|
![]() |
#7291 |
Guest
|
ne znam, najbolje se osjećam u ovoj igri dok igram DH. Probao sve i nije mi to to. A u D2 sam forsirao barba. Ovdje mi je DH..nekako najbolji feeling. Jednostavno kad se barb vrti sa 2 mača nije isti onaj osjećaj kao kad DH mlati 150 strijela/sec. A ove nove rune ne razumijem ništa. Moram malo pogledat po netu bulidove. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 05.04.2014. u 18:45. |
![]() |
![]() |
#7292 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
hmm DH, nakon što sam dvaput s barbom crko na HC, odlučio sam se za DH, kao brzo ću crknut pa neću igrat više HC ![]() Kad ono, eto me ganjam paragon. Pala dva recepta za setove i sad se već fino može disati. Imam daleko najviše toughnessa, preko 1mil pokazuje u igri, ne mogu me ubit nikak hehehe ![]() Nego pitanje jedno, pošto još uvijek igram non-RoS: svi recepti za ilvl60 poput sage seta, hoće li oni biti veći ilvl kad nadogradim blacksmitha ili ajmo jovo nanovo? Smeta mi što nisu ubacili artisana za reroll affixa u loot2.0 non-RoS.
![]() |
#7293 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ista stvar kod mene, slozio wizza da mogu T3 max igrati i to je to, nece vise nist pametno da padne, onaj wauuu efekat sam imao 25 i 26 ovog mjeseca, jer sve dobre stvari su pale u prva dva dana, sve ostalo ni za spomen nije vrijedno. Jos otkako su Demonic Vesel nerfali s zadnjim mini patchom vise ni iz njega dobre stvari nepadaju, krenio sam HC igrati ali isti klinac, kao da je netko zavrnuo pipu za dobre iteme, ili su sve dobre stavili da dobijamo cim dodjemo na lvl 70 u 48 sati da ih dobijemo i to je to. Budem jos danas probao brzinski T1 preci par puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7294 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7296 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako kutiju iz normala preneses u torment i otvoris dobijes iteme kao da si igrao torment? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7299 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
nema to utjecaja, mogo se dobit imperial gem jedino na tormentu, ali i to su fixali ima 10 dana Citiraj:
![]() |
![]() |
#7300 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.04.2014. u 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7301 | |
V.I.P. član
|
Citiraj:
http://www.diabloprogress.com/eu/rat..._stat_paragon2 http://www.diabloprogress.com/eu/rating.clan_stat_dps ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vjeko. 06.04.2014. u 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7303 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 06.04.2014. u 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7304 | |||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
P.S. većina WDa bi ubila za Quetzalcoatl koji imaš na HC liku ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7306 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7307 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7309 | |
Guest
|
Citiraj:
Btw, kopirao sam tvoj DH build, prva liga je ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7311 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo jos cu danas probati boxove skupljati, jucer tj. sinoc, 0 bodova, 4 paragona skocio 0 legendarnih palo, izgleda da sam ispucao svoju kolicinu srece u prvih 5 dana igranja, WD softcore s Acid igram, primarni Firebomb, jednostavno setnja po Expertu, isto mi treba i za normal i za expert nivo tezine, pa onda radje igram expert radi onih 100% vise eksp. pustim oblak i svi mrtvi, cistim mape relativno brzo, cak brze nego s wizardom na expertu, krenio sam malo i s monkom, zabavan je ali je spor za igranje naspram WD pa sam ga ostavio za kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7312 | |
Premium
|
Citiraj:
I kao i uvijek, kopirao si i zasrao si stvar. Nije isto kopirat build i shvatit sta i kako radi. Imas quiver bez CCa na njemu, to je 8-10% crita. Koristis slow bow, predji na onehand sa socketom. Ima ih da daju bonus na disciplinu. Imas chest sa armorom a bez socketa, mici armor i stavi 3 socketa to je jos 600 dexa. Koristis cluster arrow sta trosi tone a nemas nista sta daje bonus dmg na to. Imas steady aim a igras solo, znaci cim ti netko pridje na 20y gubis 20% dpsa. Igras critt build a nemas passiv da ti crit puni 1 disciplinu, sta je osnova builda. Treba ti 1 displacement skill, il vault il smoke screen da se izvuces iz govana sa elitima, 2 su previse, gubis 1 slot bezveze. Preparation + invigor? WTF. Cooldown 45 sec za 30 discipline a CA kosta 40. Ti tu ne vidis problem? DH je sjeban sa resource generiranjem, u ROSu pogotovo. Sve druge klase to brze generiraju nego DH, zato je on build specific, da bi radio dmg moras bit na udaljenosti i critat da punis disciplinu i mjenjas za hatred. Kopirao si build i izbacio stvari radi kojih build radi. Cestitam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7313 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7314 | |
Guest
|
Citiraj:
Znači da mičem preparation, i CA? Koji pasive umjesto steady? Može neki link na neke dobar build tog tipa? Na netu nalazim samo ovo CA .. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 07.04.2014. u 11:03. |
|
![]() |
![]() |
#7316 |
Premium
|
@lateralus Kad kaze da je super build, da ga je kopirao i onda vidis da je promasio ceo fudbal.... @varan Stavis ono sta ti odgovara po stilu igre i opremi. CA je nuker i dobar kad imas iteme sta daju CA bonus dmg + kad ih slowas sa entangleom za 20% cull the weak skilla + kad si na 20+y za max dmg + bonus dmg od fire skill bonusa. Ono sta ti nemas. Crit build ti treba Night stalker pasiv za 1 critt = 1 discipline + Preparation sa punishmentom za dobit 75 hatreda za 25 discipline. Nema cooldown, tako da mozes samo punit disc i tradeat za hatred. Sad ako imas dosta CCa, dogadja se da punis disciplinu ludo brzo i mjenjas za hatred i rokas dalje, sismis je tu jer njegov pasiv regena hatred + active daje 50 hatreda, ima cooldown poprilican pa je to prva pomoc. Quiver uzmi neki rare i rerolaj stat po potrebi, to je jeftino, obicno ih pada na tone, glavno ti je dex, att speed, CC i bonus na max disciplinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7317 |
Guest
|
Ovaj lik djeluje zanimljivo.. http://www.diablofans.com/forums/dia...n-hunter-build |
![]() |
![]() |
#7318 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Rijesio normal run na svih pet actova, iz pet kutija je pala jedna legenda i jedan leg. plan (Atrophy) no kako sam jurio kroz actove tako je palo jos cetiri legende i jedan-dva leg. materijala za kraftanje. Znaci sve ukupno pet legendi, jedan plan i recimo jedan leg. materijal....nije lose za tako kratko vrijeme posto kroz actove samo trcis, a vecinu mobova sam rijesavao prolazeci pored njih (pomogao mi je Ice Armor -> Frozen Storm) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nije bas da cu ovo cesto ponavljati jer mi nije bas zanimljivo, ali fora je ako hoces na brzinu pokusati skupiti neke stvari, a i gemovi padaju kada juris kroz mapu i na "Normal" te je ok ako si hoces na brzinu skupit gemova (uz to stari Puzzle ring kojeg mi nose followeri uredno spavna goblina pa se i tu jos nakupi ekstra gemova i materijala za kraftanje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7319 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ljudi primjetio sam da ak na wepu zarolam element dmg u normal dmg da mi DPS skoci drasticno. Jel' to znaci da elemetal dmg ne radi ili "samo ne pise"? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|