Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2014., 18:23   #7291
ivan77
Guest

ne znam, najbolje se osjećam u ovoj igri dok igram DH.
Probao sve i nije mi to to.
A u D2 sam forsirao barba.
Ovdje mi je DH..nekako najbolji feeling.
Jednostavno kad se barb vrti sa 2 mača nije isti onaj osjećaj kao kad DH mlati 150 strijela/sec.
A ove nove rune ne razumijem ništa.
Moram malo pogledat po netu bulidove.

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 05.04.2014. u 18:45.
  Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 21:07   #7292
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
hmm DH, nakon što sam dvaput s barbom crko na HC, odlučio sam se za DH, kao brzo ću crknut pa neću igrat više HC

Kad ono, eto me ganjam paragon. Pala dva recepta za setove i sad se već fino može disati. Imam daleko najviše toughnessa, preko 1mil pokazuje u igri, ne mogu me ubit nikak hehehe

Nego pitanje jedno, pošto još uvijek igram non-RoS: svi recepti za ilvl60 poput sage seta, hoće li oni biti veći ilvl kad nadogradim blacksmitha ili ajmo jovo nanovo?

Smeta mi što nisu ubacili artisana za reroll affixa u loot2.0 non-RoS.
Staro 06.04.2014., 08:35   #7293
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
A igram k'o sumanut i pada al' uuuužas kako je teško naći upgrejd za više od t3.
Ista stvar kod mene, slozio wizza da mogu T3 max igrati i to je to, nece vise nist pametno da padne, onaj wauuu efekat sam imao 25 i 26 ovog mjeseca, jer sve dobre stvari su pale u prva dva dana, sve ostalo ni za spomen nije vrijedno. Jos otkako su Demonic Vesel nerfali s zadnjim mini patchom vise ni iz njega dobre stvari nepadaju, krenio sam HC igrati ali isti klinac, kao da je netko zavrnuo pipu za dobre iteme, ili su sve dobre stavili da dobijamo cim dodjemo na lvl 70 u 48 sati da ih dobijemo i to je to. Budem jos danas probao brzinski T1 preci par puta.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2014., 15:50   #7294
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2014., 16:55   #7295
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ako tho hoce farmat bounty, slobodno na normal i oneshotat sve speed runom, otvaranje na tormentu.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2014., 17:08   #7296
shrek00
Premium

shrek00's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ako kutiju iz normala preneses u torment i otvoris dobijes iteme kao da si igrao torment?
shrek00 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2014., 17:48   #7297
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pitanje al isplati se probat.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2014., 17:52   #7298
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

nedobijes ... probao bountije na normalu pa kutije otvarao na tormentu .. nist posebno ...
Staro 06.04.2014., 17:52   #7299
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

nema to utjecaja, mogo se dobit imperial gem jedino na tormentu, ali i to su fixali ima 10 dana

Citiraj:
Bounty bags now properly ignore Difficulty setting when opened. You can no longer get Imperial Gems or increased gold by opening them on a higher difficulty.
Staro 06.04.2014., 20:10   #7300
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Nije bitan imperial gem, postoje dropovi koji su act specific. Znaci farmanje boxova i otvaranje za dobit item je bio primarni cilj.
Sto je i uspilo, dobio Pride helm i jos misc legendarya.

Jos jedna serija.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.04.2014. u 20:18.
Staro 06.04.2014., 21:02   #7301
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
Ovako pošto u CRO klanu su svi živi drkaroši i samo pametuju u chat-u da pitam ovdje dal ima trojica ozbiljnih igrača koji bi farmali bounties-e na normal ili riftove na t1?

hvala
Evo ti drkaroši tvoji :P
http://www.diabloprogress.com/eu/rat..._stat_paragon2
http://www.diabloprogress.com/eu/rating.clan_stat_dps

Zadnje izmijenjeno od: Vjeko. 06.04.2014. u 21:46.
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2014., 21:13   #7302
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Kakve se nagrade dobivaju kad već se toliko ganja i uspoređuju paragon leveli? Ako je unosno mogao bih odyebati posao i samo igrati
Staro 06.04.2014., 23:02   #7303
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
da sam ostao u klanu bio bi prvi na list sa 1,6mil dps-a. bed za vas

Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 06.04.2014. u 23:08.
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 01:02   #7304
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ista stvar kod mene, slozio wizza da mogu T3 max igrati i to je to, nece vise nist pametno da padne, onaj wauuu efekat sam imao 25 i 26 ovog mjeseca, jer sve dobre stvari su pale u prva dva dana, sve ostalo ni za spomen nije vrijedno. Jos otkako su Demonic Vesel nerfali s zadnjim mini patchom vise ni iz njega dobre stvari nepadaju, krenio sam HC igrati ali isti klinac, kao da je netko zavrnuo pipu za dobre iteme, ili su sve dobre stavili da dobijamo cim dodjemo na lvl 70 u 48 sati da ih dobijemo i to je to. Budem jos danas probao brzinski T1 preci par puta.
Iskreno tvoji dropovi prije su bili nenormalni, čak i da radiš runove, tako da privikavaj se na rijeđe dropove legova kao i svi mi. Ti si barem vidio core set item od nekve klase (Tal Rasha nova), ima nas većina koji nisu vidjeli nijedan novi core set item od klase, a i svi likovi su ti dobro zgirani za početak tormenta, ja svoje altove nisam ni igrao još kak spada.
P.S. većina WDa bi ubila za Quetzalcoatl koji imaš na HC liku

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kakve se nagrade dobivaju kad već se toliko ganja i uspoređuju paragon leveli? Ako je unosno mogao bih odyebati posao i samo igrati
Raste e-palac. Obogatiti se ne može nažalost, slabo bi se najeo osim ako si jedan od top streamera, a mislim da kod nas klanje virtualnih goblina ne ulazi u radnu knjižicu

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Nije bitan imperial gem, postoje dropovi koji su act specific. Znaci farmanje boxova i otvaranje za dobit item je bio primarni cilj.

Jos jedna serija.
Potvrđujem za brzinu normal runova, u 20 minuta obavili 3 runa, i iz 3 cachea je pao jedan leg sa solidnim rolovima, ali je svejedno završio kao shard jer sam imao identičan sa boljim rolovima za crusadera
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 01:18   #7305
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
da sam ostao u klanu bio bi prvi na list sa 1,6mil dps-a. bed za vas
1.6 milja DPSa, toughness 800k i healing 0.. Najjaci likovi u igri.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 02:04   #7306
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Vi se stvarno opterecujete s tim? Svaka cast
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 02:07   #7307
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
1.6 milja DPSa, toughness 800k i healing 0.. Najjaci likovi u igri.
zapravo 1,6mil dps, toughness 5mil i healing... izašao upravo iz igrice i ne da mi se opet ulaziti... 1700 all res, 8k armor, 320k hp-a... trebam nastaviti?
Staro 07.04.2014., 02:53   #7308
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ne odnosi se na tebe nego na igrace sa ove gore DPS liste. Ne znam kak oni igraju na 3+ sa tak malo defanzive..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 08:17   #7309
ivan77
Guest

Citiraj:

Jos jedna serija.
Radi, ali je bolje na master, praktički je isto one shot a bolji exp.
Btw, kopirao sam tvoj DH build, prva liga je
  Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 08:29   #7310
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Nije bolje ako treba za 1 run vise od minute duze, xp je totalno nebitan u ovoj prici. Jedina i glavna stvar je dobit box u sto kracem roku.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 07.04.2014., 09:19   #7311
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Evo jos cu danas probati boxove skupljati, jucer tj. sinoc, 0 bodova, 4 paragona skocio 0 legendarnih palo, izgleda da sam ispucao svoju kolicinu srece u prvih 5 dana igranja, WD softcore s Acid igram, primarni Firebomb, jednostavno setnja po Expertu, isto mi treba i za normal i za expert nivo tezine, pa onda radje igram expert radi onih 100% vise eksp. pustim oblak i svi mrtvi, cistim mape relativno brzo, cak brze nego s wizardom na expertu, krenio sam malo i s monkom, zabavan je ali je spor za igranje naspram WD pa sam ga ostavio za kasnije.
Staro 07.04.2014., 10:38   #7312
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Radi, ali je bolje na master, praktički je isto one shot a bolji exp.
Btw, kopirao sam tvoj DH build, prva liga je

I kao i uvijek, kopirao si i zasrao si stvar. Nije isto kopirat build i shvatit sta i kako radi.

Imas quiver bez CCa na njemu, to je 8-10% crita.
Koristis slow bow, predji na onehand sa socketom. Ima ih da daju bonus na disciplinu.
Imas chest sa armorom a bez socketa, mici armor i stavi 3 socketa to je jos 600 dexa.
Koristis cluster arrow sta trosi tone a nemas nista sta daje bonus dmg na to.
Imas steady aim a igras solo, znaci cim ti netko pridje na 20y gubis 20% dpsa.
Igras critt build a nemas passiv da ti crit puni 1 disciplinu, sta je osnova builda.
Treba ti 1 displacement skill, il vault il smoke screen da se izvuces iz govana sa elitima, 2 su previse, gubis 1 slot bezveze.

Preparation + invigor? WTF. Cooldown 45 sec za 30 discipline a CA kosta 40. Ti tu ne vidis problem?

