|
![]() |
#3751 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jest, napisao sam gore ![]() Shop u Gundulićevoj 7 Citiraj:
Sumnjam da ću nešto pretjerano modificirati, jer mi je dovoljno da uređaj radi kako spada "out of the box". Zato mi se WP svidio u neku ruku. No želim isprobati i drugi klan (radi aplikacija). ![]() A ovaj LG dolazi odmah sa KitKatom (i ako je suditi po updateima prijašnjih uređaja, npr. L9 II dobio KitKat, trebao bi biti podržan i sljedećom iteracijom). Što se tiče kamere - a ne znam što drugo pametno upada u taj cjenovni rang, osim S3 koji mi se ne sviđa. Gledao sam Sony Xperia SP (iz inozemstva uzeti), ali čitam po netu napise da su također usrali kameru, iako ima BSI senzor. Sad ne znam kakva je u usporedbi s LG-evom... Također te Xperie (SP, L) ne dobivaju više update, zapele su na 4.3. Ima 4 jezgre i 1GB RAM-a - trebalo bi biti dosta za početak. ![]()
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 30.04.2014. u 11:34. |
|
![]() |
![]() |
#3753 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ekipa, trebam dragoj uzet novi mob. Ništa sad specijalno, ali da dobro radi, negdje do 1000 kuna. Malo sam gledao pa je nakako izbor pao na Lumiu 520. Jel ima šta bolje od toga ili je to ok, ima ih za 900 kuna po njuškalu, novi sa garancijom... Ne zanima me nikakvo narućivanje kineza jer joj treba danas ili sutra najkasnije. |
![]() |
![]() |
#3754 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Moj buraz si je sad uzeo HTC Desire500 ipak bolji od mog Huawei -a ![]()
#3755 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Možda je i bolji ali je skuplji 750 kn, a kad se tako gleda onda je Y300 još uvijek daleko najisplativija kupovina, a Desire 500 je precjenjen. Drndao sam po tom Desireu i ništa posebno, meni je čak bolji Alcatel Idol Mini koji je 900 kn. |
![]() |
![]() |
#3756 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3757 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3758 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pozdrav ljudi! Trebam savjet oko kupnje mobitela. Trebam nešto malo (ništa preko 3,7'' ne dolazi u obzir) jeftino i čvrsto. Trenutno ima HTC Wildfire i prezadovoljan sam izdržljivosti, jedino malo performansama šteka (whatsup i to) Znači neki polovni android do nekih 500-600kn. Najviše mi je za oko zapela motorla defy+ ( i mini ) Što bi još zadovoljavalo uvjete? |
![]() |
![]() |
#3759 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3760 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Za sada nemam riječi, u usporedbi sa s3 mini koji imam ja ovaj mi se čini bolji. Radi vrlo fluidno, dobar ekran, nekako je intuitivniji od androida, tako se barem meni čini. |
|
![]() |
![]() |
#3763 |
Premium
|
Po meni ekran baš i nije dobar, al dobro. To je jedan od većih razloga zašto sam uzeo 620. Ali stvarno za te novce mu se nema šta reći. |
![]() |
![]() |
#3764 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3766 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3767 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Lg g2, baterija debelo bolja od svih navedenih, meni po 3 dana traje srednjeg korištenja, bolji od n5 i s4, u rangu sa s5, a jeftiniji bar 1000kn od njega. |
![]() |
![]() |
#3768 |
Premium
|
Po cemu je to G2 bolji od S5 pa cak i od S4? Od S5 sigurno nije bolji, a sa S4 je li-la. Ja sam mogao uzet G2 ali sam ipak otisao na S4. Oba Samsunga imaju bolju kameru, prosirivu memoriju itd. 16gb je danas jako malo, stavis pjesme, slike, obiteljska videa, navigaciju, par aplikacija, koju "vecu" igricu i ode memorija. Sta se baterije tice, da, LG ima bolju bateriju od S4. Za S5 nemogu reci jer ga nisam provao. Baterija na S4 mu je i vise nego dovoljna ( drzat ce i vise od dan i pol prosjecnog koristenja ). |
