|
![]() |
#7351 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Cim sam upalio mi3 i malo se poigrao s istime stavio sam developersku verziju roma baziranu na 4.3 i rootao isti. Misljenja sam da vecina ekipe iz nasih krajeva istu stvar napravi sa svojim mi3, jer nije bas da ga kupuje 'average joe' ![]() |
![]() |
![]() |
#7352 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Ok,rezime: Da li bolje uzeti E&C verziju pa sam napraviti root i ubaciti multilanguage room,te time biti siguran da cu imati sluzbeni updejt ili uzeti rootanu multilanguage verziju,ali s rizikom gubitka sluzbenog updejta? Zadnje izmijenjeno od: bous. 08.05.2014. u 18:38. |
![]() |
![]() |
#7353 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Prema osobnom iskustvu, sluzbeni MIUI update je zeznuta stvar. Mislim da zeza cak i kad su Google Apps na mobitelu. Mozes i sam skinut sluzbenu verziju pa fleshat nakon mjesec-dva
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7354 |
Premium
|
Narucen s multilanguage i root verzijom. Hvala svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
#7357 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad već razgovaramo o MIUI-u repozitorij s hrvatskim jezikom koji su dečki složili je već u upotrebi. Na sljedećem linku moguće je naći MIUI za naše kineske telefončiće sa hrvatskim jezikom ![]() MIUI HR Linkovi na gapps za MIUI su također u istoj temi. GJ ekipa koja to sve prevodi. |
![]() |
![]() |
#7359 |
Registrirao User
|
Koji mobitel, mene je zezao na zte v987, ali mi nije previše smetalo jer bi skinuo kompletno izdanje i onda flešššš ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7360 |
Premium
|
Za OTA update bilo kojeg rom-a jako je bitno da imate odgovarajući recovery. Tako recimo lewa update radi samo na stock recovery-u za v967s ili miui ota update radi samo na julianovom miui recovery-u |
![]() |
![]() |
#7361 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: brisani. 08.05.2014. u 22:20. |
![]() |
![]() |
#7362 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
EDIT: pusti me, lijepo piše da je do 14 preorder ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7363 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7364 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Hvala! To sam pretpostavljao, samo mi nije bilo jasno to sa OTA updateom, i zašto bi smetao root, pa sada imam i potvrdu da to nema veze. |
![]() |
![]() |
#7365 |
Registered User
|
Razmišljam si sada uzet nekakav mobitel preko http://www.minideal.net/ , i sad da vas pitam isplati li se to, računam uzeti za nekih 250$, tipa ZOPO ZP998, 8-jezgri itd. Nakon koliko vremena crknu mobiteli, jer tko će mi ga slat u Kinu na popravak ako ima garanciju itd.. |
![]() |
![]() |
#7366 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Vidio specse od Redmi S1. Sve divno krasno, no nebi ništa presell uzimao. Neka prvo osvane nekoliko desetaka user reviewova i opiniona. Ovako se može dogoditi da je mob utter fail. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 08.05.2014. u 23:16. |
|
![]() |
![]() |
#7367 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7368 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7369 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Kad će crknut? A sigurno u periodu od 2 do 20000 radnih dana. Mislim, kakvo je to pitanje? Pa nema niko kristalnu kuglu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7370 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Xiaomi MI2S i Mi2A oba na MIUI 5 nikakvih problema,mobovi su od prvog dana onakvi kakvi su došli,stavljen google play i deri, ni zakašljucali nisu do danas evo već šest mjeseci. |
![]() |
![]() |
#7371 |
Registered User
|
Ma zaboravio sam pdv i ta sranja, znači nekih maximum tisuću kuna. Mobitel bi isključivo koristio za internet, surfanje i takve sitnice, ništa preveliko tako da mi ni ne treba octacore nego može quadcore. Uglavnom tražim da mobitel bude brz, to mi je najbitnije, te da bude pregledan, kamera nije toliko bitna (nekih 5mp otprilike), memorija nekih 16gb, ne treba više itd.. |
![]() |
![]() |
#7372 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7373 |
Antimićanin
|
Eto, sebi sam uzeo Jiayu G4C. 142 usd ja to2c. Debela baterija od 3 iljade miliamperura i 4,7 inčer IPS su presudili u mom odabiru. Nego, 16 GB rom u kineza do 1000kn... To nisam ni čuo ni vidio da ima. 8GB su manjina, ali 16 GB... Pa pikneš micro sd karticu. 16GB subsada bagatela. |
![]() |
![]() |
#7374 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7375 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam nekom svojom istragom i razgovorom sa vlasnicima njihovih uređaja selektirao THL kao solidan kineski brand. Imaju u Kini preko 300 vlastitih trgovina, nisam našao na ozbiljne pritužbe i to je prevagnulo. I taj konzervativni dizajn mi se dopao na prvu, pa je odluka pala na THL T5S, cijena $116 + PDV + Sandisk 32 GB (class 10) = cca 930 kn. |
![]() |
![]() |
#7376 |
Antimićanin
|
Nisam ni ja upućen. Sve kaj znam, znam od ljudi ovdje koji su ih proturili kroz ruke podosta komada. ![]() Ali kad bi sebi uzimao, uzeo bi si ZoPo ZP780. Baš mi se sviđa taj mob i košta samo 100 eura + pdv kad dođe. To je znači da je Lenovo loš, ali ovo što je Guls rekao što se dogodilo, malo me to distanciralo od Lenovota. Iako ne mora bit, ali... |
![]() |
![]() |
#7377 |
Registrirao User
|
Imaš stariji model od 155 USD, dakle 1100Kn s PDV-om Neken N6 s 2GB RAM i 32GB ROM Staro/novi Lenovo A850i s 8GB RAM-a, 900MHz i solidnom baterijom je nešto ispod 1000Kn.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.05.2014. u 07:05. |
![]() |
![]() |
#7378 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Pozdrav, sta mislite o modelu Zoppo zp990+? Po recenzijama je ok, nasao sam cak i jednu domacu.Trazim neki dobar fablet, ugodan za surf i multimediju, a da je kvalitetan i da me neko vrijeme posluzi. Ne mijenjam cesto mobilne bas. Moze i prijedlog neceg drugog u tom rangu |
![]() |
![]() |
#7379 |
Premium
|
Moze li netko prokomentirati ovo: -SAR value za Xiaomi MI3 je 1,29W/kg -SAR value Xiaomi Red Rice 2W/kg ![]() |
![]() |
![]() |
#7380 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
[QUOTE=dabomba;2592157] Citiraj:
BTW, sutra ide ženin Lenovo A706 kod Minideala na RMA, nakon 6 mjeseci upotrebe dobio LCD bijele crtice i flicker, na crnoj boji još OK, ali na bijeloj sve fercera, nemres se više ni u Snapdragon mob pouzdati ![]() Srećom je jučer stigao Newman s Pande pa nismo u deficitu s vremenom, pa neka sad slobodno par mjeseci skuplja besplatne milje. Inače, poslao sam Minidealu ovu sliku problema, nisu ni pisnuli, drugi dan poslali adresu za povrat i tražili obavezno da priložim Lenovo Warranty card (sa serijskim brojem), izgleda da će ga direkt Lenovu proslijediti, bumo vidli kak će to sve završiti... Zadnje izmijenjeno od: frulex. 13.05.2014. u 15:24. |
|
![]() |
![]() |
|
|