|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() pozz da li je itko imao ovakav problem - intel ssd 520 120gb - asus maximus iv gene z ploča novi ssd , formatiran na drugom kompu , jedna particija . instalacija win 7 - zapne na setupu , kaže da mu treba neki driver, inače vidi ga ali ga nemogu odabrati da instaliram win ![]() na ssdu je zadnji firmware ne kužim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Probaj u BIOS-u promijeniti opcije UEFI/Legacy Boot za storage na Legacy only. Ovaj guide: http://www.overclock.net/t/1156654/s...-for-ssds-hdds Dio o MBR (Master Boot Record) formatted or GPT (GUID Partition Table) formatted disks. Ti si formatirao disk na drugom stroju. Mislim da bi tu bio problem.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ako instaliraš windowse s usb stick-a, provjeri da nisi stick ustekao u usb 3.0 port, pa ga ustekaj na usb 2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
ovo drugo iz guidea ću sutra oprobati, sad se idem oblokat jer sam se zajebavao s tim 2-3 sata , i jer sam uzeo krivu grafu pa sad ne paše na vodeni blok a iz aviona se vidi da na kartici fale 2 rupe ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
7-ca nema u sebi drivere za USB 3.0, i trazi ih kod instalacije ako je stick u usb 3.0 portu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|