|
![]() |
#6181 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Duboko se ispricavam i ujedno zahvaljujem, posada u typu prica kineski pa me to udario u glavu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6182 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#6183 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Prvi put sam odigrao Historical. Simpatično kad sve šestice nalete ko osice na T8 heavy, to je uvijek lijepo za vidjeti . ![]() http://wotreplays.com/site/784689#er...23-m18_hellcat EDIT : Op op , a i pala jedna masterica pred kraj tjedna. Divno olakšanje nakon muke sa low tierima. ![]() http://wotreplays.com/site/784798#cliff-m4dm4n123-l_we EDIT2 : Sjećam se da ste se ne tako davno iživljavali na malom Alectu. Nabavih ga, i nikako se odlučiti koji top uzeti : 3.7inch howitzer, 25-pdr AT gun ili 6-pdr. Osobno naginjem ovom zadnjem , visok RoF, dobar pen. Sa howitzerima nikako doći na "ti".
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 18.04.2014. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6187 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo mi je najdraza dosada koju sam odigrao s Jagdtigerom, naziv: Preko vode do slobode Fino izronio kao podmornica i sredio T57 edit: joj veceri, nakon ove nanizao 18 poraza, dosta za ove praznike...stvarno postajem siemka Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 19.04.2014. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6189 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ![]() ove poraze pokupio s malim tierima, nebi pobjedu s tier 5-6 danas za x2 naparavio, nema sanse. A i evo stavio na Tigra II zadnji top, drugi tenk sada, milina za igrati, s APC cak i type59 nije vise neotporan na granate, prvi bitka s novim topom: video. Sad prema E75 laganini... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6190 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
jel ima tko kakav link za instalacijsku igru ali da je torrent,probao sam skinut s njihove stranice ima link kao za instalacijsku igru torrent ali kad kliknem na to skida mi setup.exe onaj od 8mb, stvar je u tome kad sam srusio windows igra mi je ostala na drugoj particij i uspjeo sam ju update-at na 9.0, radilo jednu dvije runde odlicno,onda me izbacilo iz igre i od tad imam mislim da je to mouse lag,imam konstant 60fps,ali kad micem mis kao da imam 30-40fps,nije mi problem skinut ju ponovo preko setup.exe, ali to moras radit svaki put ako nesto sjeb.. u igri dok ubacujes mod il kaj vec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6191 |
Guest
|
Po meni, gubitak vremena- mislim da ti se tu radi o packet loss, a za što je krivica na WG-ovim severima. Ja imam to isto, nekada više, nekada manje izraženo... No, to je "mala bebica" spram ovoga kickanja na desktop...svaku 2.-3. partiju sam out... ![]() |
![]() |
![]() |
#6192 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Instalirao sam onaj mod pack s navedenog linka prije par postova i stekalo mi je.ne stalno nego kad ocu ukljucit sniper mode na sekundu dvije zastane,obrisao sve modove ali je ostalo stekanje. Ja nemam problema sa kickanjem na desktop dok lega koji igra s nama ima...lag se zna pojavit par puta dnevno ping luduje nikak ispod 100 past |
![]() |
![]() |
![]() |
#6193 |
Does youer dewg byte?
|
http://wotreplays.com/site/792179#pr...23-g_w_tiger_p Borba vrlo standardna, no zanimljivo je od 9. minute. Tiger pobrao u fuel i uspio zapaliti i uništiti ammo rack. Eksplozija kao iz holivudskih filmova, a i turret je tako fino poletio. Baš fino. ![]()
![]() |
#6194 |
Guest
|
Da, taj efekt eksplozije je stvarno dobar ![]() Jedino što uglavnom mene dižu u zrak ![]() ![]() Btw, kako trenutno stoji OMC modpack, jesu li ga sredili, ili...? |
![]() |
![]() |
#6195 |
Does youer dewg byte?
|
Oke, zanemarite ono pitanje koji top za Alecta, odlučeno je. ![]() http://wotreplays.com/site/792355#er...dm4n123-alecto EDIT : @windfucker : Ja koristim chr1s modpack i modić od Thoroughbreda. Ima još mjesta za poboljšanje, ali izlaze nove verzije.
