|
![]() |
#843 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
|
Huhh... Meni je ADSL isao na 19,5/1,1 max, tak da VDSL bi ti trebao ici jos bolje nego meni, ovak, na prvu... Fora je kaj je on full osjetljiv na sve, pa te mogu npr. kucne instalacije zafrkavat i kocit brzinu (osjetio na vlastitoj kozi) |
![]() |
![]() |
#846 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da isporuče 15, opet je bolje nego 4 za iste pare. Ne vjerujem da toliko može baš interferencija ubit signal, al dobro, neću reći da lažeš, samo mi se čini to nevjerovatno. EDIT: Dodatno pitanje - imate li pristup news grupama? Bilo je nekad govora da H1 nema pristup Usenetu. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.04.2014. u 12:25. |
![]() |
![]() |
#847 | |||
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() I da, istina je, vdsl je ful osjetljiv na sve :P Citiraj:
Da, nemaju pristup. Ali uvijek mozes preko google groups |
|||
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#850 | |
Banned
|
Citiraj:
A mozda sam i pomjeso brojke pa je bilo 22/1.2 jer stvarno za ovaj podatak ne bi stavio ruku u vatru. Ako nadjem gdje sliku, ili svoj stari post negdje javim se. Poanta je da se syncalo bolje nego njemu na adsl, a losije na vdsl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni za 2 mjeseca istice ugovor sa T-Comom pa sada slijedi ono najslade...od svih ISP-ova H1 mi se cini kao najidealniji.Nazvao sam H1 sluzbu za korisnike i javila mi se agentica andeoskog glasa ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Banned
|
Stavi neke parametre parice pa da vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
errrr...kako se to radi? ![]() EDIT: ovo mi je modem izbacio,valjda je to to... DSL Connection Link Information Uptime: 3 days, 21:52:32 DSL Type: G.992.5 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 895 / 5.159 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 3,93 / 33,95 Output Power (Up/Down) [dBm]: 1,0 / 2,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10,0 / 15,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 11,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 162 HEC Errors (Up/Down): 35 / 110 Zadnje izmijenjeno od: Albert Wesker. 12.04.2014. u 14:58. |
![]() |
![]() |
#854 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
U stvarnosti je grozno ![]() Imam više priča o H1 i njihovoj "kompetenciji", ali bi ti definitivno savjetova da pristupaš vrlo pažljivo, pogotovo kad je VDSL u pitanju. To što njima piše na stranici nema nikakve veze sa stvarnošću i svakom korisniku se treba individualno utvrditi može li uvesti VDSL. Prijatelj mi je baš nedavno to iša napravit (piše na H1 sajtu da je sve super) da bi na kraju potpisa ugovor na 2g za VDSL, a oni ne mogu ponuditi više od 4 MBit-a i to je to. Samo mu se sad neda zezat s njima jer mu je ipak 100kn jeftinije nego na T-comu za istu stvar, ali opet veza mu dosta puca i daleko je to od kvalitetne usluge. Trenutno mi se čini da je najbolje uzeti net priko Vipa ako imaš tu mogućnost. Za 86kn (prvu godinu) se dobije triple play sa 15mbit, drugu godinu je oko 200ak kn što je super, a i radi se o puno ozbiljnijoj firmi od H1 ![]()
![]() |
#855 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() A što se tiče max 4mbit trenutnih, onda nije mogao imati više ni kod bilo koga drugog jer mu je linija loša, a kamoli tih 15 vipovih... I di si ti našao 15mbita kod vipa u trio paketu sa FLAT internetom za 86x12 i 200x12???? Pošto vip uopće nema u ponudi 15mbita brzinu, niti flat za tako niske cijene, nego dapače, preskupi su.... Inače, imao sam 22mbitnu paricu kod tcoma, prešao na h1 prije skoro godinu dana, na adsl, ostao na istoj parici, ugovorio 3play uslugu 10mbit flat, plaćam 110kn manje nego na tcomu mjesečno, i osim prvotnih problema sa pingom u online gamingu, nikakvih problema sa pucanjem veze ili bilo čim. Tako da je najbitnija stavka pri prelasku na nekog drugog providera, nebitno jel u igri h1 ili itko drugi, kakva vam je trenutna parica, i da li možete ostati na njoj pri prelasku na nekog drugog, ili će vam mijenjati paricu što je nerijedak slučaj jer tcom voli zgurat ex korisnike na lošije parice, ako ima mjesta, što je u većini slučajeva van zg lako vjerovatno i moguće ![]()
