|
![]() |
#5311 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ubili su prvotni originalni geekness. Serija nikad nece biti kao što je bila. Maestralna gluma Sheldona izvlači seriju. Wolovitz ga prati.
![]() |
#5312 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sheldon je bio bolji na početku serije, u prvih par sezona. Nije bio toliko zakinut za osjećaje i tolki robot ko sad, to su ga u kasnijim sezonama počeli takvog predstavljat. Baš su na RTLu počeli prikazivat opet ispočetka neki dan i slučajno sam naišla kad je bilo druga čini mi se, epizoda, to ko da je drugi lik u pitanju... Bio je na početku puno, ajmo reć, slobodniji nego sad.
![]() |
#5313 |
Premium
|
Jasna je stvar da su producenti željeli približiti seriju široj masi. Nažalost. Mislim meni je to i dalje odličan sitcom, ali daleko od onoga što je bio. Sada pogledam tek toliko, obično čekam da izađu dvije jer mi je jedna stvarno prekratka.
![]() |
#5314 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5315 |
Reserved Curator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za sve odvraćene od mainstream priglupljivanja geek klišeja TBBT, prva epizoda Silicon Valley je emitirana jučer i djeluje vrlo obećavajuće. Potpuno drugačiji ton od TBBT, single-camera bez laugh tracka, Martin Starr (kao LaVeyanski satanist) i T. J. Miller u castu. Prva humoristična serija u podosta godina od koje mi se ne odustaje već nakon odgledanog pilota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5317 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledao Game of Thrones S04E01, bit će dobro kad se malo zahukta. Također odgledao i premijeru Crisis, radi se o nekoj otmici djece uglednih i bogatih državnika i utjecajnih osoba. Nije loše za prvu epizodu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5318 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5165 užas!!!!! ![]() tolikio spora radnja, na mahove nepovezana...jedan detektiv je i psiholog, a drugi kao neki autista... prve tri epizode i nijedan metak ispaljen...čak ni brža vožnja auta.... ![]() pa neće valjda 5 sezona natezat sa uboicom one žene sa rogovima!!!????? jebote čak i Twin peaks je imao malo bržu radnju.... saće me mnogi popljuvat jer ja kao, ne kužim seriju niti bit serije...mda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5319 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
ne kuzis ti nista izgleda,a ne bit serije! :P skini expandables pa gledaj.mani se corava posla! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5321 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 | |
Premium
|
Citiraj:
reći ću to ovak...Twin peaks - dovoljno je pogledat 1 i zadnju epku i znaš sve - kao da is gledao cijelu seriju - nema pospunog dolaska do istine nego 0-0-0-0-0-0 i zadnja epka 1.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5324 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
ti stvarno ne kuzis sta znaci serija?! nema smisla raspravljat s tobom...za seriju za koju se 98% forumasa slozilo da je jedna od najboljih,ti napises da nevalja i ocekivas da ti nitko nece reply-at! bezveze trollas... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5325 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5326 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kaj ste odmah napali čovjeka,pa svaki ima svoje mišljenje,i ja sam pogledao brdo serija,i slažem se u 99% slucajeva s nečijim ukusom ali uvijek ima i onaj 1%. slažem se s njim,serija je hebeno prespora,jesu odlićni glumci,misterija,bla bla,ali fali neki kick koje ostale serije te tematike imaju. Mislim sad čim se netko ne složi s vecinom ima 13 godine i nema pojma kaj je dobra serija,glupost.
![]() |
#5327 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
U ovim temama ne smiješ ništa reći, a osobito svoje mišljenje ako se razlikuje od mišljenja krda. Ako je tebi ta serija odron, onda nemaš pojima i nemaš ukusa jer to oni tako kažu. Ne sekirajte se. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5328 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poceo sam gledati stargate SG-1 napokon. dosao do 8 epke i iskreno serija mi je ful losa :-(. gluma, epke,... jel to postane bolje vremenom ili... jer obzirom na ocjenu ocekivao sam puno bolje. doslovce se tjeram gledat dalje u nekoj nadi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5329 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nesjećam se više po sezonama, ali meni je serija bila vrhunska do negdje 5 ili 6 sezone, nakon toga ide razvlačenje do 10 sezone. Mogao bih ponovno baciti gledanje ispočetka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5330 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5331 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5332 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Kasnije postane puno bolja, ona prva sezona je baš ubitačna...
![]() |
#5333 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne vole ni svi triologiju Kuma ili Gospodara Prstenova (makar mi nije jasno zašto). Ne slažem se s mišljenjem Quazar-a, ali eto, pročitam i idem dalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5334 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
znaci prema tom misljenju da ako nema pucnjave i brze voznje onda bi recimo i house of cards bila smece jer 98% serije samo pricaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5335 |
Premium
|
Da, svakako.. ali je i on mogao napisati da se radi samo o njegovom ukusu, gdje se sve rješava u jednoj epizodi tipa CSI, Cobra i slična remek djela. Komentar tipa: nema brze vožnje auta i ispaljenog metka pa je serija sranje? - dafuq? rly? To je bas pravi tip komentara koji izaziva reakcije, tako da po meni sasvim zasluženo.
![]() |
#5336 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5337 |
Guest
|
Justified, ![]() Americans, Following..odlične epizode. |
![]() |
![]() |
#5338 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Iskreno,i meni je True detective dosadna serija. Imam tlideset i pet godina,fala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5340 |
Guest
|
Ma gledaj, sve je to u redu, stvar ukusa. Meni je recimo skoro 37 g. i True Detective su mi odlični, ali, recimo i expendables su mi vrh. |
![]() |
![]() |
|
|