|
![]() |
#6991 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
prilikom slijedećeg gašenja, makni kvaćicu sa opcije "fast boot" i riješit ćeš reset na defaultne postavke ringtonova (i još neke) |
![]() |
![]() |
#6992 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
coolpad f1
|
![]() |
![]() |
#6993 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6994 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Da, al koliko znam tu se placa i shipping, koji je 50ak dolara? |
![]() |
![]() |
#6997 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 29.04.2014. u 22:12. |
![]() |
![]() |
#6999 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Staklo na NOTE2 je izgrebano zbog ostataka kvarca i pijeska koji se znaju naći na rukama i velika greška je što mu odmah nisam prikeljio foliju, a bolje je zaštićen od v967s jer je u kožnoj torbici. v967s ima lošiju kameru, a može se spomenuti i razlika u ekranima. Kod v967s se sve lijepo vidi na danjem suncu, dok se kod note2 nevidi skoro po ništa na suncu ![]() ![]() Što se tiče source-a za MTK platforme situacija je mnogo zaj*****. MTK za full source naplaćuje ogromnu količinu novaca, a distributeri poput ZTE, Lenova i ostalih ne nadograđuju romove baš zbog toga jer ima je to skupo. Ekipa sa XDA foruma došla je do full source-a za MTK6589 platformu, ali je napredak jako spor jer je svaki source poprilično zbrkan, a arhitektura MTK procesora nepoznata developerima. Za sad ima par novih kernel-a i jellybean CM koji jedva da se boot-a. Navodno rade na kitkat-u, ali vjerovatno su godinama daleko. Za sad je tu jedino LEWA os koji je sra**, ali za neke kineske mobitele najstabilniji i najpotpuniji romovi. |
|
![]() |
![]() |
#7000 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bora, već sam ti opisivao da taj ZTE koji sam proslijedio frendu ima katastrofalnu kameru. I dokazali smo da je to druga serija kamere jer postoje sa boljom i sa lošijom. Ovo je lošija, ona druga serija nakon nestašice ![]() Ali mobitel je dobar. Čak ni reza nije mala za 5" ekran. Frend ga i dalje ima živog i zdravog i nikih problema nema. |
![]() |
![]() |
#7001 |
Registered User
|
Kad se već dotičemo ZTE V967S, samo da napomenem da moj radi besprijekorno od 11. mjeseca, uz sve prije navedene mane oko kamere (fotografiranje u noćnim uvjetima). |
![]() |
![]() |
#7002 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7003 |
Premium
|
koliko znam to je za italiju. nisam logiran, pa ne znam koliko je za hrvatsku, al prije su spominjali 57 dolara. sad je li poraslo/smanjilo se, ne znam. |
![]() |
![]() |
#7004 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Kineski mobiteli
Da sumiram ovaj coolpad. Zakljucili smo da nema kompas. Kako znam koristiti mobitel u autu za gps navigaciju, zanima me kako ce se tp odraziti na funkcionalnosti gps-a. I gdje ce mi jos nedostatak gyroscopea i compassa faliti? |
![]() |
![]() |
#7005 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
koliko je meni poznato, neće uopće utjecati |
![]() |
![]() |
#7006 |
Registered User
|
da tako se i meni čini. a i na dosta stranicama čitam da ima gyroscope, pa sad teško je točno znati. |
![]() |
![]() |
#7007 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7008 |
Antimićanin
|
Ne znam kaj je bilo, ali fotke koje je postao kolega Boris ili već tko i moje slike, razlika je bila dan i noć. Mislim da je i Ag008 isto recenzirao taj mobitel na svom blogu i imao je identično grozne slike. Osim kamere, taj mob mi je OK, pogotovo jer je koštao 100 EUR-a. OK, frendu, za kojeg je taj ZTE nabavljen, fotić nije ni bitan. Njemu je bitno da se Christy Mack i Rachel Starr vide dobro na 5" zaslonu ![]() |
