|
![]() |
#4593 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakav je rasplet ako budu sve 3 ekipe imale isto bodova na kraju? |
![]() |
![]() |
#4594 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4595 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4596 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ah šteta što se Modrić ozlijedio.. Ali dobro barem 1 bod.. Znači Barca mora dobit Athletico XD
#4597 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4598 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Bez obzira na konačan ishod Primere - ovo su tekme zbog kojih ju pratim ![]() Btw nadam se da sada vide svi koliko Modrić znači Realu - današnja igra bez glave i repa kada njega nema. Nema Reala bez gazde iz Zadra ![]() Ronaldo ... nema ga cijelu tekmu i onda zabije onakav gol ... šta reći. Cigan i po' ![]() Onaj Illaramendi je takav trupac kojem ne bi dao da čuva vapno za beton ![]() Marcelu i Varaneu fale tekme u nogama, jer su bili izgubljeni cijelih 90 min. Inače, fina predstava ![]() |
![]() |
![]() |
#4599 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Jedino tak bi i bilo moguće da svi imaju isti broj bodova. Zapravo, više ni nije moguće, bilo bi moguće da je Real danas popušil Sad je situacija takva da Atletico mora pobjediti Malagu i ne izgubit od Barce da bi bili prvaci, ali to je ako Real dobije sve do kraja, ako ne dobiju, onda ostaje sve na Atleticu / Barci Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4600 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Citiraj:
ako nesto nisam krivo izracunao,nitko do kraja ne treba kiksat...svi dobiju sve...i barca zadnje kolo s atleticom rjesava pitanje prvaka! naravno ako real dobie valladolida! ![]() uff falio sam...real je sad na 83! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4602 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Zanimljivo ce bit do kraja. RM ima dvije utakmice u gostima Valladolid i Celta. Mislim da Atletico drzi sve u svojim rukama (nerjeseno na nou campu). Medutim ako RM kiksa jednu od ovih utakmica u gostima, moglo bi biti rata zadanje kolo. Dupla kruna Atletico Madrid, mislim da bi Jesus Gil usta iz groba. |
![]() |
![]() |
#4603 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Debil,da je dodao Ronaldu,95% da bi zabio gol,ovak on solo...kreten,mislim da je dobio sljagu od Kikija u svlacioni... Citiraj:
Ja neznam koju si ti tekmu gledao..."Ronalda nema cijelu tekmu"...covjek je imao barem 10 udaraca u okvir gola,ali Diego Alves je veceras predobro branio... Illara je odigrao solidno,nikakve greske nije napravio,ali nije ni nista posebno napravio,cisto solidno... Koju si ti tekmu gledao? Citiraj:
Sto se tice malage,mislim da su oni dobili zabranu za LP sljedece dvije sezone,financije ili tak nesto... |
||
![]() |
![]() |
#4604 | ||||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Toga on danas nije primirisao, osim što je nekako ugurao petom nakon svih silnih pokušaja ![]() Citiraj:
Situacija se nešto popravila kada je Di Maria ušao, ali igra je i dalje sličila na cirkus. Samo da nadodam, Illarra je također bio na terenu u uzvratu u Dortmundu kada su ih Švabe umalo pregazili i izbacili iz LP-a. Vezni red nije postojao, a obrana je drhtala svaki put kada su izgubili loptu, slično kao i u ovoj utakmici. Citiraj:
A koju si ti tekmu gledao ? ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 05.05.2014. u 05:14. |
||||
![]() |
![]() |
#4605 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Liverpool se može obratiti svom kapetanu i optužiti ga da je prodao utakmicu, a to bi imalo više smisla iz pokazanog nego da je Everton prodao tj. pustio city. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4606 | |
Premium
|
Citiraj:
Prije bi rekao da je Isco lose odigrao,jer je on bio zaduzen za kreiranje,a nije ga bilo nigdje. I dalje stojim da je Illara cisto solidno odigrao...izasao je jer su gubili 1-0...i ubacio je Di Mariu koji je ofenzivniji,i to je cijela prica o "losoj" igri Illara.... ... |
|
![]() |
![]() |
#4608 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() to što Ronaldo stalno puca, puca i puca, ne znači da je to korisno, već da je čovjek sebičan (ono za što si ti tu iskritizirao Moratu) Da je dodao bar trećinu tih lopti kojih je zapucao ljudima koji su bili u boljoj poziciji, Real bi Valenciju vjerojatno nakantao Što se Illare tiče, dečko je mlad, a ako sjedi na klupi 90% vremena, teško da će to izgledati kao da teče med i mlijeko kad igra
![]() |
![]() |
#4609 | |
Premium
|
Citiraj:
Gle nebi se zalio da je itko drugi pucao,ali Morata,koji je usao prije 17 sekundi i onda prospe takvu loptu....a Kiki mu ide u prostor i gube 2-1.... |
|
![]() |
![]() |
