|
![]() |
#7111 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Gledajući trenutne popuste na To2c izbor se suzio na tri modela, Hongmi, x7Hd i ovaj Jiayu G4C i Papričice. Napravih usporedbu http://www.devicespecifications.com/...rison/1b672495 i nekako je prevagnuo G4C, paprika je još nepoznanica. Jel netko ima ili zna točno koje frekvencije podržava G4C, ima dual band (900/1800) na 2G iako svi imaju 3 band i na službenim stranicama te device specu navode 900Mhz na 3G-u a ovi trgovci svašta pišu pa ti sad znaj. |
|
![]() |
![]() |
#7112 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Blizu si. ![]() ![]() Vodim se filozofijom ljudi koji su me napali ![]() Naravno, ako mobitel bude fejl, zna se tko će bit kriv ![]() ![]() ![]() Šalim se. Sve što čitam o njemu, plusevi su mu tamo što mi treba, a minusi su mi nebitni. A ovo ako motherfuckin' baterry (hua!) od 3 iljade miliamperura dura 2 dana sa svim popaljenim means of communication, pušing, sinkronajzing and forvarding, onda fakat ću počet hvalit te čajnize, tj svog Điajuja GeČetriCe ![]() Citiraj:
![]() 3G radi isključivo i samo na 2100 MHz. 900 MHz 3G nažalost nije podržan. No ako ti ko meni ne treba, ko ga bebe ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.05.2014. u 22:24. |
|
![]() |
![]() |
#7113 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Poz ljudi, već neko vrijeme pratim ovu temu, pa evo da se i javim. Nabasao sam na ovo, zvuči kao jako dobar uređaj, cijena i više nego pristojna, novi android....što mislite? http://www.geekbuying.com/item/Dooge...ch-326689.html |
![]() |
![]() |
#7114 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() @Dakok stavljaju li originalne višejezične romove, ili je ga rootaju pa puknu neki costum ROM? |
|
![]() |
![]() |
#7115 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Inače MTK mobiteli se daju rootati i s framarootom gdje samo staviš tu aplikaciju na mob i mob postane rootan. Tako da plaćanje 5$ za root i eventualno cwm nema potrebe.
#7116 |
Antimićanin
|
Do sada svaki MTK koji sam vidio je pokleknuo pod Framarootom. Kao što reče, plaćati extra 30 kuna za rutanje i flešanje cwma je bezveze bačen novac. Radije uzet screen protectore i kaku masku. Framaroot i Uncle mobile (ili kak se već zove) sve rješavaju u letu. |
![]() |
![]() |
#7117 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Da. Iako mi se inew v3 nije dao rootati s njime A ste vidjeli malo sve probleme s Newmanom N2 koji imaju korisnici. Kako na našem forumu, tako i na španjolskom i ruskom. Svi su vezani uz ove jeftinjave od N2 za 100$. Toliko romova se mora izmijeniti, fiexeva i svega. GPS ne radi najbolje, Wi-Fi singal je slab, kao i mreže. Ekran ne radi najbolje, baterija nije kalibrirana.... Ponekad je dobro sačekati recenziju, vidjeti kakav je mobitel doista i iskustva korisnika jer se često iza sumnjive cijene krije mobitel s problemima i kvaka zašto mobitel košta tako malo
#7119 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
ukoliko ne se*u o kapacitetu (na neu nisu), dobit ces 40h intezivnog koristenja, i minimalno 7h screen on timea. Obzirom da je rijec o slabijoj rezoluciji i manjem ekranu, ne bih se zacudio ni da probije limit od 8h. a lazu li, to ces skuziti cim ti dodje. ukoliko je unutra baterija koja je teska kao i neki mobiteli, velika, debela i ruzna, onda je 3000mah. ukoliko ne, LAZU! ja sam usporedio mlais mx28 (wannabe 2500mah) i ovu svoju, razlika nebo i zemlja. |
|
![]() |
![]() |
#7120 |
Antimićanin
|
Vele da je toliko, barem na svim recenzijama koje sam vidio. Držim ovog Blaževa za riječ ![]() A i mobitel je debel 10mm, otprilike kao i Nokia 3310 ![]() Taj Mlais... jel to čemu? za to me frend pitao da bi mu uzeo to? |
![]() |
![]() |
#7121 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
po najavama je bio bomba, nesto kao coolpad trenutno. Međutim, cim mi je stigao, kad sam vidio bateriju, tj baterijicu, stvarno sam popizdio. Jer ona je bila jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam njega izabrao. Tako da nema deklariranih 2500, vec mozda 1800, maksimalno 2000 mah. Moze ona cijeli dan bez problema, 4.5-5 h screen ona, al...nije to to, kad sam bio sigiran da ce moc 3 dana. druga mana je los prijem gps-a i wifija. Nije da je katastrofa, al su prijemnik stavili u poklopac(?!), tako da je gps ni tamo ni vamo, ima njega, upotrebljiv je, objavio sam screen shot prije mozda mjesec ipo dana. ista stvar s wifijem, u situacijama kad mi je na neo-u slab, na mlaisu ga nema. također, tipke ne svijetle. Ostalo sve ekstra, izuzetno tanak i puno laksi za manevrirat, ogs, gorilla, otg, metalni obrub, solidan ekran itd. |
![]() |
![]() |
#7122 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7123 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Za bateriju nema dileme, kad stigne mobitel - pravo na odjel za sireve i salame i zamolit tetu da stavi bateriju na vagu. Računica je sljedeća: 1g = 50mAh +/- 2-3 mAh/g Bez obzira na to da li je riječ o Li-ion ili Li-Po jer im je gustoća energije približna. Newman N2 bi mogao bit dobar ako vlasnik nije zagorjeli gejmer jer većina problema dolazi od pregrijavanja procesora...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 03.05.2014. u 00:08. |
![]() |
![]() |
#7125 |
Registrirao User
|
To ti je ruska škola, točnije 4PDA akademija - generacija 2013/2014 ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7126 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Al ako trazis rootanje, onda barem upale mob pa iskljucis mogucnost da ti posalju pokvareni? Zar nije tako? |
![]() |
![]() |
#7128 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Osobno mi nije problem. Do sada kad su mi mobovi došli, snimao sam unboxing i paljenje. Da slučajno dođe sa skenjanim displejom ili u defektu, video dobije i seller i paypal i lovu odma tražim natrag, a onda kasnije rješavam eventualni RMA. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7129 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bude, samo treba vremena da se novi exploit nađe. A i nije problem malo se poigrati spflashom i recoveryem ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7130 |
Antimićanin
|
Osobno nemam niš protu ako mob ostane na npr 4.2.1 npr ako sve valja i sve je ok i da nema nikakvih glitcheva. Ako malo malo izlaze pečevi, znači da su žešće ukenjali motku. Baš sam to čitao za taj iNew |
![]() |
![]() |
#7131 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ono što je stvarno problem je zagrijavanje kod igranja igrica. Stvarno se ugrije pravo. Tog problema nema na ICS-u. Probao sam. Ja ne igram igrice tako da mi je mobitel odličan. Ono što dobiješ je ono što je u specifikaciji. Baterija jeste 2500mAh, camera jeste 13Mpx, kao i sve ostalo, a ne lažirano kao kod raznih "Cubota, INewova". "Softwerska kamera" - glupost da ne može biti veća. Mobitel je odličan i za 200$ a pogotovo za 100$. Uzgred jedini mobitel koji je radio "outofbox" kako treba bio je Hongmi, iz mog iskustva. |
|
![]() |
![]() |
#7132 |
Registered User
|
Jel netko možda zna postoji li prijevod na hrvatski za miui 4.4.18 ili 4.4.25? Zadnje izmijenjeno od: seadriver. 03.05.2014. u 16:09. |
![]() |
![]() |
#7133 |
Registered User
|
HTM-Landvo H7189 5.3"
pozz evo kupio sam mobitel iz naslova sa focalprice dosao mi je 25.4 i par dana sve super i jucer i danas jedanput dnevno samo zablokira ne možeš ga uplaiti onda izvadim bateriju i sve normalno. Da li netko zna neko riješenje |
![]() |
![]() |
#7134 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/79438-U...23#post1066923
![]() |
#7135 |
Registered User
|
Hvala Masva, jel to isto vrijedi i za najnoviji ROM 4.5.2? |
![]() |
![]() |
#7137 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
![]() Skini Wake My Android Pro (besplatni) i postavi na 29 minuta i kvačicu na auto startup. Ne bude li radilo, smanji minutažu i pročešljaj opcije Za one koji se pitaju što kupiti prilažem malu top listu mobitela od 140-180 USD Huawei Honor 3C Lenovo A880 Dakele Small Cola 16GB Coolpad F1 Huawei G730 Coolpad 7298A Chili Pepper (XiaoLaJiao mtk6582) Huawei G610s Lenovo A850i Lenovo A889 Neki su i skuplji od 180USD ali će im cijena uskoro valjda pasti. Detaljnije obrazloženje liste ide sutra ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 03.05.2014. u 23:02. |
|
![]() |
![]() |
#7139 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7140 |
Registrirao User
|
Da te iznerviram. ![]() Lista je sastavljena od mobitela koji su najpopularniji u Kini. Nije bezgresna i redoslijed se ne treba uzet zdravo za gotovo. Ima i drugih dobrih mobitela ali ovi su zicer iz kineskog gledista. Najbolje su ocijenjeni i najvise kupovani u Kini. Lakse je bilo proucit statistike iz kineskih izvora nego zbrajat korisnicke utiske po domacim i ostalim forumima. U tome je cijeli stos ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
|
|