|
![]() |
#3721 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3722 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Jel ima itko iskustva s ovim? THL W200S Za 1900kn se čini solidan - ima 32GB internet memorije, 1GB RAM-a, 5'' HD, 8Mpix kameru sa AF-om i prednju 5Mpix, 1800mAh baterija, 24mj jamstva. Čini se solidno - bio bi poklon za dječaka od 15 godina kojem je glavna stvar na svijetu igranje igrica, fb i slušanje mjuze. Homepage |
![]() |
![]() |
#3723 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#3725 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() |
#3727 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Galaxy S2 Plus, Galaxy S3, S4 Mini, HTC Desire 500. Na Amazonu su svi unutar budgeta ( S4 Mini mozda mrvicu prelazi budget ). Za Galaxy S2 Plus iz osobnog iskustva mogu reci da radi fantasticne fotke. Bljeskalica je takoder odlicna. |
![]() |
![]() |
#3728 |
Premium
|
Hvala svima! edit: što kažete na ovo? LG L90 Nisam imao pojma o ovim modelima (L90, L70, L40 ![]() Specifikacije se čine vrlo dobrima - 1.2GHz quad-core, 1GB RAM, IPS ekran, 8MP kamera, zamjenjiva 2,540 mAh baterija, microSD card slot, KitKat Notebookcheck review, tu je negdje s Moto G, u nekim aspektima čak i nešto bolji (npr. mSD proširivost, kamera, zamjenjiva (i jača) baterija) No ekran je nešto slabije rezolucije - koliko je "loš" LG-ev PPI za svakodnevnu uporabu, pokoji video itd.?
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 28.04.2014. u 12:42. |
![]() |
![]() |
#3730 |
Premium
|
Sviđa mi se taj LG.
#3731 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Našao sam i "stariju" verziju tog modela - LG L9 II Kod njega je rezolucija dignuta na HD, no s 2-jezgrenim procesorom umjesto 4x Opet nije loše
![]() |
#3733 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3734 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ma stalno ga miču i ponovno stavljaju u webshop, valjda dobiju nešto sitno komada i odma se rasproda. |
![]() |
![]() |
#3735 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3736 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3737 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#3738 | |
Premium
|
Citiraj:
Radije bi uzeja Sony Xperia M.
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 29.04.2014. u 18:54. |
|
![]() |
![]() |
#3739 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ono sto mene odbija je premalo interne memorije i to sto nema KitKat. Sve ostalo bi bilo sasvim ok za moje potrebe, mozda da je 4.5", ali ni ovako nije lose.
#3741 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Xperia M je sigurno kvalitetnija, ali čini mi se i dosta skuplja. |
|
![]() |
![]() |
#3742 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da ima 1gb memorije i malo vecu rezoluciju ja bi razmisljal o njima ali po cijeni po kojoj se prodaju trenutno ne. Da je bar kamera nest bolja od ostalih ali nije ni to. Ja u petak nest uzimam, novo, polovno, ugovor, ne znam ni sam.. HTC 500, S3/S4 mini, Xperia M. Kupujem nest za duze staze uglavnom.. |
![]() |
![]() |
#3743 |
Hejter
|
I ja bi radije Xperiu M, ali dual sim verzija je baš kak veliš, dosta skuplja. Gledam za maksimalno 1000kn uzeti neki dual sim, da je sa 1gb rama, pa taj xenon mi je iskočio nekako, pogledao sam i review i pročitao osvrt. Stvarno moram priznati da do 1000kn je već jako solidna ponuda modela sa 1gb memorije - taj xenon, gigabyte roma,rey,akku, pa u linksu nekakav modecom z25 x2 ... |
![]() |
![]() |
#3744 |
Premium
|