#4610 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ne možeš stavljat u tak bitnoj utakmici igrače koji su tek oporavljeni(Junior), a Coentrao je u odličnoj formi.Ilaramendi isto loš jer ne igra ,kužim ga,al ajde Modrić je ozljeđen pa nema koga drugoga.Ali krenut bez Di Marie?Varane katastrofa ,odgovoran za prvi gol ,a i puno je griješio jučer.Daj me podsjetite ,zašto Pepe nije igrao,jel se ozlijedio protiv Bayerna? Onda stavljat Cazemira kad gubiš ,tragedija .Očita je kratkoća klupe kod Reala,nema kvalitetnih zamjena,to je problem! Ali Kikica nas je spasio,inaće ode brod! Sada ipak još imamo bod fore pred Barcom ,a poraz Atletica je omogućio da Barca mora ići na pobjedu u zadnjoj tekmi ,jer tako prestiže Atletico,tak da je sve otvoreno. Samo da se Modrić oporavi do srijede ,jer je preočito koliko fali ona njegova smirenost i precizan pas prema naprijed,a i defanziva! Ovako je jučer trebao igrat od početka: Lopez(mada bi meni uvijek igrao Iker) Carvajal Pepe Ramos Coentrao Bale Isco Alonso Di Maria Benzema Kikica I dobili bi sigurno,bar protiv Pepea ne bi onaj kenjac zabio glavom! I samo mi ne spominjite umor,sad je pogotovo nakon ovih kikseva bilo biti ili ne biti,kakav odmor! Hala! |
|
![]() |
![]() |
#4612 |
Premium
|
A daj mi molim te reci koji su to na klupi koji mogu zamjenit Modrića,Balea Alonsa ,Benzemu,Ronalda,Pepea? Nema Jesea,ozlijeđen,Morata kao napadač teški prosjek,niti blizu klase?Lani je bio barem vrhunski drugi napadač Higuain! Casemiro zamjenit Alonsa i Modrića,molim te!Khedira ozlijeđen! Varane nije u formi jer rijetko igra,inaće je ok!Al Pepe i Ramos su za njega stepenica gore! Umjesto Carvajala onaj stup Arbeloa,ali i on ozlijeđen na sreću! I sad pitanje ,kaj te točno nasmije da se svi smijemo? |
![]() |
![]() |
#4613 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Real da ima nekog poštenog napadača, već bi osigurao prventstvo. Benzema u zadnjih 10 tekmi nije gol zabio. Ne mislim sada da im treba Suarez, jer mislim da on nebi predobro funkcionirao s Ronaldom jer oboje su primadone. Ali ako Real nemoze sa svojim statusom i izvrstnim financijama nemoze to organizirat, onda zaslužuju gubiti prvenstva/lige prvaka. |
![]() |
![]() |
#4614 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Yay, papak martino odlazi, dolazi Luis Enrique ( napokon ), i pomocni trener mu je Puyol ![]() Uz to, navodno je sve dogovoreno i sa Cuadradom, juhuuu ![]() Ponovno iduce godine jaka barca ![]()
#4615 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4616 |
Premium
|
Ma ne,ok Faca ,svatko ima pravo na mišljenje,ali je činjenica da Real ima super jakih 11 igrača,osim možda Benzeme kojeg bi odlično po meni zamjenio Suarez.Ali problem je što su poduplani kvalitetno na samo par pozicija.Na lijevom bočnom ,Junior i Coentrao,i zadnji vezni su ok, ako je Khedira zdrav,uvijek na njihovo mjesto mogu uskočiti,Illara i Casemiro,ali nisu klase tipa Modrić i Alonso i to se osjeti na posjedu lopte protiv recimo slabijeg protivnika. Krila nemaju nikakvu zamjenu,jedino ponekad uleti Di Maria na te pozicije kad se netko ozlijedi od Kikija i Balea. Desni bočni i napadač su deficitarne pozicije, a naročito desni bočni,ako se ozlijedi carvajal. A eto ti jučer,nema Modrića i odmah Valencija kontrolira igru ,jer Illaramendi se ne može sastat s loptom.Nema Pepea dobe gol glavom nakon koliko vremena? Pa Pepe je masakrirao Bayern skokom u obrani.Junior mi je drag ,ali nije trenutno spreman i trebao je stavit Coentraa! Ali dobro ,još smo u igri,ali ovisimo o predanosti Barce,apsurda li! Da ,isto treba dobiti sve do kraja Real,ne bude nimalo lako ,dva nezgodna gostovanja.zadnje doma Espanola bu nakako na mišiće.Ali nije mi ni Barca baš 100% protiv Elchea,pogotovo ako budu igrali sterilno kao zadnjih par tekmi,a niti Atletico protiv Malage,još je sve otvoreno! |
![]() |
![]() |
#4617 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Apsolutno se slažem s emilblomsky-em. Illaramendi nije više tako mlad igrač, on ima 24 godine i igra katastrofalno. Jučer prvi put čim se sastao s loptom izgubio ju je. Igrač za male utakmice i protiv timova koji ne rade pressing. Casemiroa nisam imao prilike puno vidjeti no čini se OK lik, ne sjećam se da je neke velike greške po gol radio, ali ni da je briljirao čisto služi da ga se ubaci pred kraj utakmice kad je rezultat povoljan da odmori prvotimca. Meni se čini da na ljeto Illaramendi ide pa-pa zajedno s Moratom, a moguće da će otići još neki. Dovesti napadača i nekog za vezni red, Jese Rodriguez će se valjda oporavit do kraja godine i bit spreman za drugu polovicu sljedeće sezone i nadam se da neće biti toliko ozljeda kao ove sezone.
#4618 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Someone remind me, kak je ono bogotac nogometa Žoze prošao protiv Kristal Pelesa ? ![]()
![]() |
|
|