|
![]() |
#4953 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Iskreno, i mene ![]() Top lejn je dosadan za igrat jer se ponavlja početak 3. sezone, samo što sada nije league of warmogs. Mid lejn je osim ove kurvetine Le Blanc i Gragasa do sada još ok; tu se još može malo zabavit sa pickovima. Bottom lane je užas, sve se svodi na lvl2 i na dominaciju Morgane i Leone. Fuck that shit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mene čak toliko ne jebu ni ti silni nerfovi i imba cijele igre, nego me i dalje frustrira community i što svaki šupak ima pravo igranja lola. S jedne strane, to je stvar tvoje osobne psihe i kako ćeš reagirati. No s druge strane, ako netko želi biti konstruktivan i uspjeti nešto učiniti, neće to moći jer je community šroteks. Ali ono, najgori community koji sam bilo gdje vidio. Mislim, ja tu serem o communityju, a dovoljno je pogledati ljude u HR ![]()
![]() |
#4957 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4958 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nisam provjeravao acc ima par mjeseci, a ne da mi se sad pretraživat cijelu temu. Jesu li stavili verifikaciju maila na EUNE?
![]() |
![]() |
#4960 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
di da to poštelam ? nevermind, našel' sam ![]()
![]() |
![]() |
#4961 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4962 |
Premium
|
Je, pa kaj su tražili to su dobili ![]() ![]() Uostalom, na smurfu, kada igram ranked, ako čujem samo jednu riječ rageanja, namjerno gubim game. Jer ne pada mi na pamet boostati nedojebanu djecu i kretene u veći rang. Jednostavno opalim mute i počinje feeding spree. Iz tog razloga više ni ne igram rankede na mainu, jer bum kad tad pobral ban.
![]() |
#4967 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Igram sve manje LoL, gade mi se ljudi u ovoj igri kojima je većini iq sobne temeprature, ali ću odigrat svaka dva-tri dana (inače sam igrao svaki dan po par partija - ranked) ![]() Evo po treći put sam pao iz golda I sad 67lp-a u gold II -.-' Prekjučer izgubio zaredom 3 dobivena gamea. Popizdio. Imam sa riven 8-2-4 i lik meni kaže Caitlyn(adc) da sam beskorisan, a oni dole na botu nafeedali ko veliki, s tim da je protivnički tim dobro radio, imali su Vi koja bi me ultala(pametno) kad bi ja uletio prvi među njih i htio ih ubiti, a nemoš prvi uletit tako dok su ovi gledali sa strane dok ja umirem, stoje pored mene i ne rade ništa dok nam protivnici inhibitor tower razvaljuju. Koju posluku porati? -.-' Ubije mi svu volju ova igra ponekad i sve manje imam volje za igranjem, kad bih uspio prodati acc onda bi ju sigurno prestao igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4973 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4977 |
Hala Madrid!
|
Jbg nema sreće ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 30.04.2014. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4978 |
Hala Madrid!
|
Ekipa ako nekome treba Beta Curse Voice Key neka mi se javi na PM pa mu pošaljem. Imam 2 komada ![]() P.s. Navodno sam čuo da su neki keyevi fake, tako da nemojte zamjeriti ako Vam key ne bude radio. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 02.05.2014. u 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4979 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Konačno je Riot dao službenu izjavu u vezi Curse Voica. Zabranjen je. |
![]() |
![]() |
![]() |
|