|
![]() |
#3301 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3302 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
topnici, najveci favoriti za osvajanje prvenstva... jos ni u ligu prvaka nece xD
#3306 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
bome džerard 10 kom iz penala u prvenstvu .. dvije im odlucujuce tekme slijede.. city, a onda krajem mjeseca čelzi .. prednost sto obje igraju doma bit ce prezanimljiva zavrsnica prvenstva
#3307 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
U svakom slučaju, sad imaju sve u svojim rukama. Ako pobjede Shitty u izravnom dvoboju, a kiksaju kasnije, bit će gusto ![]()
![]() |
![]() |
#3309 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Hhehehe nego kak nego bu bilo gusto u završnici PL. ![]() Liverpool 74 - 90:40 | 33 Chelseea 72 - 65:24 | 33 Man.City 70 - 84:29 | 31 Liverpool raspored: Man City Norwich Chelsea Crystal Palace (uvijek neugodni ![]() Newcastle Chelsea raspored: PSG (LP) Swansea Sunderland Liverpool Norwich Cardiff Manchester city raspored: Liverpool Sunderland West Brom Crystal Palace ( ![]() Everton Aston Villa West Ham United |
![]() |
![]() |
#3311 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Klempo je već rezerviran Hamm ![]()
![]() |
#3313 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3317 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
zasto svi kad napisete penal,ispada nesto nezasluzeno ... pa oba penala svirana za barcu su bila..i to cisto penal,tako da mi nije jasno cemu mudrovanje oko penala...momci su prebrzi za stopere i jedino tako ih mogu zaustavit! ![]() |
![]() |
![]() |
#3318 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Zato što se drugima ne sude takve stvari. Dva, ne tako davna, primjera: Sociedad - RM: igrač Sociedada puca izvan 16-erca, Ramos pada pred putanjom lopte, lopta ga udara u ruku. Penal nije sviran. Atletico M. - RM: CR7 izvodi slobodan udarac na na vrhu šesnaesterca, lopta udara Gabija u OBJE ruke (koje su mi bile ispred njega). Penal nije sviran. Btw suci su u oba slučaja vrlo jasno vidjeli što se dogodilo. Kada Barcelona igra takve stvari se UVIJEK sviraju. Lopta je bila napucana u ruku braniča i to se često sudi prema "sudačkoj procjeni". |
![]() |
![]() |
#3320 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
A uostalom ako se to smatra navlačenjem, šta je onda sa onim penalom Reala protiv Elchea? Ili onim nedosuđenim u gradskom derbiju kad je Ramos potegao Costu za obje noge i od suca ni riječi. Lijepo je predstavljati tu Barcu kao big bad wolfa, ali nisu ni oni koji konstantno po njima prosipaju drvlje puno bolji. Pogotovo ne ona zgelirana plačipichzka. Valjda fizički najjači nogometaš svijeta a pada prvi svakom mogućem kontaktu (samo u Clasicu se moglo vidjeti mnogo toga, ja se sjećam barem 5 takvih scena od onda) inače, priča se da je Gelinjo napustio trening danas nakon 20 minuta, možda je upitan za sutra ![]()
![]() |
![]() |
#3323 |
|CTS|MeanBoss|
|
|
![]() |
![]() |
#3324 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3327 |
|CTS|MeanBoss|
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
athletic...falio sam s dodanim H.. a i dodao sam ga slucajno na krivo mjesto! uostalom zna se na koga sam mislio..ako vec spominjemo zadnjih 5! |
![]() |
![]() |
#3329 |
|CTS|MeanBoss|
|
ma nema smisla o tome raspravljat...po meni jedina 100% nezasluzena pobjeda barce je ona protiv chelsea...jedina koja je utjecala na osvajanje nekog naslova...drugo sve je povuci potegni ko i za sve druge klubove! nevirujem u te neke teorije zavjere i te sheme da je u spanjolskoj barca povlastena za razliku od kraljevskog kluba...glupo mi to iti zvuci! |
![]() |
![]() |
#3330 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Slazem se,nema smisla raspravljat o tome,usporedio sam s Realom zbog prijasnjih postova,ali definitivno se razlikuje sudenje prema Barci i prema svim ostalim europskim klubovima...a utakmica,tj. sudenje Chelsea-Barcelona postaje klasik,kao Kum I,II i III |
![]() |
![]() |
|
|