Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.04.2014., 09:11   #7351
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Oni nas jebu uzduz i poprijeko. Non stop govore da su nesto popravili a sljedeci dan hotfix i jos veci buff.
I znam da iza rade po serverima i modificiraju loot tablice on-the-fly jer je paleta smeca sta dropa iz dana u dan razlicita. Npr, sa wizzom sam osim int opreme, dobijao opremu za str i dex. I par oruzja za barba i DH. Sad igram sa DH, ne pada ni za mene a ne za druge klase. (skvizov monk se ne racuna).
Prstenja npr, pada na vagone, drugih stvari na kapaljku. Ta loot tabela je tako bizarna da je to cudo.

WD je buffan, ajde neka, posteno. DH je "navodno" buffan, al su buffali krive stvari. Nije problem dmg skila sa 150 na 200%. Problem je generacija resourca, jer DH je najtezi lik za igrat sa 2 resourcea istovremeno, tradeas 1 za drugi, tj escape za napad, a ako se preracunas i potrosis oba nema ni napada ni bjega....gecrkn.

Buff na drop rate, kako to prekrasno izgleda kad je sad buff za 100%. Al mali drop rate je jos uvijek mali drop rate. U brojkama je to 0.001 shansa za leg, nova je 0.002, eto kako izgleda taj 100% drop buff.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2014., 09:19   #7352
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Prstenja npr, pada na vagone, drugih stvari na kapaljku. Ta loot tabela je tako bizarna da je to cudo.

Buff na drop rate, kako to prekrasno izgleda kad je sad buff za 100%. Al mali drop rate je jos uvijek mali drop rate. U brojkama je to 0.001 shansa za leg, nova je 0.002, eto kako izgleda taj 100% drop buff.
Istina meni je u zadnja dva dana padali samo ringovi...ring za ringom.... U istom danu u cca 3 h igranja 6 ringova :-D
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2014., 09:24   #7353
ivan77
Guest

Ja sam zadovoljan, padaju mi rare, dobio neki amulet sa redukcijom štete od elita
i dodatnim bonusem na elite +CD, još moram pogodit roll za CC, + imam SOJ sa 26% na elite.
igram onaj vengance build "rocket man" i build je čudo jedno!
Kad dođe elite i raspali se po njemu sa raketama, samo se "topi".
Al još sam u razvoju, imam malo healtha, 373 k i 544 DPS + bonusi tako da se držim torment 1-2-
  Reply With Quote
Staro 10.04.2014., 09:27   #7354
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Ma njih i hotfixa, neznaju sami što bi ? Nek metnu 1000% leg drop i za 2 tjedna nitko neće više imat za što igrat.
Meni je igra bila ok ovakva kakva je...sad ćemo vidjet...po meni je bolje da se malo namučiš da dođeš do materijala i leg crafta/dropa.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/C.../hero/38497888

Vidis ja trenutno imam 1 item, znaci 1 itemi koji mi je targetani gear, jos niti jednom nisam vidio weapon koji hocu, set za crusadera jos cekam da vidim, previse item-a je lose da bi legendary drop rate bio tako low.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
jel se meni čini ili je nerfano ono, "pokupi horadric na normal, otvori ga na torment"?
Meni se cini da ti ne citas patch notes

Ako odradis bounty na T1-6 imas samo sansu da ti dropa set item, ostalo je nebitno, normal ili expert.

Edit: Dropaju vam ringovi jerl nosite vjerovatno legacy ringove, blade ti imas nagela non stop a drugi kolega fura 60 hellfire.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2014., 09:35   #7355
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Hmm ja za svog barba čekam još Thubderfury i neki ring koji će mi zamjeniti trifecta hellfire ring. Iako čisto sumnjam da ću dobiti bolji ring...
Staro 10.04.2014., 10:07   #7356
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ma loot je popizdio skroz u zadnjih par dana, a ovo da tablice mijenjaju svakih par sati, jebes mi sve ako nije tocno. Napravili jucer par t3 runova, legova pada ko blata ( uglavnom sranja u obliku ringova i bracera ), dignemo na t4, koljemo sve što se miče bez beda, nema ničega. Ako nešto i padne, ultimativni crap. Na wizzu nisam upgrade vidio ima jedno 2 tjedna, ali sam jucer jebeno dobro zakombao, 12 milja tougha, 550k hpa, 990k paper dpsa, 3 aktivna seta sa svim bonusima (60% bonusa na elitove, 30% reductiona s elita, svi resovi oko 2k, immune na pola govana kaj padaju po podu), onaj ring iz horadrica je broken i treba ga izbacit van iz igre.