![]() |
![]() |
#3769 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
G2 ima veći ekran (ali nema fizičke tipke), bolju izradu, manje bloatwarea, OIS, dosta izdržljiviju bateriju, jači procesor i lakše ga je rootati (nema KNOX). Jedino što S4 ima je proširiva memorija što je nebitno ako uzmeš 32GB G2 koji se da nabavit za 330€ ![]()
#3770 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3771 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
#3772 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
#3773 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koji mobitel da uzme cura, desire 500 (199kn), nokia 625 (368kn) ili alcatel one touch idol S (258kn) ? Na papiru mi se alcatel cini najbolji, ali nisam bas nasao neke reviewe, negde pise da ima snapdragon 400, a na gsm arena pise mediatek neki, i tamo je naveden pod alcatel idol S samo, kamera je 8mpix, ali opet ne znam koliko je kvalitetna. Je imao netko alcatel koji? Ne znam koliko su oni izdrzljivi i koliko je kvalitetna izrada i komponente. U biti je njoj najbitnija kamera, da ima okej slike, i da ne šteka, a od aplikacija koristi viber, whatsapp, face i instagram. Sad ima galaxy mini 2 tako da ce bilo koji od ovih biti dobra promjena ![]() Ja se dvoumim izmedu nokie i alcatela, malo vise naginjem nokiji, ali samo zbog toga jer nisam nikad imao alcatel i ne znam stvarno kakvi su im mobiteli.
#3774 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Bez straha možeš uzeti Idol S, igrao se s Idol minijem (manja verzija Idol S-a) i ostao poprilično impresioniran, sve je na mjestu kod tih Alcatela, dobri mobiteli. Lumia ima lošiji ekran i vjerojatno lošiju kameru no zato je fluidnija u radu, možda bi bilo bolje pitanje Android vs. WP kod tih mobitela, makar Lumia će dobivati još mnogo nadogradnji sustava, evo sad baš uskoro dolazi WP8.1 koji stvarno svašta donosi i ispravlja hrpu stvari te Nokia stalno osvježava sistemeske aplikacije dok Alcatelu i HTC-u je podrška što se tiče nadogradnji stala na dan kad su lansirani na tržište. Plus, Nokia ima "double tap to wake" što je fora fičer. |
![]() |
![]() |
#3775 |
Antimićanin
|
Alcatel dobiva updejtove, ali samo top modeli. Idol je zaglavio na 4.1.1 i od tuda ne mrda. Tako i 95 odsto alcatelova. A custom romova ni za lijek, samo neki u alfa povojima, nestabilni portovi i slično... |
![]() |
![]() |
#3776 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma dobiva drek na šibici, svaka serija uređaja im je vezana za neku verziju Androida, i tak već neko vrijeme, Idol Ultra je bio 4.1, ostao 4.1, Idol X+ je bio 4.2. ostao 4.2 itd... Jedino sad ova nova Idol 2 serija dolazi s 4.3, no budu kao izdali 4.4 kasnije, vjerojatno će to biti jedini "pravi" updejt i te serije, pa onda s A4.5 (ili koji će već biti) opet nova serija mobitela i tako dalje. |
![]() |
![]() |
#3778 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
LCD mobiteli meni izgledaju dosta lošije (watered down) po tom pitanju. |
|
![]() |
![]() |
#3780 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Razmišljal sam o S4, ali sad kad sam proučaval malo o G2 čini mi se da se više isplati njega uzeti za iste novce, samo mu je velika mana da kod nas se vecinom prodaje sa 16GB interne. Kaj je ništ, kolko na kraju korisniku ostaje 6GB? I zanjima me taj LG-ov UI, dal ima jednake mogučnosti ko i samsung? |
![]() |
![]() |
|
|