|
![]() |
#4772 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I što želiš raditi s tim hi-res slikama da ti treba file explorer? Ako već postoji aplikacija za manipulaciju hi-res slikama, onda im ona i ima pristup. Više od toga nije potrebno. Što će ti pristup nepristupačnim fajlovima? Očito su s razlogom nepristupačni.
#4773 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
+ mob bi vjerojatno radio jako sporo sa tako velikim slikama.
![]() |
#4776 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni samo nije jasno kako točno poslati PDF priko maila. Kad idem dodati attachment, nudi mi samo slike (!).
#4777 |
Omicron Alpha resident
|
http://www.pohrani.com/?3L/Ur/28jdH3...1404270001.png Fora je da ides preko OneDrive-a. File picker za mail jos uvijek nije spreman tak da se sad jos trebamo snalaziti.
#4778 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() juce sam isto "otkrio" da OneDrive otvara .zip datoteke (u multi task prozoru se pojavi Zip), isto ne znam jel mogo tak prije ili je to od 8.1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4779 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Malo je problem činjenica da ja ne želim neke stvari preko one drivea voziti. ![]() p.s u music playeru na 8.1 gdje ima "play all"? Prije je bilo ako si stisnuo na play kad si ušao u aplikaciju automatski je playalo cijelo library. ![]() |
![]() |
![]() |
#4780 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Notifikacije su u generalnom qrcu. Ili ne dolaze a dobio sam poruku, ili dodju a uopce nisam dobio poruku, ili dodju a dobijem notifikacije navecer. Nova fora je da u notifikacijskom centru svaka poruka duplo pise, dobijem jednu poruku na viber imam dvije notifikacije. KAd kliknem na notifikaciju ne ulazi mi u razgovor u kojem sam dobio poruku nego u zadnji razgovor u kojem sam bio pa idem strelicom back i onda me vrati u pocetak app i odandje idem u razgovor. I tako je sa svakom app, prvo strelica back i onda mogu citat... Koma.
#4781 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4783 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4787 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4789 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ma oko sve je u redu nego mi nisu jasni ljudi koji znaju što im točno treba na mobu i onda bez veze kupe neki moba da nisu provjerili da ima sve navedeno pod pretpostavkom da se to podrazumijeva da ima. Ista situacija bi bila da ja sada pređem na drugi OS i onda se čudom čudim kako nemaju neke stvari koje ovdje imaju. @mod sorry zbog trollanja |
![]() |
![]() |
#4790 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Najbolje je mailati proizvođača aplikacije. http://support.viber.com/ M$ ne proizvodi Viber. Kontaktiraš njih. Oni još nisu izdali update da pokriju podršku za WP8.1 DP. Na WP8 radi savršeno, na WP8.1 tu i tamo "zaboravi" isporučiti poruku. To je prva stvar, a druga je banalna - na WP ne možeš mijenjati tonove obavjesti - niti koristi tonove sistema - što je naravno do aplikacije. Skype radi super, nikad ništa ne kasni - dakle obavjesti dolaze instantno. Recimo WhatsApp za sada meni radi bez greške - vidim da se većina žali da im poruke ne prolaze - nemam tih problema (još). Imao sam problema na L620 GDR1 - tamo su mi kasnile poruke na svemu, ali to je bilo prije više od 12 mjeseci. |
![]() |
![]() |
#4791 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Evo da se i ja požalim, kao veliki ljubitelj i obožavatelj Windows Phonea, a usto i njegov tester: Notifikacije ne rade kako treba na Windows phoneu. Problem je u logiranju koje obavlja Microsoft sa svojom Developer Preview inačicom. Što se točno dogodi? E ovako, desi se fino event. Event se ide logirati, no dok se ide logirati event, event same aplikacije se stavlja u red čekanja. E sad, u tom redu čekanja se malo zblesira čekanje, pa notifikacije ili ne dođu ili dođu dosta kasnije. Kažu mi da će se to samo riješiti, što znači u prijevodu da ili vrime logiranja je privremeno ili oni imaju neku opciju to remotely ubiti. Ili, što je vjerojatnije, čekamo novi update. Koji fail od sustava.
#4792 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Usprkos mojim molbama i intervencijama, neki očito ne shvaćaju i ne znaju kada treba stati sa flejmom i spammarom. Prešli ste sve moguće granice normalnog ponašanja. Tema vam je otvorena, a za neke više nema upozorenja. Mislim da su već 2-3 usmena warninga bila dovoljna. Dalje idu kartoni i neće me zanimati spike na PM "nisam ja, on je". Tema je počišćena. Klonite se uspoređivanja i nadje8avanja sa ostalim OS-ovima "tamo je ovo bolje, ovdje je loše" i slično te spominjanja file explorera i takvih nebuloza. Nerado se pretim i dajem neke ultimatume, ali zbilja su neki već pretjerali. Uživajte u daljnjoj raspravi. |
![]() |
![]() |
#4794 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4796 |
Omicron Alpha resident
|
Uuu, koristio sam MixRadio možda 20 minuta dok je tek izašao, ovo izgleda puno bolje nego tada. Idem instalirat pa da vidim kak sad radi, trenutno koristim Music aplikaciju iz WP8.
#4797 |
Suit up!
|
Ja sam se vratija na 8.0 jer mi se par puta dogodilo da se priko noci na punjenju ugasi i ne mogu je upaliti bez soft reseta. Takoder, baterija je slabije trajala i phone aplikacija je bila glavni potrosac. Ne znam ni sam zasto jer nisam uopce telefonira puno.
#4798 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
tip: baterija traje dosta dulje ako ugasite cortanu (settings -> swipe desno na aplikacije -> cortana). A i manje se puni log pa bi tribale bolje stizati notifikacije.
#4799 |
Suit up!
|
Ma sve sam bija poiskljuciva. Dev preview nije optimiziran jednostavno. Triba cekat sluzben Nokijin update. Ista stvar ka i kod GDR3 i Blacka.
|
|