Bez monka, t4 i vise je nedostizan san, imao sam srece pa mi blade opremio monka od dropova kaj mu nije trebalo, tako da sada bez beda ide t4. Trebam onaj idiotski arcane immune amulet da mozemo na t5 jer cak ni uber tanking build koji imam ne može preživjet 4 arcane škarice u uskom prolazu...
Osta je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2014., 15:01   #7357
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
http://eu.battle.net/d3/en/profile/C.../hero/38497888

Vidis ja trenutno imam 1 item, znaci 1 itemi koji mi je targetani gear, jos niti jednom nisam vidio weapon koji hocu, set za crusadera jos cekam da vidim, previse item-a je lose da bi legendary drop rate bio tako low.

Meni se cini da ti ne citas patch notes

Ako odradis bounty na T1-6 imas samo sansu da ti dropa set item, ostalo je nebitno, normal ili expert.

Edit: Dropaju vam ringovi jerl nosite vjerovatno legacy ringove, blade ti imas nagela non stop a drugi kolega fura 60 hellfire.

Znaci da bi forcao drop necega, stavim taj item l60. E pa imam l60 ring + pants, i ringova na tone, pantsa na kapaljku. Ako stavim smece bow, hoce me igra nagradit boljim bowom tek tako.
Ako je loot sistem sredjen na taj nacin, onda samo targetano stavis smece item da ti ponudi bolji.

Staro 10.04.2014., 15:21   #7358
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Dobio si tri puta marauder pants, tvoji dropovi su jako dobri, fali ti samo kridershot za gotov gear na DH, i jos SoJ i gotov ti je gear za DHa, pa ne razumijem sta se toliko zalis.
Staro 10.04.2014., 15:46   #7359
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Dobio si tri puta marauder pants, tvoji dropovi su jako dobri, fali ti samo kridershot za gotov gear na DH, i jos SoJ i gotov ti je gear za DHa, pa ne razumijem sta se toliko zalis.
Zalim se jer ako je smartloot sistem na nacin da ti daje sta ti fali, onda ce ti stalno davat item za slot koji nece bit bolji od sadasnjeg. Marauder pants nije bolji od Inne, +12 move speed, +9% att speed +1% critt i 2 socketa + dex statsi.

To je onaj dio sta moras sam sebe gimpat da bi prevario igru da ti baci sta ti treba, barem u teoriji.

Staro 10.04.2014., 15:58   #7360
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Pa nemoras se gimpat, to sto su inna legs bolesni i kao takvi vise ne postoje, nikad neces nac upgrade za njih jer su jednostavno napucane statsima kakve vise nemoze nac ni na jednim pantsima.

Mislim ja ne znam koji ce ti to pantsi bit upgrade dmg-a nasprem Inna's legsa? Tj koje legse hoces?
Staro 11.04.2014., 16:08   #7361
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ovo je neki lik od one kurve Kadale dobio, http://i.imgur.com/fpDCURr.jpg

mater lakersku
Staro 12.04.2014., 10:44   #7362
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Nakon nekoliko tisuća potrošenih shardova
shrek00 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2014., 12:57   #7363
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Konačno kupio RoS, ako se prevrće svaki kamen uz najveću težinu koju lik može realno izdržati bez da gine svake sekunde sam imao 10h gameplaya, a vizualno me se act v poprilično dojmio

Kratko pitanje za njuba: horadric chestovi i kupovina za shardove: kako ono ide, pokupe se na manjoj težini i otvore na tormentu što većem ili to ne igra ulogu?
Staro 12.04.2014., 13:04   #7364
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

ne igra ulogu
Staro 12.04.2014., 13:12   #7365
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Nasao tablicu za rates i to po levelima.

Pa evo full slika:

Staro 12.04.2014., 13:56   #7366
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

nešto nevalja s ovom mrtvom igrom i lootom, konstantno ja i ostatak frendova dobivamo jedno te iste iteme, ja u jednom runu 2x dobijem isti govnarski plan, koji sam vec prije dobio x puta

i jednu 1h sjekiru istu već danima dobivam

koji k****
Staro 12.04.2014., 15:15   #7367
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Ova gore tablica je stara...sad je povecan drop za Rift
Staro 12.04.2014., 15:38   #7368
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Brzinsko pitanje:

Posto su horadric cashevi rollani kad padnu a ne kad se otvaraju.... radit ih na normal i otvarat na torment nema smisla jel?

Takoder sad od patcha otvarat ih u riftovima(radi + leg drop ratea) takoder nema smisla?
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2014., 15:42   #7369
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

neki ko da ste retardirani (sorry ), al stvarno, 3 posta iznad je odgovor...
Staro 12.04.2014., 15:45   #7370
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
nešto nevalja s ovom mrtvom igrom i lootom, konstantno ja i ostatak frendova dobivamo jedno te iste iteme, ja u jednom runu 2x dobijem isti govnarski plan, koji sam vec prije dobio x puta

i jednu 1h sjekiru istu već danima dobivam

koji k****
Takoder. Dosad sam dobio: 5 justice lanterna, 3 nagerlinga, 2 burning axe of sankis, 4 adventure jurnala...

