|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Radio stream problem
Bio sam tu već otvoril temu u vezi ovoga. Uglavnom imal sam problema sa nestankom interneta kod kuće (sx763 ruter). Da skratim priču definitivno je bila krivica u streamu radio stanice preko winampa. Internet bi se jedino vratil kad se ugasil winamp i prekinul stream. Problem je sljedeći: Ista stvar se događa na poslu. Jedina razlika je da je ruter crni ADB, program za strimanje RadioSure i tu se internet povrati sam od sebe nakon par sekundi. Ali taman se tolko zblesira da mi prekine download pa bi to trebalo rješiti. Brzina uploada je 0.66 mbita (dl je 10mbita). Nije mi jasno kak uspije tolko bandwidtha pojest. Jel moguće da neki drugi streaming program ne jede tolko uploada? Ima neko bilo kakav pametan prijedlog? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Po tom opisu ti samo slušaš, nije broadcast? Takav radio streaming uopće ne ždere upload, a ne bi trebao baš ni na najobičnijem downloadu osjetiti, kamoli na 10-tki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da probaš preko nekog drugog programa ? Probaj http://www.screamer-radio.com/ možda čak i Media Player winsa ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Fala! Budem probal. |
![]() |
![]() |
|
|