|
![]() |
#7172 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ima koliko ja vidim.. |
![]() |
![]() |
#7174 |
Premium
|
Stvarno imaš pravo, gledao sam video od S verzije. Šteta, izgleda da stvarno nema i da se po mraku apsolutno ne vide tipke: https://www.youtube.com/watch?v=Q2UEEvE9U78 |
![]() |
![]() |
#7175 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jel ima šta bolje od ovog u tom cjenovnom rangu? http://www.banggood.com/JIAYU-G4S-4_...-p-922808.html |
![]() |
![]() |
#7176 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nema nema, vidio sam to dok sam se i odlučivao za taj mob. Nije da nemreš napipat i otprilike pogodit, ali da je minus, je. Ne znam kako to može biti problem da svjetlo od displaya izbija kroz male proreze u staklu... |
![]() |
![]() |
#7177 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Danas narucio http://www.1949deal.com/catee-ct300-...gps-black.html Obecali poslati Singpostom. Gledao sam ga i na Banggoodu i kazu da salju Sweden post, ali tamo je skuplji 5 dolara pa sam se odlucio za 1949deal. |
![]() |
![]() |
#7178 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Istinit je kapacitet,ja imam od 2.mj, G3T Baterija drži i drži,može 3-4 dana umjerenog korištenja telefoniranje u uredu,3g cijelo vrijeme,Wifi ne trebam imam flat, nešto surfanja,ekran na 50% nema potrebe vise ni na suncu,preko noci baterija padne za cca 3%,kad se intenzivno koristi gps cca10%/sat uglavnom prezadovoljan, .OS je Lewa android 4.2. odlično radi,napravio sam cwm bck,maknuo neke kina app.i to je to. Kamera 8mb super zadovoljan,slao sam ti jednom slike na forum. Nikakvih problema do danas,radi ko zmaj Razmišljao sam o G4C zbog otg-a ali samo zbog toga nebi mijeljao mob. Čekam tvoj review kad stigne mob Lp |
|
![]() |
![]() |
#7179 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozdrav ekipa kinezi ![]() Novi sam u ovom i nemam pojma di poceti sto se tice kupovine moba iz kine ali valjda prije svega treba odabrati, pa rekoh koga bolje pitati nego strucnjake ![]() |
![]() |
![]() |
#7180 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Svejedno sam ja neki dan poslao emajlo di pitam jel sigurno G4C stiže sa 3000 mAh baterijom, jer sam pročitao na GizChina da G4C ide i sa 2000 i sa 3000 mAh, pa da nebi bilo nismo znali. Nije da im ne vjerujem, ali... ipak su predaleko da im dođem razbit šajbu na izlogu (šala ![]() Reci mi kako stoje sa updejtiranjem ROM-ova i odakle skinuti ROM i alate? Vidim da ima aplikacija Jiayu.de koja se normalno tutne preko Google playa i može potegnuti najnoviji ROM, neka vrsta OTA updatea. Jesi li to isprobao? Jasno, ako dođe bloatan sa kineskim aplikacijama, nadam se da će Framaroot pomoći i da će Titanium Backup napraviti svoje kao što je to uvijek dobro radio. Ako ne, nadam se da se mogu te aplikacije barem "zamrznuti" ako se ne mogu izbrisati. |
|
![]() |
![]() |
#7181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@zmija Preporuka za THL i Xiaomi modele (vidi koji ti se više sviđa), pogotovo Xiaomi koji imaju Snapdragon čipset koji se pokazao puno bolji od MTK u svemu.
