|
![]() |
#1861 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
postavke mi nije pamtio jer iz nekog razloga ccleaner obriše i postavke opere. Isključio sam u postavkama da mi briše operu kod dizanja windowsa i sve ok. Al sa starom verzijom (opere) toga nije bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nigdje, nema toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Fresh Juice
|
Napravis foldere i stavis u njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja nikako da se naviknem na ovaj browser otkad je baziran na Chromeu. ![]() "Sreća" je kaj me niti konkurencija ne oduševljava (dapače) pa sam nekako i dalje ipak ostao vjeran Operi (iako sam neko vrijeme koristio FF kao primarni browser). Osim gomile drugih stvari, od sitnica mi užasno fali onaj download dialog i vražja opcija "Open with", da mi se file ne downloada automatski u predefinirani direktorij. ![]()
![]() |
#1871 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Osim gomile drugih stvari, od sitnica mi užasno fali onaj download dialog i vražja opcija "Open with", da mi se file ne downloada automatski u predefinirani direktorij. ![]() Pa imaš u settingsu opciju "Ask where to save each file before downloading" ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma znam za to, ali to mi nije potrebno. ![]() Želim onaj standardni open/open with dijaloški okvir u kojem želim odabrati da se file koji skidam automatski pokrene (dakle, da se file downloada u Operin temp folder, pokrene i onda pri gašenju Opere izbriše iz tog tempa).
![]() |
#1873 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
to i meni najvise fali od kad sam presao na chrome, pogotovo npr. kad skidam titlove u raru pa isprobavam koji radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Fresh Juice
|
Takodjer mi fali ta opcija. Kao da se vracaju unazad a tehnologija napreduje. Strasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
kad to nije vise Opera ljudi se moraju pomiriti s time to je Chrome + mali dodatci ja koristim staru 11.52 i Pale Moon gdje opera bude blokirana
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
[QUOTE=HumWeed;2579807]1) kad to nije vise Opera 2) ljudi se moraju pomiriti s time /QUOTE] 1) Pa ovo i nije vise Opera. Onaj koji tvrdi da je vrijedja Operu, a samim time zasluzuje ban ![]() 2) Ja osobno se pomirio. Nakon vise od 12 godina presao sam na drugi browser. I ne mislim se vracati na ovaj chrom... pardon, operu. Provjerit cu ju za 3-4 godine cisto da vidim sta su sve vratili. No ovim tempom, nece vratiti ni osnovne stvari za te 3-4 godine. Uzas sta su napravili. Uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Fresh Juice
|
Kaj nisu ugasili razvoj te verzije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
~~~
|
razvoj da ali patchiraju rupe dok chrome drek verzija nebude potpuna
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
~~~
|
ja ju ni ne namjeravam koristit ![]() jako su me razocarali sa ne-optimizacijom i ovim glupim brzim dumpom verzija
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam sinoc poludio na operu... upalim je, kad ono nema bookmarksa ![]() sve mi je požderala. sve ! srećom passwordi su ostali sačuvani, pa sam po nekom sjećanju digao to gore. jednostavno ušao u operu, i pustoš... ničega ! naravno da mi je backup istih bio star ohohooo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Svaki put ovaj topic otvorim sa barem malo nade da se Opera vraca na stare staze slave, i svaki put iznova se razocaram. Izgleda da je Opera za mene na zalost povijest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
~~~
|
nisi jedini ali starije verzije jos funkcioniraju na vecini stranica
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost, starije verzije na starijem hardwareu (pogledajte moj komp) su postale neupotrebljive za bilo što što na sebi sadržava flash. HTML5 se vrti katastrofa u njoj što je i logično jer nije potpuno podržan. Zato sam morao reći Operi bye bye, a dok ne naprave operu da liči na 12icu chrome igra i ima dobro integriran cloud password save, ono što mi je na operi bilo odlično sa Uniteom. ![]()
![]() |
#1886 |
~~~
|
joj nemoj kakat imam goru konfu od tebe i flash najnoviji radi sve ok youtube HD radi ok NORMALNE stranice rade bez pardona samo odredjene blokiraju starije verzije nairno a one koje su bloatane javaskriptom ni neisplati se ic na njih bez pardona mozes koristiti 11.52 i .64 ili 12 verzije (iako doduse vidim da zadnje 3 podverzije su nest smrdane)
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
1.) Normalne stranice koje obiluju jednostavnim HTML-om i JS-om rade ok. Koliko je normalnih stranica, tj. onih koje nisu nakrcane flash reklamama, hrpom beskorisnih UI animacija i koječime ne? Adblock pomaže kod reklama ali kod UI animacija baš i ne. 2.) Bilo koja stara verzija opere na youtubeu zakuca procesor na 480p na finih 60ak%. Kad ništa ne radim drugo na lapu je sve ok, al čim počnem surfat na nekoj "normalnoj" stranici (pinkbike.com npr.) muzika na youtubeu staje pa kreće, kad scrollam stranicu se također prekida itd. Na chromeu je to primjerice 30% zauzeća procesora uz mogućnost normalnog surfanja, ali pri rendanju stranice youtube opet prekida. O dva paralelna flash playera mogu samo sanjati. 3.) Treća stvar je to što ti poimaš da je moja konfiguracija jača od tvoje, a daleko je od točnog navoda: prvo i osnovno, Core (NON 2) Duo je procesor koji nema niti x64 instrukcije. Nadalje, tvoja grafička kartica je miljama svjetlosnih godina jača od GMA950 grafike u mom laptopu. Novi flash, ako sam dobro upoznat, ima podršku za HW rendanje koje nije podržano od mojeg GMA čipseta. T2300 je procesor ekvivalentan L2400 samo s "normalnom" potrošnjom od 30W pa evo jedne usporedbe
![]() |
#1888 |
~~~
|
za 1 neznam kakve stranice posjecujes, ali obicno takve nakrcane su social sranja drek i news sranja, to nije normalan sajt ![]() uostalom cak i starije verzije Opere imaju da se flash pokrene tek kad kliknes na plugin element za 2 i 3 jbg sorry :P ak ti pluginovi nist neznace probaj sa QtWeb ili nekim slicnim light ekvivalentom
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 01.05.2014. u 03:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Nova verzija 21 je vani, ali nikakvog značajnog napretka... Zadnje izmijenjeno od: kreatinko. 06.05.2014. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|