Ak mi padne leg 60% je sansa da ce bit ring i onda 50/50 ce bit jedan od gore navedenih.

A od leg crafting sam dobijam te adventure jurnale...

Eventualno padne nesto korisno i izvan sablone svake prijestupne.

Ajd bar sam dobio 2,9k dps grandfathera i balance daibo.

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Ova gore tablica je stara...sad je povecan drop za Rift
Pa to je nova! Jel vis da su leg chance sad +100% a ne +25%
Staro 12.04.2014., 16:03   #7371
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

da stave i 1000% drop chance, to mi ništa ne znači kad ću dobit 20 sjekira šugavih. ili planova istih, neznam zašto uopće mogu past isti planovi 2x, nemoš ih trejdat, nemoš ništa
Staro 12.04.2014., 17:19   #7372
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Isti planovi ne bi više trebali padati nakon što ih iskoristiš kod kovača. Prijavi bug.

fler je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2014., 18:42   #7373
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Uhh pardon , krivi sam red gledao :-D
Staro 12.04.2014., 18:49   #7374
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Zna netko....Ako otvorim horadric cashe u riftu jel se aplicira extra leg drop chance ili je sve vec izrollano u trenutku kad sam dobio cashe?

Isto tako ako dobijem cashe s barbom a otvorim s wizardom npr na koga ce se smartloot oslanjat?
Staro 12.04.2014., 18:57   #7375
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Svejedno gdje i s kim ga otvoriš, bitno je gdje i s kim si ga dobio

fler je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2014., 19:42   #7376
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
E ljudi, samo jedno pitanje.. ako želim kupiti account od nekog, što sve treba promijeniti, da lik taj account ne može povratiti?
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2014., 20:15   #7377
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Zna netko....Ako otvorim horadric cashe u riftu jel se aplicira extra leg drop chance ili je sve vec izrollano u trenutku kad sam dobio cashe?

Isto tako ako dobijem cashe s barbom a otvorim s wizardom npr na koga ce se smartloot oslanjat?
Ne aplicira ti se, citaj change log...napisano je da su to makli. Isto tako ako otvoris s jednim likom a s drugim si dobio...dobivas iteme s onim kojim si ga dobio...jer ti ne rolla iteme kad otvoris nego kad dobijes cache.
Staro 13.04.2014., 00:41   #7378
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ljudi malo pretjerujete.

Drop leg je povecan i soulova uvijek treba, a NE MOZE svaki drugi drop bio upgrade, jednostavno ne moze, pa prestali bi igrat za mj dana jer bi dosli prakticki do kraja sa upgradeima i ne bi bilo vise razloga za farmat.

To je tako i pomirite se sa tim.

Rng is a fucking bitch, pogledajte moje statse nakon rosa i pogledajte gear, jos imam 2 itema lvl 60!!! Imam medju najvise odigranih sati u klanu a los gear za to i ne zalim se, da mi je drago nije!

Frend koji je poceo 10ak dana nakon mene ima vise novih i boljih stvari na sebi a igra barem 3 puta manje.

Da nisu povecali drop matova ne bi imao ni ovo sad...

2 mamutarka

2 ista plana ne mogu past osim ak si pehist i padnu ti u isto runu a ovog nisi naucio...

2 Hellhound

Prouci malo igru, gdje i od koga padaju koji matovi, imas na nekoj stranici ranije di sam stavio link za to.

Ljudi rng is a bitch, remember that, manje cete se zivcirat

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2014., 10:58   #7379
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Dva i više istih planova čini se mogu pasti ako ih još niste naučili artisana. Kako nisam imao matsa za upgrade odmah jewlera, pala su mi tri ista recepta za amethyst.
Staro 13.04.2014., 13:25   #7380
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
E ljudi, samo jedno pitanje.. ako želim kupiti account od nekog, što sve treba promijeniti, da lik taj account ne može povratiti?
Acc se uvijek moze povratit, ako je registriran na njegovo ime, on jednostavno se javi blizzu i poslaje scan osobne i osta ti bez acc. A ti dokazuj i zali se Briselu.
Malo pomaze unos broja mobitela kao osiguranje ali i to ne pali svaki put.

Sve se ide na povjerenje, ja recimo dosta D3 acc prodao dosada, jednom mi se tip javio nakon pol godine, nije mail promjenio pa acc ostao locan na jednom od mojih mailova. Ja izvrsio promjenu maila, objasnio mu sto i kako da radi, covjek se dan danas igra.

edit:
Malo mi RoS doasadio, sve isto i vrtim se u krug, max solo T3 mi ide, na guranje i bjezanje i T4 ali tesko, nist pametno nije danima palo. Kad ce ekspanzija

Ma razmisljam softcore svih 6 likova koje imam na EU da opremu svu kod blacksmitha da salvage napravim, pa ispocetka, jos da nema laga mozda bi ga i vise igrao.
JozicA je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na