 25.05.2014., 06:53   #2307
Router
Hejter

Vrijedilo se probuditi za UFC 173! Nešto po očekivanju,a nešto pravi holivudski raspet ...
Staro 25.05.2014., 12:54   #2308
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Cormier je razbacao jadnog hendu ko krpu. Baš mi ga bilo žao, kakva je to ljudina. Bit će sad veselo u toj kategoriji, gustafsson, pa cormier.. uh uh. TJ nevjerojatno dobar, primao je udarce kao stijena, stalno prema naprijed, kondicija strašna.. Baš ga je pravo izlupao.

-->
hahaha, SHOW!
Svaka mu čast, što drugo da kažem.

Cormier je razbacao jadnog hendu ko krpu. Baš mi ga bilo žao, kakva je to ljudina. Bit će sad veselo u toj kategoriji, gustafsson, pa cormier.. uh uh. TJ nevjerojatno dobar, primao je udarce kao stijena, stalno prema naprijed, kondicija strašna.. Baš ga je pravo izlupao.

Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 25.05.2014. u 13:02.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2014., 16:01   #2309
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

DC je meni jedan od najjadnijih stvorenja koje sam imao priliku gledatu u UFC-u.
Zašto, pa jednostavno zato jer je debelo krme koje nije imalo šta tražiti u teškoj kategoriji jer su ga razbacivali ko krpu i onda je, pičkica kakva je koja nezna udarati nego se samo hrvati, prešao u kategoriju niže i to na način da izgubi skoro 15kg da bi uspio i naravno to onda vrati prije meča i onda se za njega kaže da je razbacao nekoga kao krpu, pa normalno da je, kad je teži od Hendo-a za 30kg!
Ma smeće jedno netalentirano, joj jedva čekam da ga bilo Gustafson ili Jones razmontiraju i jednostavno ga postave tamo gdje mu je mjesto, a to je nigdje u UFC-u, nek ide i nek se hrva.
Da se razumijemo, veliki rispekt svim hrvačima, ali ne i ovom smeću koji svojom težinom nad protivnikom i tim hrvanjem jedino i dobiva borbe, kakav jadnih, užas!

-->
Ne volim ga.

DC je meni jedan od najjadnijih stvorenja koje sam imao priliku gledatu u UFC-u.
Zašto, pa jednostavno zato jer je debelo krme koje nije imalo šta tražiti u teškoj kategoriji jer su ga razbacivali ko krpu i onda je, pičkica kakva je koja nezna udarati nego se samo hrvati, prešao u kategoriju niže i to na način da izgubi skoro 15kg da bi uspio i naravno to onda vrati prije meča i onda se za njega kaže da je razbacao nekoga kao krpu, pa normalno da je, kad je teži od Hendo-a za 30kg!
Ma smeće jedno netalentirano, joj jedva čekam da ga bilo Gustafson ili Jones razmontiraju i jednostavno ga postave tamo gdje mu je mjesto, a to je nigdje u UFC-u, nek ide i nek se hrva.
Da se razumijemo, veliki rispekt svim hrvačima, ali ne i ovom smeću koji svojom težinom nad protivnikom i tim hrvanjem jedino i dobiva borbe, kakav jadnih, užas!

RedGreenBlue
Staro 25.05.2014., 20:45   #2310
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

prešao je u nižu kategoriju radi Caina, što je i logično. Što se tiče hrvanja, svi trenutni prvaci imaju strašnu podlogu u hrvanju i ona je svakako najveći temelj/baza svakog trenutnog prvaka u ufc-u.

Volio ti njega ili ne, on nije samo hrvač, ima strašnu kondiciju u odnosu na težinu, udarce također. Hendo nije mogao apsolutno ništa protiv njega, čak i da se borba odvijala u standupu. A da pratiš malo situaciju shvatio bi da Hendo napušta lhw, zato je i bio underweight sa 199pounds. Ali očito ne pratiš. Pravila kilaže se dobro znaju, i dok je on u tom rangu nitko mu nema pravo ništa spočitavati za debljinu. "Debel" je i Fedor pa je bog bogova. Daj molim te.

Druga stvar, ko je njega razbacivao ko krpu u hw kategoriji? Tko?? Čovjek izgubio još nije! Pa josh barnett je letio ko avion dok ga je DC bacao po zraku.
Mislim drugo da si rekao da ne volis njegovu osobnost, ali ovako izvrijedati covjeka na osnovu njegovog hrvanja i govoriti da je debelo krme je stvarno jadno od tebe, kada moram to tako reći.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na