|
![]() |
#5343 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5345 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao što rekoh, serija nekom može bit dosadna bez obzira na tematiku. Razvoj likova i priče se može i prerazvuć i bit dosadan. Još nisam pogledao dotičnu seriju, javim dojmove kad odgledam.
![]() |
#5346 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Cosmos - A Space Time Odyssey Šta reći, koju posluku porati? Dobro je. Gotovo bi se dalo reći da je remake originala - a ne reboot serijala. Peta epizoda je veoma zanimljiva i najbolja do sada. Sviđa mi se naravno grafika svemira, koja je fantastična, no ne sviđa mi se rekonstrukcija povijesnih događaja kao animirani film, preferiram žive glumce i glumu - kao kod originala, Cosmos - A Personal Voyage |
![]() |
![]() |
![]() |
#5347 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ja trenutno gledam planet earth i odlican mi je. prije toga National Geographic - Journey To The Planets i prije toga Discovery - When We Left Earth - The NASA Missions. sve odlicno i zanimljivo, jos kad je u HD-u, mmmm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5348 |
Banned
|
Pogledaj si The Universe. Prvih 7 sezona su fantastične - ova 8. koju su počeli snimati je malo teži oblik sranja - kao da je redateljsku palicu preuzeo vjerski fanatik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5349 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
thanks |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Game of Thrones počeo i bolje nego sam očekivao, iskreno ![]() Kada nakon TWD pogledam GoT vidim razliku između ozbiljne serije i izbljuvka koji je nekad davno imao potencijala... Pa sad vi pogađajte koji je koji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5354 |
Registered User
|
True detective. Pogledao prvu sezonu i OK al ništa specijalno, ni od priče, ni od glume (btw, Woody meni puno bolji) a posebno kraj koji je ispao nevjerojatno loš (kao što su zeznuli i Breaking bad), a bilo je potencijala. Izgleda mi da su više išli na koncept i stil al ajd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5355 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Eto, to je razuman argument zakaj ti se ne sviđa serija, a ne "nema brze vožnje i pucanja". ![]() Ja sam počela House of Cards gledat, GoT još nisam, čekam da izađu sve, pa da ih u komadu pogledam. ![]()
![]() |
#5356 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5357 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5358 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
takoder. prva sezona kad je izasla su svi svrsavali, ljudi, mediji, novine, net........ ja nekako iz principa nisam htio nista gledati, kao, nije nista posebno. onda sam od frenda, vec na kraju sezone, dobio sve u BR ripu sa titlovima, odgledao cijelu sezonu u dva dana ![]() jedva docekao drugu, gledao odmah kako je izlazila epizoda. uopce mi nije gust, jebes to, ja zaboravim 50% u tjedan dana onih finesa, nije taj osjecaj. pa sam odlucio cijelu trecu cekati da se izemitira, pogledao opet u dva-tri dana sve, gust. tako ce biti i sa cetvrtom sezonom ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5359 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jep. ![]() ![]()
![]() |
#5360 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To onda više nije serija nego jako dugačak film :-) ali i ja sam tako pogledao prvu sezonu skandinavske serije Most (Broen) skoro sve odjednom u komadu, bila je stvarno odlična. Druga sezona iste serije već pogledana ali jedna po jedna epizoda svaki tjedan dok je bila emitirana, isto preporuka. Saga i Martin odličan par.
![]() |
#5361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#5362 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
#5364 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fargo. Serija snimljena prema legendarnom filmu braće Coen (znam da sam ga davno gledao, ali se ne sjećam radnje). Prva epizoda, a već 4 mrtvaca. B.B. Thornton totalno cool kao plaćeni ubojica.
![]() |
#5365 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Dobar novi GoT
![]() |
![]() |
#5366 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5367 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
da li je 100% ili ne, ne znam. ja se osobno puno, puno nadam da je: Kreće snimanje novih epizoda "Crvenog patuljka"! ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5368 | |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() Da li je tko od vas gledao Warehouse 13?
![]() |
![]() |
#5370 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Ali ipak se piše scenarij za sezonu 11, snimat ce se krajem ove godine, a ekitirat u iducoj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|