|
![]() |
#4231 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4233 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 03.04.2014. u 10:56. |
|
![]() |
![]() |
#4235 | |
Sremium
|
Citiraj:
Kaj fali Total exploreru? |
|
![]() |
![]() |
#4237 | ||
Sremium
|
Citiraj:
Mislim, nije bajka ali osnovne stvari radi zadovoljavajuće.. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4238 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
uz puno lijepih stvari nisu se usredotočili na ono po meni najbitnije telefoniranje gadi mi se da se moraju za najobičnije telefoniranje koristit dvije aplikacije zar nisu mogli jednostavno sredit ono najbitnije za šta koristimo telefon koristim već neko vrijeme curinu 920ku kao pripremu za eventualnu kupnju wp uređaja i svaki dan nanova mi to ide na živce izgleda da ostajem još neko vrijeme na androidu mada bi drage volje preša na nokiu |
![]() |
![]() |
#4239 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Jel ti tko brani da instaliraš softver za garažna vrata? Jel mi možemo instalirati softver za ove dvije opcije? Koje dvije aplikacije? |
|
![]() |
![]() |
#4240 |
Premium
|
moram koristit nativnu dialer aplikaciju i uz nju moram još imat rep dialer ili neki drugi jer nativnoj fali opcija smart diala i speed diala a ovoj drugoj opet fali live tile opcija i prikaz propuštenih poziva i call history a nekome tko dosta telefonira su te opcije dosta bitne |
![]() |
![]() |
#4241 |
Sremium
|
Kužim ja da ne pripadam "mladoj naprednoj generaciji" ali vi očekujete da vam smartphone i guzicu obriše..Osim toga ko kaže da te aplikacije neće netko razviti u doglednoj budućnosti. Ak ti ne valja win phone uzmi fino nekog androidića i uživaj, spajaj se prek usba do sutra |
![]() |
![]() |
#4242 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4244 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4245 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako nema smart dial to je onda retardacija na najjače, kad zovem nekog upišem prva dva slova i izbaci mi imena koja počinju na ta dva slova, nije mi na kraj pameti pisati broj ili skrolati između 170 kontakata. Fail na najjače. |
![]() |
![]() |
#4246 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nije da sam obje opcije često koristio pa da mi fale, ali bilo bi ih lijepo imati... Koliko vidim, ne pripadaš ničemu naprednome. Te aplikacije neće biti razvijene jer MS to nije omogućio u svojem API-ju. Sad brzo googlaj API... Nisu morali sve, samo ono što je već bilo u WP 7.5 ![]() Zašto nisu stavili da se i zvuk kod poziva čuje samo 1 sekundu? Ako je za vibru to dovoljno... |
|
![]() |
![]() |
#4247 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4248 | |
Premium
|
Citiraj:
nije preko people huba smart dial, to je samo search kontakata, isto to imaš i u nativnom msovom dialeru, ali to je smeće, isto kao i kod iphonea koako glup potez od ms-a, tako jeftinim stvarima su odbili kupca koji jednom godišnje minja mob a siguran sam da nisam ja jedini koji tako razmišlja sve sam se nada da će sa 8.1 updateom doć i te opcije i da ću sebi uzet odma 1520 ili nešto novije ali kako izgleda idem na m8 |
|
![]() |
![]() |
#4249 |
Registered User
|
Pa i ne moraš - grupiraš ih pa imaš samo grupu pinanu ![]() Znam da to nije to, ali je najbliže što ima. Moje potrebe zadovoljava. |
![]() |
![]() |
#4250 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što se tiče speed diala, istina je da nema onako jednostavnog kao na androidu, ali ja recimo imam nekoliko ljudi koje kontaktiram na redovnoj bazi i oni mi stoje pod call history te ih je lako nazvati preko toga pa se taj nedostatak donekle anulira. Iako bi bilo bolje da ima pravi smart dial.
#4251 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
također na start screenu imam pinano 3 grupe ljudi i to familija,prijatelji i posao tako dako da ako trebam nekoga odredjenoga nazvati obicno ni ne idem u dialer nego direkt u tu grupu. Na kraju vise ni ne razmisljam od speed i smart dialu, valjda je stvar navike korištenja. p.s. jedva cekam 10.04 i dev preview ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4252 |
Premium
|
Primarno mi mob služi za pozive,pa bi barem opcije što se tiče toga trebale biti savršeno posložene,sve ostalo može proči ali nedostatak onog osnovnog rezultira time da opet dio krisnika ne prelazi na ovaj OS. Pa kaj je tak teško dodati listu favorita,ili ponuditi da ti vibra radi dok zvoni mob. |
![]() |
![]() |
#4253 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
speed dial dolazi sa WP 8.1 |
![]() |
![]() |
#4254 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Neki izvori koji do sad imaju dosta precizne prognote najavili su speed dial, smart dial, file manager sa full copy/past/move/rename/delete/kuhanje kave te da dolaze sa WP8.1. Samo to nisu prezentirali jer očito da ili nisu imali vremena ili su smatrali da su to stvari koje nisu bitne za keynote.
#4255 | |
Premium
|
Citiraj:
najosnovnije stvari koje bi telefon triba imat im nije za keynote a onaj glupi i nepotrebni wallpaper razvikuju ka da je neznan šta kuda ide ovaj svijet, tze tze tze |
|
![]() |
![]() |
#4257 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Sanjam o trenutku kada ću moći na vlastiti share ujutro prebaciti glazbu/dokumente/video ili kaj god na mobitel. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4258 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
sad je da 14og dolazi wp8.1 za developere, uff, kako je krenulo bit ce na kraju mjeseca http://www.wpcentral.com/final-build...medium=twitter |
![]() |
![]() |
#4259 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Developer Preview se očekuje da će doći 14. travnja. File Manager će navodno biti ugrađen u OneDriveu, vrlo slično rješenju kakvo se nalazi na Windows 8.1
#4260 |
Premium
|
Čitam članak na WPcentral i ne vjerujem, dva najveća nedostatka Lumie 930: nema microSD i nema Glance... http://www.wpcentral.com/nokia-lumia...ance-heres-why In order for Glance to work, it needs display memory to maintain the information presented by the program. Koji vrag to znači? Zašto Lumia 930 ne može imati Glance a svi ostali mobiteli mogu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|