|
![]() |
#571 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Otkrio netko nesto s ove liste? Ima fora stvari http://thechive.com/2013/10/10/a-few...o-v-26-photos/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja sam otkrio smrznutog vanzemaljca, lika Jesse, Big Foot-a, onu veliku kuglu i Supermana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
The mighty pirate
|
GTA5 Steam preorder na Kinguinu (G2Play). Kinguin i G2Play su je jedne od rijetkih stranica kojima vjerujem. Pao je preorder ![]() http://www.kinguin.net/category/3077...paign=27.10gta
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.10.2013. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
evo par lokacija koje su meni zanimljive http://img7.imageshack.us/img7/9365/75uv.jpg 1 tu su dost velki valovi, super za djarat gumenjak ili jet ski 2 hupser na koji se moze naletit sa svake strane, letis ko debil s ove strane di je trafo su i dva drvena stupa koji sluze kao field goal ![]() 3 hupser izmedju dva autoputa, idealan za prestrojavanje, pogotovo kad vidis da ide kamion s prikolicom pa mu se pozelis sparkirati na prikolicu u voznji, dobro mjesto za zajebanciju fotka gore u kutu je bolnica u siromasnijem dijelu grada, tu je dobro za soru, ak se neko voli mlatit sa 4 tipa odjednom idealno, fora je kaj ima dosta gang membera al tajna je u medicima, medici ce stalno izlazit iz zgrade da pomognu a kad zasoras jednom svi se okome na tebe, i dolaze po dva tri cetri, tu se stalno mora koristit sifra za smanjit wanted lvl inace banana, al da se zasorat i do tridesetak tipova prije nek te neko sredi... btw ja kazem vlak je saveznik, kad si blizu pruge uvijek naleti i znam ga ganjat prek pol mape sa quadom i preskakat to su recimo sitnice kaj meni cine igricu zabavnom jos uvijek a igram ju od kad je izasla |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Fresh Juice
|
Kad ni nema ništa konkretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Guest
|
Nakon toliko odugovlacenja i cekanja moram priznati da mi se vise i ne ceka da izdaju ovaj naslov za PC, frend mi je nadogradio PC u 11 mjesecu s novim napajanjem i grafikom samo radi ove igre i moram priznati da se sada kaje zbog toga. |
![]() |
![]() |
#581 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa koji bedak nadograđuje za nekaj kaj još nije ni stiglo, ak niš drugo bar je mogel počekat da potvrde datum i specifikacije...kad imaš novce lako kupiš hardver...slatkih li briga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Guest
|
mislim da su sve manje šanse da izađe PC verzija ili sam u krivom ? |
![]() |
![]() |
#585 |
Guest
|
nadam se da sam u krivu ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Ajde da su ljetne olimpijske igre, ali pošto se radi o sjevernoameričkom izdavaču mislim da SP u nogometu i ne igra toliko veliku ulogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
The mighty pirate
|
![]() |
#591 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Iako, slažem se sa slavoncem, mogli su zucnit barem nešto, ovak nam ne ostaje ništa nego nagađat
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Kad sam bio gore prije 3 godine, nisam sreo niti jednog jedinog amera koji je to pratio. Znaju za veće klubove prek bare, ali znanje o nogometu staje na imenima tih klubova. Ekipica koju sam upoznao a koja je pratila nogomet u Bostonu i Pittsburghu sastojala se od dotepeneca, Engleza, Indijaca, Rusa i Meksikanaca. Domicilno stanovništvo isključivo prati hokej, košarku, baseball, njihov domaći nogomet, UFC i neke "manje" sportove kao lacrosse i kečere (WWE). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
koliko se ja sječam verzija gta 4 je puno prije izašla nego sad ovo... a osim toga još nema nikakvih službenih informacija.... oni gledaju na profit. pa si očito računaju dali će toliko primjeraka i prodati. |
![]() |
![]() |
#594 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
GTA IV za XBOX 360 i PS3 je izašao 29.04.2008., a za Windowse 2.12.2008. S time da je GTA V ipak malo veća igrica pa ukoliko i rade na njoj vjerojatno rade port igrice i to su krenuli raditi tek nakon što su izbacili i koji update za konzolaške verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
onda ako rade ili budu radili verziju za pc, za taj posao trebaju platiti svoje ljude... e sada oni trebaju imati veći prihod od prodaje za pc, da bi imali profit. dali će doista imati toliku prodaju za pc, tko zna ? |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Vjerojatno čekaju da izbace s boljim texturama i još s dodatnim điđama za next gen konzole sve, pa ćemo onda mi to još par mjeseci kasnije dobiti. A sada za iz despeta što je dosad nisu nama dali ču je kupiti "direct to drive" .... jednom kad izađe. A gta 4 sam kupio na dan 1 original kad je izašla. Eto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
~~~
|
mislim da taj faktor neigra ulogu iako nevezano, ali pogledaj EA, koliko zaradjuju i kradu a recimo otkazali su 2 dobra C&C serijala (Tiberium MMO i Generals 2) zato sto im nesto ocigledno nije novcano pasalo ulozeno znaci obicno srktarenje, a obje igre su bile blizu stabilne Beta verzije
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Guest
|
čak postoji i za Commodore 64 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|