|
![]() |
#4652 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ostatak posta ti je sranje al ovo sam odabrao kao njegov highlight....tu se vidi da o nogometu znaš kolko i ja o crnog magiji na Haitiju... (ko god gledao tekmu jučer mogao je vidjet kardinalne greške u odabiru momčadi,zamjenama i postavi igre dok su vodili) I btw,još jednom objašnjavam....najbolji igrači na planeti...OSVAJAJU naslove. Ne druga mjesta. |
![]() |
![]() |
#4653 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
najbolji igraci na planeti ne moraju osvajati naslove, pogledaj samo galacticose ![]() ja sam prezadovoljan sezonom liverpoola, bez obzira sta sta se nije uspio osvojit naslov. sada treba samo zadrzati suareze, i nastaviti graditi ekipu, nadam se da se nece zalomiti opet carroll, downing i slicni, a ako real ga stvarno zeli neka plate tih 100 milijuna, i naci ce se (slabija) zamjena, ali s tim parama se moze dosta rupa pokrpati |
![]() |
![]() |
#4655 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4656 |
smeghead
|
E pogledaj malo ekipu liverpoola, oni su pol sezone se krpali. Suarezz nije igrao prvih 6 tekmi, lijevi bek cijelo vrijeme ozljeden i zamjena mu je mulac iz rezervi, rezerva za napadaca je hebeni aspas, koji nebi uspio zabit Hrv Dragovoljcu, desni bek je Johnson koji je zadnji dobar prodor napravio pred par godina, a igra u obrani mu je koma, onda kolo ture koji nas je isto kosta par tekmi s ogromnim greskama. Stanje u sredini nije niš bolje, kada u derbiju protiv citiya i cheslea nema bolje rezerve nego ulazi Teixeira znas da je stanje kriminal. Svaki od ostalih top klubova City/Chelsea/Arsenal/United ima puno bolju klupu i rezerve za svaku poziciju pokrpat i cudo je da smo bili u borbi za naslov. Slicna stvar je bila s Arsenalom, oni su igrali izvrstno prvu polovicu sezone dok su bili svi zdravi, i onda kad su im se ozljedili par kljucnih igraca odmah su pali, u kombinaciji s panjem u napadu, su ispali iz igre za naslov. |
![]() |
![]() |
#4657 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#4658 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Wilson J...mlađarija junajteda ![]() Dva komada večeras. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=ZcTQRkg6Hao https://www.youtube.com/watch?v=16FsLhMjSyM |
![]() |
![]() |
#4659 |
smeghead
|
Ja govorim o klubu u kojem igra, ne repki, ili klubu prije. I mislio sam na stvaranje galacticosa. O kakvom vremenskom razmaku ti pricaš? CR je digao samo jednu ligu odkako je došao u real. Xavi je u Realu osvojio isto trofeja kao i u Liverpoolu, s time da je s redsima digao LP. Iker je Bog u Realu i nadam se da ce opet dobiti jedinicu jer ju zasluzuje. Suarez je prekratko u klubu da se broji neki rezultati Suki je digao copa america ako ces tako ![]() |
![]() |
![]() |
#4660 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Dalje mi nije jasno kako Mikrofon bijedno napucao na vratara
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4661 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4662 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne pomaže ni to da ima problema u glavi ![]()
![]() |
#4664 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma nema tu kruha.. Osim toga više nisam siguran ni da će dobiti Newcastle :mad: |
![]() |
![]() |
#4665 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Hamm, ovo će te zanimat http://www.chelseacroatia.com/ |
![]() |
![]() |
#4666 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ništa čudno, svi koriste sve mogućnost dok im gori pod petama. ![]() Sad mi palo na pamet kako se Šalke prošle godine žalio na nastup Drogbe za Galatasaray u LP. Tak jasno da su ih turčini prošli. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 07.05.2014. u 19:49. Razlog: ispala mi slova :D |
![]() |
![]() |
#4667 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4669 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Modric vec neko vrijeme dize ruke za svaki prekrsaj. Volim ga kao igraca ali kod igraca ne volim kad se stalno nesto buni. Ja bi upozoravao ovakve gluposti. Trecinput karton. Pa dizi ruke. Valjda u spanjolskoj tako treba. |
![]() |
![]() |
#4671 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
I Sunderland dobro stoji, isto 2:0. Sad će da pobjegnu na nedostižnih pet bodova Norwichu. Stvarno su odlično odigrali ova zadnja kola i zaslužili ostati. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|