![]() |
#6199 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Meni je prvi dan bila neigriva, nije radila nikako, ping u banani, rusenje, dvaput brisao i triput instalirao, e sad radi manje vise ok, samo me je sutnila van par puta sinoc, FPS iz cista mira poceo dropati, i lag lampica se pocela paliti. Nisam ni igrao zato. Ali mislim da je to do njih jer jutros je sve ok, fino fluidno radi. Samo sto mi onaj program za statistiku jutros neradi, imam 11/11 zasada ali nepamti nist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6200 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6201 | |
Guest
|
Citiraj:
Pitam jer igram na oba setup-a i sa ovim patchem nV mi se čini daleko manje bugovita. Oni kickovi od jučer su bili na AMD-u, danas na nV "šutnut" svega dvaput, a igram čitavo jutro. Da, nema dva ista setupa u Vasioni, to stoji ![]() @ Ludonja: ![]() Za Alecta 6-pdr je najbolji top (imho), iako i najzamorniji (moraš stalno držati koncentraciju, jedan promašaj u rafalu i ništa od detrack-a i sl. ![]() Sreo sam par unicuma na tome vozilu, a pošto sam opsjednut njime ![]() Bombardiranje sa HE je zbilja zabavno (i prilično učinkovito), no ipak je tvoj zadatak u alectu čišćenje malih brzinaca i rješavanje na daljinu svega što zuji, do oznake tierV. Inače, gubiš previše vremena na čekanje prilike da se nekome od teškaša sjuriš na bok/guzicu, i time si daleko manje učinkovit. Je, nekada se borba posloži idealno za tu taktiku, ali globalno sa "šesticom" si spreman na većinu scenarija, samo je neizvjesno koliko golda ćeš morati ispaliti taj put ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6202 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kickovi na desktop su čisti bug ,priznat od strane WG-a i vezan je za samo neke tenove. Uglavnom, meni se ruši samo kad sa Bishopom igram. Nema veze ni sa modovima, ni sa driverima, nebitno jel NV ili AMD... Čak kažu da je ova multicore podrška sve shebala, pa se čeka neki patch. Nego, ja se nemogu načudit kako je igra i dalje neoptimizirana?! grafika mi je na Full, igra se vuče na 36-50FPS, uglavnom ispod 45, a CPU i GPU ne prelaze 50% loada...WTF?! Prije bi mi barem jedna jezgra bila na 90%, al sada je koma, obje ispod 50%!! Razmišljam o nekom FX AMD procu polagano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6203 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Točno je, igra je trzava. Čim nekoga uništi počinje mi na sekundu smrznuti pa radi normalno. Kickanje na desktopu do sada sam doživio jednom. Ma koliko god zvučalo, niti najjači procesor niti grafička neće spasiti od neoptimiziranosti. Zapravo nema razlike. GTX 560Ti VS GTX 670, nema promjene u WOT osim drugim igrama.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 21.04.2014. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6204 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#6205 |
Vozi Miškoooo!!!
|
A jutros tako fino krenilo, popodne nemoguce igrati, od 17h kicka van iz igre svaku partiju, ama bas svaku, krenem, nekad nakon 1min nekad nakon 10 (ako toliko igram), od tier I do IX, svejedno koji tenk igram (a imam ih svih tiera vise komada), onda moram cekati da partija zavrsi. Nista dirao ni mjenjao, probam restart ali ne pomaze. Evo idem opet probati pokrenuti... a jutros sve sljakalo bez ikakvog problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6206 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Da, nema smisla onda da je driver, ako je čitav platon poletio (nisam dobro pročitao, sada vidim da si to već spomenuo) ![]() Meh, sr@nje, šta god da jeste.... @BojanZD: Vidiš, nisam obraćao pažnju na vozila, ali se sjećam da me kickalo sa Sexy-jem ![]() Grindam silver pa dosta vozim Type59 i Lowe, al' vi'š...vi'š... ne sjećam se da me sa njima kickalo ijedanput... |
|
![]() |
![]() |
#6207 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
skuzio sam u koje vrijeme me izbaci iz igre i nemogu uci dok nezavrsi borba (to se dogodi samo jednom max 2 puta) kad se promjeni ip u ruteru to mi se događa,znam zato sto kad mi se ip promjeni,lampica od neta mi svijetli a nemrem na internet onda restartam ruter i tad me kika jednom dva puta iz igre pa je sve super do drugog dana kad se pojavljuje opet ista stvar s ruterom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6208 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mene začudo neizbaciva, ni danas nije, a samo sam updato igru i imam 13.4 drivere. Danas katastrofa, nisam udaro ništ samo sam psovo sve po spisku. 2 hebene pobjede od 10 borbu uz 3k wn8, katastrofa, hebena katastrofa. ![]() ![]() ![]() Ovo na slikama su zadnja i predzadnja borba. Opet vidimo u zadnjoj borbi da sam sa sedmicom mediumom napravio skoro duplo više štete od prve osmice, kakvi likovi sve igraju to je nevjerovatno O, čestitam arf, arf.
![]() |
#6209 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ja evo odigrao jednu maloprije, prosla do zadnje sekunde, za divno cudo sam ziv ostao i nije se igra srusila, a o kolicini njubeka ne vrijedi trositi rijeci. Ali je napeto, sto je je... video |
![]() |
![]() |
![]() |
#6210 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |