|
![]() |
#2281 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
zna li netko koja sim kartica ide u samsung galaxy mini 4, mini sim ili micro sim? dosta je hotno!hvala!
![]() |
#2282 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Helou boys. Jel netko probao CyanogenMod 11 or Android 4.4 na SGS3? Nisam nikad modao mob ni ništ slično,ali nakon što sam kupio SGS3 i skužio da je tvornički došao sa Android 4.3 koji troši bateriju ko lud,bacio sam se na proučavanje rutanja,romanja ili već čega bilo.:-) Znači,početnik sam,ali spreman na izazove:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
po ovome micro sim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ali ako ti je stock ok izgledom i to, Probaj neatrom ali 6.4 verziju ,baterija traje nenormalno. Vrtio mi je cca 5 sati SOT u preko 40 sati na bateriji. Uz sve stavljam odgovarajući boeffla kernel jer je jednostavno odličan. Kod boeffla koristim zzmove governor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pozz, evo uzeo sam sgs 4 mini. Događa mi se da mob tu i tamo zna izgubit signal,ili bude jako slab. Npr. trenutno je na svih 5 crtica,dok prije pola sata 1 crtica ili nista od signala,a mob je na istom mjestu. Danas sam stavio novu karticu u njega, tj. presao s mini sim na micro. Ne znam,mozda karticu treba uhodat ili sto vec? Je li imao netko ovakvih problema? Inace,na bonbon sam!
![]() |
#2286 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam jedan problem. Koristim Note 2. WiFi mi je uvijek upaljen zbog dropbox synca i hrpe push mailova i wifi mi je na "always on" i to tako mora ostati. Krećem se između nekoliko wifi mreža i na svima osim jedne sve fino radi. Kad sam na toj jednoj, imam veliki battery drain. Mob ne odlazi u Deep Sleep, i skoro uvijek je na 800MHz. To znači da mi na čistom standby-u preko noći ode 40% baterije. Provjerio sam wakelockove, i na toj wifi mreži imam puno "wlan_rx_wake" wakelockova. To i činjenica da toga na drugim mrežama nemam, navodi me na eventulani problem sa samom mrežom. Ima li tko ideju što bi to moglo biti? PS Ako isključim WiFi, nema battery draina. Koristim i Note 10.1 sa identičnim setupom kao i Note2 (osim samog stock ROMa naravno), i ista stvar se događa. Battery drain i "wlan_rx_wake" wakelockovi na toj jednoj mreži. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 17.03.2014. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Takav je ruter i mreza i mos se ye***. Istu stvar sam ja imao sa svojim ruterom i otkad sam dobio novi, apsolutno nikakav problem. Takoder isti wakelock je drainao batt.
![]() |
#2288 |
"Samo vodu ne!"
|
Da. I meni router smrdi, ali htio bih barem shvatiti što i zašto se to događa. Koji si router ti imao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pozdrav ekipa, evo jedno pitanje. Naime, dobia sam jedan uređaj (Samsung GT-s5670 s verzijom androida 2.2.1), međutim često mi javlja da nema dovoljno resursa pošto na njemu ima instaliranih tvorničkih aplikacija, tipa youtube, quickoffice, news&weather i slično, pa me zanima kako se rješiti tih za mene nepotrebnih aplikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
"Samo vodu ne!"