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo meni ustekali 20mbit vdsl i evo 2 dana za sada radi i prezadovoljan. Sve sljaka ko urica. Kolega preko iste centrale ima 50mbit-a i radi mu bez ikakvih problema. Jako to ovisi o tome gdje si. Jer ako si van 1000m od centrale nemas uvjet za vdsl. Ja sam na 900m i radi za sada. Nadam se da ce tako i ostati heheh ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Tu se ljudi javljaju s svojim iskustvima. Daleko da je h1 med i mlijeko (sam sam pisao tu svoja iskustva), ali kad pocnu ovak nebulozne price onda sorry :P. Jos kad predlozis vip :P Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
#859 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisu priče kad imam 2 prijatelja s kojima se družim svakodnevno i obodvoje imaju problema manjih ili većih. Da sad ne pričam koje sam horore proživija sa H1 jer nije vezano za net nego za telefonsku liniju. Vezano za Vip, iako ih mrzim iz dna duše jer su gamad ![]()
#860 |
Banned
|
Pa kazem, imam i ja price od babe pokojnog mate prijatelja moje kume s vjencanja mog barbe po ocuhovoj strani, pa nista od tih prica osobno nisam dozivio zato jedino sto priznajem je osobno iskustvo, a vecina tih prigovora je jer ljudi ne kuze nista pa im je i drzava kriva ako kisa pada. Vip daje optiku gdje? |
![]() |
![]() |
#861 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,5 / 22,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 8,0 Sad, kod produljenja ugovora sam dobio max dostupnu brzinu što je kod mene oko 15,5 Mbps (speedtest prema Mariboru). Međutim, kad prođe promo razdoblje vraćaju me na 8Mbps. Za 180 kn. Pa sad razmišljam jel bi na H1 VDSL-u (200kn max 20Mbps a AMIS za 200kn max 12Mbps) imao toliko. Dao bi tih 20 kn više za duplo veću brzinu (a i upload će biti dosta bolji) ali bitan mi je i ping. Od centrale sam nekih 1,4 km. Jel AMIS će VDSL2 uvest kad će već bit i optika dostupna kod mene (oranice)...znači, dugo dugo... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 13.04.2014. u 11:02. |
|
![]() |
![]() |
#863 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#864 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Ići će sigurno. Pitanje je bilo da li bi imao barem istu brzinu kao i sa ADSL2 kojeg sad imam. Jel kako sam i rekao, AMIS me vraća na 8Mbps kad prođe promo razdoblje sa max dostupnom brzinom. Što je kod mene oko 15,5 Mbps. |
|
![]() |
![]() |
#865 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#866 |
Banned
|
SNR odlican. Ja bi definitivno uzeo. Cak bi probao 30/10 (ovo sto ja imam), ali 20/2 mora stimat bez problema. |
![]() |
![]() |
#867 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nedavno predao zahtjev za prebacivanje sa T-Com na H1, Trio BIT, danas stigla kutija sa uredajima, i kazu predvideno prebacivanje 24.-og FRITZ!Box 7330 i Netgem N7700 Jel ima netko mozda iz prve ruke usporedbu ova 2 STB? na papiru 7700 ima brzi proc, vise RAM-a, ali 1 USB manje, i nema RF pass-trough (sto bi po slikama 5200 trebao imati) Jel radi Android daljinski app na N7700? N7700 N5200
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#868 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#869 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 21.04.2014. u 18:01. |
![]() |