|
![]() |
#4052 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Tekme za zaborav. Nadam da ce uzvrati biti bolji. Da je onaj Bayern od prosle godine,bar stil igre,navijao bih za Bayern. Ovakav Bayern mi je naporan. Ali sve u svemu obje tekme slicne. Samo me zanima kako ce igrati Real-Chelsea ako budu u finalu. Na centru samo Ronaldo/Benzema i Torres a svi ostali u svoj autobus u 16m ![]() |
![]() |
![]() |
#4053 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Idemo dalje ![]() ![]() ![]() Modrić dominira ali igralo se pametno ovu tekmu..
#4058 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Tko zna, možda je netko s tvojim prognozama već počeo ozbiljnu lovu zgrtati hehe Citiraj:
![]() Sarcasam off: Ova tekma me neodoljivo podsjeća na način na koji je Ath. B zadnji put igrao protiv RM (i to na domaćem terenu), barem dok su imali jednak broj igrača. Ma kriv je, i bit će još idućih trid'set i pet godina ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4061 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4063 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#4065 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() RM je imao više poštenih šansi od Bayerna (ispravite me ako griješim, nisam stigao na početak tekme i gol). Igrao je čvrstu obranu i strpljivo čekao šanse. Čak je dao posjed lopte Bayernu, kao što je u kupu dao Barci ... ono što oni najviše vole. I sada se opet neki ljute ... pa s vama nikako na zelenu granu ![]() Btw ni ja ne očekujem previše od Basque loversa ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4066 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4068 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4074 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4076 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nedo bog. onda ćemo morati slušati ove tu lokalne madridiste dok se ne izgase do idućeg ljeta zajedno sa ExtremePowerom koji se također neće gasiti o svom dragom Juventusu ![]() Bolje onda slušati Hamma o CFCu ![]()
![]() |
#4079 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Reyes de Europa! ![]() Izgleda da je Real napokon shvatio da nema Decime bez poniznosti.Sada se bori za svaku loptu i blizu su. U švabiji treba izdržat prvo poluvrijeme bez gola,i onda im pokušat sprašiti kontru oko 60 minute i Bye,bye! Muči me jedna stvar.Veli Ančeloti da budu za uzvrat spremni i Bale i Roni,al protiv jakih momčadi Real bolje funkcionira u sustavu 4-4-2,ili bolje reći 4-5-1,kak su igrali jučer,i protiv Barce u kupu! To ,potvrđuje igra Isca koji je obje tekme odradio odlično defanzivno,i zato je Bayernu teško bilo zabiti gol.Ako sada opet budu išli na 4-3-3,bit će problema,jer sva trojica Bale,Ronaldo i Benzema nisu poznati po pomaganju obrani,tak da bude Bayern imao puno više prostora nego jučer.Sada, šanse da bude ostao Bale ili Ronaldo na klupi su tanke,tak da me zanima kaj bude izmislio strateg! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 24.04.2014. u 15:59. |
![]() |
![]() |
#4080 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Puni mediji hvale o Modricu a Mandzu vec otpisali iz Bayerna, valjda si je i sanse morao sam namjestiti ![]()
|
|