|
Ovo moje sranje je ZyXEL P-660HN-T3A. Ovakav: http://www.invitel.hu/lakossagi/site...A/image001.jpg Lampice na njemu blinkaju ko blesave. Nema inače problema sa vezom. Samo taj battery drain na wifi. Nego, može li se što postići kakvim tweakanjem setupa i postavki routera? Ili eventualno updateom firmwarea? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 28.03.2014. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#2294 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Guest
|
kupila draga S4, i sad, kad dolazi službeni kitkat update za njega, upravo ga donjela iz T centra i želim staviti novi android, kako? |
![]() |
![]() |
#2297 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Trenutno je samo VIP izbacio update, a to zasto se nemogu nadogradit uredaji koji su otkljucani covjek kaze ovako: Citiraj:
I po ovoj stranici se vidi da T-HT jos nije izbacio kitkat. P.S. nemoj na S4 stavljat drugi ROM radi KNOX-a. Ako ga aktiviras gubis garanciju a to ne zelis na tako skupom mobu. Nadam se da sam pomogao. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Nema veze jel zakljucan ili otkljucan. Bitan je product code i verzija firmwarea-a. Moraju pasati jedan s drugim. Mozes stavit rom koji ima nadogradnju na kitkat ali ako slucajno u procesu nije promijenjen product code javljat ce da imas zadnju raspolozivu verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Premium
|
Nisam te bas razumio. Ovi ljudi kojima javlja da imaju zadnju raspolozivu verziju ( 4.3 ) product code se ne podudara sa verzijom firmware-a od kitkat-a? I jel oni sada moraju cekat da izbace "drugu" verziju firmware-a od kitkat-a koja se podudara sa njihovim product code-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Premium
|
Npr imas product code GT-I9505ZKACOA a firmware od T-coma kojeg si sam stavio preko npr. odina,neces dobiti nikakav update. Nikad. Jer Product code ne pase s firmwareom koji inace dolazi s tim product code-om i kao takav ne postoji u Samsungovoj bazi. Trebas staviti COA firmware za COA update ili promijeniti product code na CRO koji je ustvari GT-I9505ZWACRO ako zelis t-comov update. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.04.2014. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Premium
|
Citiraj:
Takoder mislim da vecina nece stavljat drugi ROM radi KNOX-a i gubitka garancije. Jedino preko KIES-a ili OTA. Al zanimljivo kako neki imaju update, a drugi ne. Bilo da provjeravaju preko KIES-a i OTA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
|
Nisi dobro procitao. Bitan je product code a ne verzija firmware-a. Samsung izbacuje update po product code-u. Baseband je nebitan. Imas dva telefona s identicnim generic nebrandiranim firmware-om ali razliciti product code-ovi i Samsung je za jedan izbacio update a za drugi ce mozda ili mozda nece. Zakljucavanje telefona nema veze s updateom firmwarea. Sam firmware nema veze sa zakljucavanjem jer se dio firmware-a gdje se kodovi nalaze uopce ne dira niti se provjerava prilikom update-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala na pojasnjenju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Premium
|
Treba cijela antenna ili samo kabel? Kupio sam davno ovako nesto: External Antenna Pack w/ Patch Lead & Antenna for Samsung Galaxy S4 i9500 i9505 http://bit.ly/1oJjZSu Lik koji je to uzeo je rekao da je zadovoljan. A plastiku uzmes neku jeftinu zamjenaku i probusis rupu Sorr na linku,kopirao sam s mpbilne verzije ebay-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam jedno (barem vjerujem) jednostavno pitanje. Dal je moguce unlockati S3 koji je trenutacno na 4.3 stocku? Znam da sam 4.1 unlockao kao od sale uz pomoc ovog koda: *#197328640# i malo petljanja po izbornicima. No naravno, na 4.3 to ne ide. Pokusao sam googlati, i onda se iznenadio da i neke provjerene stranice sa payed unlockom ne rade na 4.3 Malo mi je hitno, a sam odgovor ne mogu nikako pronaci. Ili sam ga na zalost vec pronasao, tj. da unlock ne moze na 4.3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Premium
|
Dobro pita gringo brko,unlock cega? Sim unlock? Ako je bootloader ,na 4.1 je bio otkljucan,na 4.3 je isto otkljucan ali ako petljas s custom kernelima ,rootom gubis jamstvo. Ako je sim unlock,ne znam kako si uspio s tim kodom,nikad cuo da je netko unlockao mob s tim kodom. 4.3 se moze sim unlockati s opremom ili unlock kodom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Pozdrav ljudi. Evo ja sam brand new na ovom forumu, i jako mi je drago da sam vas nasao ![]() imam jedni pitanje, htio bih unrootati Galaxy S3 i S4. Mreza je Tele2, ali nigdije ne mogu naci firmware koji je bio original na telefonu, pa mi mozda vi mozete pomoci? hvala vam puno nadam se ugodnom druzenju ![]() ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|