#7182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kakav se pokazao ovaj Dakele? Priče kruže da je odličan za fotografiranje... da li pati od sitnih problemčića i simptoma kao i neki drugi kinezi? btw, samo za Brku, krepao je i četvrti Lenovo. Tj nije krepao, samo je otišao zvučnik. Mislim da ću to doma sam riješiti, ali... zbilja ![]()
#7185 |
Premium
|
a dobro, ima to i tko ga koristi i kako. kad se sjetim gulsovog posta i dojmova o laptopu ideapad y560 (mislim da je taj bio), uzimam s dozom zadrske sve njegove jadikovke. taj isti laptop je kod mene od 3.mjeseca 2011., i dan danas radi, a evo, usao je u 4.godinu. a nije bas da se cuva i ne koristi, svaki tjedan barem 3 puta se igra nba na njemu po minimalno 4 sata. izmedju ostalog. btw, no hard feelings, saom kazem ![]() |
![]() |
![]() |
#7186 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Čuj, neki ne znaju cijeniti svoje novce i nisu skroz realni. Samo kažem ![]() Istina. Laptopi su im ok, ali mobilni uređaji su smijeh. Tko želi probati/tko ne vjeruje, neka me slobodno posjeti kad ću imati godišnji u lipnju, popit ćemo pivu i dobro se nasmijati. edit: sad čitam svoju recenziju laptopa na drugom forumu, imaš pravo, zbilja sam se preseravao malo previše. Laptop je dobar, kod nas u firmi su 3 takva još živi i živjet će još dugo.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 05.05.2014. u 11:13. |
![]() |
![]() |
#7187 |
Antimićanin
|
Guls, ti očito nemaš sreće sa time. OK, ja sam vrlo slične sreće jer meni su se pokvarila 3 mobitela koji su brandovi, što znači da bi sa određenim kinezima isto vjerojatni imao problema ![]() No, nemojmo dalje nastaviti priču o laptopovima jer nije baš tema za to. Lenovo je odlična firma i vjerojatno će se situacija popraviti sad otkako su kupili Motorolu. |
![]() |
![]() |
#7188 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
na 1949 ce biti OPO uskoro..bar tako pise...sad po informacijama zna se da jos nista od toga mjesec dana...ali bit ce best buy ako bude tamo po tim cijenama |
![]() |
![]() |
#7189 |
Premium
|
Jel itko vidio ovo? Dakok, a i ostali, kakva je ovo marka? http://www.1949deal.com/iuni-u2-snap...reen-grey.html |
![]() |
![]() |
#7192 |
Antimićanin
|
Na to2c.com se pojavio veliki banner "4.4.2 phone come out". Radi se o Elephone P8 i P9 mobitelima koji navodno imaju 4.4.2 verziju androida na sebi. LINK Zašto mi se čini da je i ovdje build.prop u igri? Nigdje nije bio nikakav ofišl njuz da je izašao KK Android za bilo koji MTK SoC. Barem bi neki sajt, a la GSM Arena trebao to imati u vijestima. |
![]() |
![]() |
#7194 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Eto, ja se odlučio. Naručen Jiayu G4S 2GB/16GB sa to2c.com. Ukupno sa facebook kodom 196 USD. U odnosu na Coolpad F1 presudilo je to što ima veću bateriju (3000 mAh i 4.7" ekran naspram 2500 mAh i 5"). I žiroskop je bio jezičac na vagi koji je nagnao na Jiayu. Opis slijedi kad ga dobim. ![]() |
![]() |
![]() |
#7195 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@GoodLooker Ma gle, najradije bi ja uzea Oneplus One, ali zbog glupog invite only sistema to pada u vodu. Xperie mi se ne svidjaju prvenstveno zbog tft ekrana i ogromnih rubova sa svih strana... Tako da i dalje ciljam na nekog kineza al tipa Xiaomi, thl, iocean i sl. @kokos bas gledam xiaomi mi3 i izgleda mi kao prava zvijer, samo ako mi mozes dati link nekog provjerenog storea da vidim cijenu i ostalo vezano uz placanje... G2 mi se full svidja, kao i Nexus5 - samo ne vidim di ih mogu nabaviti za 300$... Plus sto oba imaju jedan mali nedostatak a to je msd utor... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 05.05.2014. u 13:20. |
![]() |
![]() |
#7196 | |
n00bmate
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Btw, na YT ima video gdje lik s 4pad.ru foruma testira stvarni kapacitet baterije (G4C) i rezultat je malo manje od 2800 mAh (ako mi je za vjerovati). Zadnje izmijenjeno od: Eyekool_CN. 05.05.2014. u 13:20. |
|
![]() |
![]() |
#7197 |
Premium
|
@Sn4k3, čekaj...nisi li napisao $250, a nije problem i nešto više (jer ove kineze na koje ciljaš Oneplus One i Xiaomi nema za manje)? Dakle uzmimo da je to cca $300 + pdv + trošak carinjenja = cca 2100 kn. Brza pretraga njuškala mi izbacuje i za Nexus 5 i G2 cijene koju su tu negdje, +- 100 kn. No da nejdemo u offtopic, dobit ću po prstima. ![]() |
![]() |
![]() |
#7198 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Baš sam prošli tjedan stavio najnoviji rom i sad mi baterija traje tri dana, bez ikakvog gašenja WiFi-ja, 3G-a i airplane po noći, ali nema HR jezika, što me ne dira preveć |
|
![]() |
![]() |
#7200 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Xiamoi Mi3 možeš naći na provjerim kineskim trgovinama tipa Pandawill, Geekbuying,.. ali i u EU (nema pdv-a!) na Androidfiguren ili Mobicity.
|
|