|
![]() |
#933 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnju posiljku narucio prosli cetvrtak, stigla je u utorak ![]() 5kg vanilija, 2.5kg banana, 1.5kg kreatina, 2kg peanut buttera, 1x choco nut flavouring, 1x shaker - 107Ł (uz popust od 20%) - postarina besplatna jer je 100+ Ł
![]() |
#936 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovo je naisplativije, malo sam njuskao sad, mogu mi dat 10 % popusta, sto je isto ok. Samo da provjerim prije narudzbe, ovih 107 funti sto si platio je i konacan trosak, carine nema, a postarina je dzabe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ne vjerujte sranjima o tome da će vam narasti cice i slično, to je bullshit. Proteini soje su jedni od kvalitetnijih i kompletnijih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
1% ti uzme paypal, carina ne postoji iz UK... ako ti nije hitno, pricekaj, uvijek se da nac 15-20% popuusta, kos na to ubacis 5% popusta na prvu kupnju i za 100£ kupis cuda ![]()
![]() |
![]() |
#940 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Naruceno, kapla mi je neka extra lova pa mi se nije dalo previse yebat s popustima ![]() Fine by me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ja rokam od vanilije.. jednostavno je prefin ![]() A pogotovo ako radite domaće proteinske pločice or smthn.
![]() |
#946 |
Brat od Đon Vejna
|
Pa evo http://www.myprotein.com/home.dept trenutno su aktivni apr2uk i timings...samo za suplemente koji nisu zanimljivi...
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Fino se da ustediti,15 % popusta iznad 60 funti i nakupis do 100 funti suplemata koliko kod nas neki whey jedva kupis od 2.5 kg ... Nego,ekipa akcija vam u Polleo sportu,MyProtein Impact Whey 5kg bezokusni za 400 kn sa 600 kn pa brze bolje ako planirate uzmite jer guzva je prosli put bila kad je bio popust 40 kn a kamoli 200 kn ![]() http://www.polleosport.hr/proizvodi/...z-okusa-5000-g Samo je meni okus bljutav,nekome ce odgovarati,biti ce red neku aromu uz to uzeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja pijem bezokusni i čisto mi je ok. Čak mi okus i odgovara, a bolje i tako nego piti nekakve kemije uz protein.
![]() |
#950 |
Premium
|
Samo brze bolje odi uzmi jer ce nestati ![]() Ja si planiram uzeti,imas tamo odmah pitas decka arome u kapljicama i prahu pa koji ti okus vise odgovara,imas 10-tak okusa tako da neces pogrijesiti i onda si sam doziras koliko ces,70 kn kapljice i 50 kn mislim prah i da je dostatan za 5 kg ... Subjektivno je zapravo govoriti o tome,meni se gadi jer imam osjecaj da pijem 1ml obranog mlijeka razrijedjenog sa 4dcl vode tako da |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Obicno ide 2x grozdani na whey. Znaci nekih 60 grama na 30 grama wheya. Ja sam jednom izvagao, pa svaki put stavim tolko cca od oka. Ne mora sad to u gram tocno bit, nismo profici. I bit ce Vam bolji okus ovih myproteina bez okusa ak manje vode stavite. Tipa 200ml, to je taman. Lad se vise stavi je nekak razvodnjeno.
![]() |
#955 |
Premium
|
Gemmy ne znam meni je to previse dekstroze kao post-workout,ja stavljam 10-15 gr max,imam digitalnu vagu,ajd da si na masi,ali na defki toliko secera odjednom,znam prazan ti glikogen i pitanje koliko ti je ispraznjen i nadopuniti ces hranom,a koliko znam ovo je dosta da digne inzulin ( 10 gr dekstroze ) .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
IM
Datum registracije: Nov 2010
|
omg. sta ce vam toliko secera poslije treninga. 60 g? cemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Guest
|
Bas citam, ja stavim jednu cajnu zlicicu ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
sve ovisi o intenzitetu treninga. Ako si ga odradio kako treba i ubio se, omjer grozdanog i wheya u postworkoutu bi trebao biti 2:1.
![]() |
#959 | |
Guest
|
Citiraj:
u biti je glukoza nepotrebna ![]() |
|
![]() |
![]() |
#960 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004