![]() |
![]() |
#7009 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
pa evo,u vezi kamere zte-a v967s,moje skromno iskustvo nakon što se moj nakon 5 mjeseci vratio s popravka(mijenjana matična ploča i ekran,a usput ih zamolio da mi kameru naprave boljom),dakle kamera je puno,puno bolja,čak i flash u potpunom mraku solidno funkcionira i slike su sasvim u redu u međuvremenu sam imao newman n2;najlošiji od 5,6 kineskih mobitela koje sam koristio;pun bugova(punjenje baterije,ne primanje kodova,povremeno blokiranje rada..),svaki rom ima neki problem,sve mi je žao ljudi koji su to naručili... napomena:ne prodajem ni jedan mobitel |
![]() |
![]() |
#7010 |
Premium
|
jos kad bi napisao kad je riknula maticna, i kako, kad je riknuo ekran, i kako, di si kupio, di si slao, kako je tekao razgovor glede popravka, jesi li ista, i koliko, morao placati, sto su tocno radili s kamerom osim sto su je "napravili boljom", koje si jos mobitele koristio pa su svi redom bolji od n2, etc... |
![]() |
![]() |
#7012 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
u vezi kvara i popravka zte v967s post 6843;neznam što su radili s kamerom ,samo pošto su me prisilili da platim 52$,rekao sam im da me mob sad dođe kao zte 987,pa neka mi bar kameru naprave normalnijom;koristio sam zopo c2,lenovo a820 i a 760,feiteng 9500,a indirektno imao uvid u korištenje s9902(ili tako nekako,kopija s3),ali nijedan nije imao takve probleme kao newman;neznam,možda sam bio loše sreče,ali moje iskustvo nije dobro... ovaj izraz(puno boljom) bih zamijenio izrazom -dosta boljom nego prije popravka Zadnje izmijenjeno od: Brko. 30.04.2014. u 14:19. |
![]() |
![]() |
#7013 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ima raznih iskustava s Newman N2. Moje je pozitivno, jako. |
![]() |
![]() |
#7014 |
Antimićanin
|
Pošto mi je krknuo Alkatel, a popravak je 700kn i nije u garantiji, treba mi neki kineski ODRON ![]() ![]() ![]() Dakle, neke solidne performanse, solidnu kamaru 8 MP i da je OK. Do max 1000kn bez PDV-a. Ili ako neko ima nekaj iz svoje ergele u tom razredu neka se javi, možda se dogovorimo. GPS, digitron, kompas, nož, vilica i ostali Ranbo dodaci me ne interesuju. Pretvorio sam se u uho, a za ponude imate moj PM. Hvala. |
![]() |
![]() |
#7015 |
Registrirao User
|
Coolpad F1 - fali račun ![]() Nakon desetak dana zavlačenja u Kini (što im mogu oprostit jer sam ga platio dva dana prije no što je stigao kod trgovca i onda još par dana za flešanje softvera), iz Kine u ZG za samo 6 dana SG poštom. ![]() Drastična razlika od Banggood kupovine gdje je od Malezije do Italije išao 30 dana i sad leži u Italiji dva tjedna. Koma...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7016 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7017 |
Antimićanin
|
Jel bi ovo bilo OK za ove pare ![]() |
![]() |
![]() |
#7018 |
Registrirao User
|
Kupio sam kod Eternal Team jer su ga jedini imali s besplatnom dostavom Da sad uzimam, uzeo bih ovdje, jer im je još bolji rejting i jeftiniji su za par dolara Od poznatijih bi preporučio izbjegavati Wise i RTDC ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7019 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() Čekamo tvoj review. Pretpostavljam da se radi o dealsprime.com... Vele mi da imaju samo english i chinese ROM. Jel ima način da se gore stavi multilanguage rom? |
|
![]() |
![]() |
#7020 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ponedjeljak mu uplatio u utorak poslao i sad mi na TN stoji da su zaprimili posiljku pa cekam da posalju prema HR, nadam se da bude to cim prije ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|