Gigabyte bih po mogućnosti izbjegao. Njihova modifikacija Androida je užasna, imao sam prilike koristiti one s 512MB RAMa i to je doslovno neiskoristivo, ni za najosnovnije. Ako je ikakva aplikacija u pozadini pokrenuta mobitel uspori do neiskoristivosti. Kod modela s 1GB RAMa je stanje sigurno bolje, no zbog onog iskustva bi ih izbjegao. Modecom ima 2mpx kameru. Kod Xenona mi se sviđa to što je procesor Qualcomm. Netko mora prvi probati. :P |
![]() |
![]() |
#3745 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3746 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
S4 mini mi i je no1 izbor. S3 mozda mada nebi tak velik mob. Ovo sve ostalo je neko li-la rjesenje ak nist ne nadem. Ima jos modela kaj su eventualno u planu ali Lumnije nisu. Kolko sam vidio ti jeftiniji Nokia modeli imaju svi 512mb memorije. Znam da je OS laksi od Androida ali znam i da ce mi past na pamet da se tu i tamo igram na tom mobu kad sjedim u autu i cekam nekog sat vremena na poslu i tu ce me tih 512mb poprilicno ogranicit. Za Gigabyte sam cital da rikavaju ko blesavi, da im je optimizacija u banani i da su kamere grozne... |
![]() |
![]() |
#3747 |
Premium
|
S3 je dosta sporiji od S4 mini i takoder na njemu se bas i neces igrati. Nije da drobim nego cisto informativno. S 512mb na wp jedino ogranicenje je sto ima nekoliko igara koje zahtjevaju 1gb rama. Sve ostale rade odlicno. Evo ja imam 70ak igara. Sve skupa s programima oko 8gb i nisam primjetio da radi ista sporije nego prazan mob. I meni je to bilo cudno kada sam hvala bogu presao na wp. S4 mini je bolji izbor i zbog 1.5gb rama jer nekako mi se cini da ce vec na godinu 1gb biti minimum da uopce radi mob. Kao sto je sada 512. |
![]() |
![]() |
#3748 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Iako ima 4.7" ekran, izuzetno je kompaktan i bez problema se operira jednom rukom. Sama izrada mi je također odlična, i ima zanimljiv uzorak na leđima, nije tipična plastika (kao primjerice na jajastom S3, koji se ni meni ne sviđa radi glomaznosti i dizajna) Gore je KitKat (4.4.2) po defaultu Nisam dosad imao Android uređaj, pa ne znam što očekivati, no ovaj mi se učinio prilično tečnim Iako vjerojatno nije natrpan aplikacijama (nit je imao neku igricu da isprobam). Tu mi preostaje vjerovati online reviewima - i ako Moto G s istim speckama radi ok, valjda je i ovaj takav ![]() Što se tiče rezolucije - išao sam baš gledati izbliza, i za moje oči je bilo kakav "grain" - ili kako već to zovete - nevidljiv. Istina, ~234ppi nije neki visoki standard, no takvu imam i na trenutnom mobu - Omnia 7 s WP7.8 - na kojem mi ništa nije falilo (ok, WP UI je prilično različit u odnosu na Android, kvadratni tileovi itd., ali i bez obzira na to, ja nisam uočio da mi reza smeta, primjerice u browseru i sl.) Očekivao sam da ću primijetiti da nije HD, no meni je i ova qHD rezolucija izgleda dovoljna ![]() Da, dobije se vjerojatno nešto više prostora na ekranu sa HD, ali za ove pare nisam našao nešto što mi bolje odgovara od tog LG-a (a dobavljivo kod nas, s 2g garancijom ostvarivom tu) Ako baš hoćeš HD (720p), L9 II je starija verzija tog modela (link par postova iznad), također na njega dolazi KitKat, no ima dual-core i nešto slabiju bateriju
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 30.04.2014. u 10:51. |
||
![]() |
![]() |
#3749 |
Premium
|
Jel izložen taj LG L90 u Smartsona? Oša bi i ja da ga viđajem izbliza.
#3750 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko čitam, LG ima slabu podršku i loše kamere (općenito, velika većina modela uključujući i N5). Ako nisi nikad radio na Androidu, moraš znati da njemu nikad dosta jezgri cpu i RAM-a i tu je WP u prednosti. Međutim, na strani droida je broj aplikacija i cijene uređaja tako da moraš napraviti odluku što ti je bitnije.
|
|