|
![]() |
#631 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Srećom da ne navijam za Ferrari, inače bih se propucao zbog ovakve odluke. Mogli su barem pričekati europski dio sezone za zamjenu šefa momčadi. Mattiacci neće znati ni gdje mu je mjesto na pitwallu, a kamoli ozbiljnije stvari. Doduše, prodaja Californie Turbo bi mogla porasti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
@Rino Pa u čemu je razlika , ako nije u motoru. Po meni vozači iste klase mogu imati razliku 1-5 desetinki po krugu, ali sekundu, to je već do bolida. Budi dobar pa nam objasni u čemu je razlika. Primjer: Masa ove sezone pretekne Alonsa, Ili je Masa mnogo napredovao, ili je Alonso naglo pao, ili je do motora-ks. Zadnje izmijenjeno od: begi. 16.04.2014. u 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
navijam ja, cini mi se i aski barem. sad, da li cu se ja osobno propucati, ma jebe mi se......... hell, pa boli me zatoliko kifla sto konjicu ne ide, ide williamsu. ide force indiji. ne ide samo jednima, to je bitnije. a opet isto tako, ne mora strikno pobjedivati tim / momcad / pojedinac za kojeg navijas. najblize sto mi pada na pamet je nasa nogometna repka, igraj ti i izgubi, ali igraj i neka se osjecas zadovoljno sa videnim i sve ok. protivnik je bio bolji, tvoji su izgubili, ali se ne osjecas jadno da te sram sto navijas za taj tim / momcad / pojedinca. taj dio u formuli ide na vozaca, meni je alonso i dalje vrlo korektan vozac i odraduje posao, kimiju jos dajem vremena nekih 3-4 utrke da se adaptira. u najmanju ruku bi obojica morala biti uvijek jako blizu jedan drugome na kraju utrke, jer podjenako vrijede. ali inace ja ne kuzim ove sve druge sportove koji nisu nacionalni. kako se vi ljudi uspijete toliko dati recimo mclarenu ili red bullu ili recimo realu, jel vas oni placaju da ih obozavate? jeste profitirali u nekom pogledu od njih? placaju vam racune, vole vas, kuhaju vam jelo, sta? kako rekoh, razumijem nacionalni dio u svemu, naravno da je meni drago kada nas klub pobjedi nekog izvana. kada igra nasa repka u necemu pa pobjedi, naravno sto jaci protivnik - to gust veci. kvragu, cak mi je drago kada neka od susjednih zemalja u necemu pobjedi puuuuno vece protivnike, iz neke mnogoljudnije zemlje gdje je taj sport tradicija. ali formula? ili klub iz spanjolske recimo, mi cemo dobiti, vettel ce pobjediti za nas, bit cemo bolji sljedecu tekmu.... tko to mi pobogu??
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Osobni opis - pitaj me
|
pojma nemam ![]() sjecam se negdje jos 95-96, ja balavac sa jos par balavaca na segesti gledam nogomet ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
Ok...zašto onda Massa ne pretekne Hamiltona budući da imaju isti motor?
![]() |
![]() |
#639 |
Premium
|
Već sam odgovorio, ja sam ozbiljno mislio, a za druga ne znam, kad sam rekao da to nisu isti motori. Da jesu RB bi bio tek 9-10. Šta bi se desilo da npr. Meklaren napravi dobru šasiju-aerodinamiku, pa bude brži od tima Mercedes. Ili da im prezentuju sve podatke o motoru, a ovi naravno to prenesu u Hondu. Ima li logike. Na kraju si usporedio dva vozača koji nisu iste klase (Ham - Masa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Prati li ko od vas Pole Position channel na youtubeu? Vrlo cesto izbacuju videje i dosta su zanimljivi, pogotovo oni vezani za F1...a sad odnedavno su "uposlili" i bivseg mehanicara McLaren-Mercedsa koji daje zanimljive detalje oko tehnickog dijela a i odnosa u momcadi i sl. Vrijedi pogledat/pratit ![]() https://www.youtube.com/watch?v=YuOKa_VvoIQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Alonso najbrži na prvom treningu. Izmami osmijeh na lice, ali onda shvatiš da će do kvalifikacija sve opet biti po starom. Šteta je što je Kimi proveo trening u garaži zbog kvara. Odvezao je samo instalacijski krug. Na drugom je najbrži Hamilton pa Alonso i onda Rosbergov Mercedes. Iza su dva RB-a i Massa. Kimi kao sedmi zaključuje zaostatak unutar sekunde. Button kasni više od sekunde.
![]() |
#642 |
Premium
|
Gledao sam oba treninga. Po meni ovaj Alonsov rezultat nije slučajan. Izgleda da je Ferari uspio nešto napraviti s pogonskom jedinicom . Eto izgleda da im je novi šef donio sreću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Je suis Schumi
|
Nisam imao namjeru gledati kvale, ali nervoza oko učenja za zadnje ispite me probudila pa sam odlučio baciti oko na kvale. Vidim da je kiša pala na FP3. Ugl. da vise ne serem ovako rano ![]() ![]() Ovaj moj nacin sa Ace playerom ne radi ![]() EDIT: http://www.stream2watch.me/live-tv/s...f1-live-stream Stream 5 ![]()
![]() |
#647 |
Je suis Schumi
|
Tko je danas gledao kvale, više je morao skužiti zašto Rosberg nije materijal za prvaka. To sam oduvijek govorio, a danas sam još više uvjeren u to. Previše kasni za Hamiltonom, na kraju 1.2 sekunde. Može on odvesti lijepo, ali to je to ![]() Ricci opet ispred Vettela ![]() Alonsu je ovo 31. put da će startati s petog mjesta ![]() McLaren očaj.
![]() |
#648 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Imao je Rosberg bolje vrijeme od Hama, ali se izvrtio.. A Vettel na kraju više uopće nije izlazio a Ricci je složio 2 odlična brza kruga zaredom.. Što se tiče utrke, mercedes će odletjeti odmah na startu. I to obadva.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Rosberg nije klasa Hamma,to je u prošloj utrci dokazano,ali je odličan i nebi ga tako lako prekrižio za ubuduće.Ono,bolji je od Webbera u svim segmentima za nekoliko kopalja.I ono što je Helmut Marko izjavio u vezi Webbera,ima pravo 1000%. ![]()
![]() |
#651 |
DD9512
|
Moje mišljenje je da Ham izvlači 0.5s iz bolida više nego je bolid ustvari dobar. Drugih 0.5s je motor. Sve u svemu ako ne bude kiše bit će strašno gledati mercedes kako dominira cijeli grid zajedno sa RB. Ali veselim se utrci. Vettel opet kers i brems problemi. A navodno se i Rosberg izvrtio zbog kvara na kočnici naprijed lijevo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | ||
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
Ja ti i dalje ponavljam da nije sve u motoru...bitna je hrpa stvari! Citiraj:
To je kao kad s autom prođeš neki spori zavoj sa 100 km/h (bez proklizavanja) i diviš se sam sebi jer si jeben vozač...auto je zaslužan za prolazak tog zavoja...ne ti!
![]() |
![]() |
#659 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
acestream-------8cc3ffaea1dfe2c668a34eebd60b93b4f2a96b75 radi ok za sada....i ne baš...
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 20.04.2014. u 08:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
acestream mi ne radi ali s predhodne stranice link radi i gledam trenutno http://www.ustream.tv/channel/northumbria-sports |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|