DH je sjeban sa resource generiranjem, u ROSu pogotovo. Sve druge klase to brze generiraju nego DH, zato je on build specific, da bi radio dmg moras bit na udaljenosti i critat da punis disciplinu i mjenjas za hatred.

Kopirao si build i izbacio stvari radi kojih build radi. Cestitam.

Staro 07.04.2014., 10:49   #7313
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Citiraj:
I kao i uvijek, kopirao si i zasrao si stvar. Nije isto kopirat build i shvatit sta i kako radi.

Koristis slow bow, predji na onehand sa socketom. Ima ih da daju bonus na disciplinu.
Imas chest sa armorom a bez socketa, mici armor i stavi 3 socketa to je jos 600 dexa.
Igras critt build a nemas passiv da ti crit puni 1 disciplinu, sta je osnova builda.
Treba ti 1 displacement skill, il vault il smoke screen da se izvuces iz govana sa elitima, 2 su previse, gubis 1 slot bezveze.

Preparation + invigor? WTF. Cooldown 45 sec za 30 discipline a CA kosta 40. Ti tu ne vidis problem?

DH je sjeban sa resource generiranjem, u ROSu pogotovo. Sve druge klase to brze generiraju nego DH, zato je on build specific, da bi radio dmg moras bit na udaljenosti i critat da punis disciplinu i mjenjas za hatred.

kad je nubara, zašto mu se čudiš?
Staro 07.04.2014., 10:55   #7314
ivan77
Guest

Citiraj:

Hvala na savjetima, moram nać materijal za ovo čudo od leg. armora da napravim sockete. Ovaj bow mjenjam prvom prilikom.
Znači da mičem preparation, i CA? Koji pasive umjesto steady?

Može neki link na neke dobar build tog tipa?
Na netu nalazim samo ovo CA ..

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 07.04.2014. u 11:03.
  Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 11:07   #7315
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo, napisao build guide za moj Witch doctor dog stun build, pa onih par ljudi koji tu i tamo igraju WD ovdje mogu si pročitati ga na linku dolje
LINK
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 11:08   #7316
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@lateralus

Kad kaze da je super build, da ga je kopirao i onda vidis da je promasio ceo fudbal....

@varan
Stavis ono sta ti odgovara po stilu igre i opremi.
CA je nuker i dobar kad imas iteme sta daju CA bonus dmg + kad ih slowas sa entangleom za 20% cull the weak skilla + kad si na 20+y za max dmg + bonus dmg od fire skill bonusa. Ono sta ti nemas.

Crit build ti treba Night stalker pasiv za 1 critt = 1 discipline + Preparation sa punishmentom za dobit 75 hatreda za 25 discipline. Nema cooldown, tako da mozes samo punit disc i tradeat za hatred.
Sad ako imas dosta CCa, dogadja se da punis disciplinu ludo brzo i mjenjas za hatred i rokas dalje, sismis je tu jer njegov pasiv regena hatred + active daje 50 hatreda, ima cooldown poprilican pa je to prva pomoc.
Quiver uzmi neki rare i rerolaj stat po potrebi, to je jeftino, obicno ih pada na tone, glavno ti je dex, att speed, CC i bonus na max disciplinu.

Staro 07.04.2014., 11:40   #7317
ivan77
Guest

Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 14:13   #7318
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Rijesio normal run na svih pet actova, iz pet kutija je pala jedna legenda i jedan leg. plan (Atrophy) no kako sam jurio kroz actove tako je palo jos cetiri legende i jedan-dva leg. materijala za kraftanje.
Znaci sve ukupno pet legendi, jedan plan i recimo jedan leg. materijal....nije lose za tako kratko vrijeme posto kroz actove samo trcis, a vecinu mobova sam rijesavao prolazeci pored njih (pomogao mi je Ice Armor -> Frozen Storm)

Nije bas da cu ovo cesto ponavljati jer mi nije bas zanimljivo, ali fora je ako hoces na brzinu pokusati skupiti neke stvari, a i gemovi padaju kada juris kroz mapu i na "Normal" te je ok ako si hoces na brzinu skupit gemova (uz to stari Puzzle ring kojeg mi nose followeri uredno spavna goblina pa se i tu jos nakupi ekstra gemova i materijala za kraftanje).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 17:11   #7319
Komba
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Ljudi primjetio sam da ak na wepu zarolam element dmg u normal dmg da mi DPS skoci drasticno. Jel' to znaci da elemetal dmg ne radi ili "samo ne pise"?
Komba je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2014., 17:47   #7320
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Jesi promjetio onda nove brojeve dmg koje si dobio?

žmnpp
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno