|
![]() |
#7171 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
1. Može promijeniti samo jedan roll na bilo kojem komadu geara u jedan od 3 slučajna, a taj se može opet mijenjati po istom sistemu uz svaki put povećanu cijenu rerolla. Generalno ne bih se zamarao sa rerollanjem unedogled osim ako je nekvi stvarno korisni legendary ili set item. Također, isplati se rollati samo ako je item 1 roll od svih pogođenih rollova, jer će se inače jako brzo zamijeniti. 2. Može promijeniti izgled bilo kojeg predmeta u bilo koji drugi, pod uvjetom ako je isti pao od izlaska RoS-a. Ako je item pao nekom u partyju može legendary dati drugom u grupi da svi si unlockaju transmog izgled, ali jasno samo u provjerenoj grupi jer inače netko popali bez pardona dobar leg u pubbu. U odnosu na enchanting transmog je jako jeftin ali bude jako zgodan dok se sakupi dosta dobar gear koji se neće mijenjati svaki čas pa se može složiti fora lik izgledom. Citiraj:
Ja i frend lijepo prolazimo act 5 polagano, okrećemo svaki kamen, truplo i chest, uz istraživanje svake lokacije, ne mislimo rushati za prvi prolaz act cijeli. Igramo još Torment 1, a jučer baš zaustavili se ispred Adrie, i ne pomišljamo još spuštati težinu, još ide fino. Dok riješimo cijeli act se priključujem Bulji pa idemo lijepo dalje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7172 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja krenuo dizat ostale likove do lvl 60...sad sam na monku...ako netko ima dobar provjereni build samo linkajte..... Nego skužio sam da mi na svakom bossu na kraju acta padne barem jedan leg....na diablu su mi pala 2 komada....prvo sam mislio da sam se skrumpo....ali evo vec cetvrti put se to događa....apsolutno lajkam... ![]() ![]() ![]() ![]() Nakon monka krece sa WD....potemkin daj plz linkaj opet build za WD-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7173 |
Akutna lijenčina
|
Iskreno sada isprobavam sve žive i mrtve kombinacije a i počeo sam tek skupljati lvl 70 gear jučer tako da još bude se puno toga promijenilo, ali evo ti. Dok par konkretnih build-changing legendaryja padne će se već znati u kojem smjeru će ići build, definitivno planiram ići na pet build nekakav, koji će biti najjači u igri bez premca. http://eu.battle.net/d3/en/profile/p...00/hero/713265 Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 28.03.2014. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7174 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam nivoe tezine probavao najvise s wizzom(solo najvise), jucer cijeli dan t1 ili t2 na momente, 3 legendarna itema pala u cirka 12 sati igranja. Prvi dan su legendarni padali kao ludi na expert. Danas opet smanjio na Expert, smijurija kako je lagano ici ali dobri predmeti samo mi na expertu padaju, pa cim krenio pao legendarni item, u sat vremena dva komada, i jos jedan kasnije kad sam nesto probavao, udejm u igru, mlatnem par monstera i pade legendarni. Poceli su mi masovno zuti itemi za druge klase padati, za monka ili dh par komada jako finih. Sve u svemu morati cu kreniti svih 6 likova na softcore dici na lvl 70 jer su mi sva 4 stasha u skrinji skoro puna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7175 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
loot je onako, okej, leđenderiji su smeće. dosta mi ih padne al hodam u žutim itemima to sve govori http://i.imgur.com/McJweDh.jpg
![]() |
#7176 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
QUESTION TIME!!!! ( kom se da nek odgovara) 1. Ova krila od preordera...nemogu se bacit i salvageat al se mogu prodat. Sta ako prodas? Jel nema vise, gotovo izgubio? I Izgleda za svaki lik dobijes poruku za krila. 5 likova- 5 krila. 2.Kako sad funkcionira item lvl sto monsteri dropaju? Moras bit lvl 61 da su monsteri lvl 61 da mogu bacat lvl 61??? 3. Ako sad imas do lvl 70 lik i lvl 70 itemi jel to znaci da ima i itemi od lvl 61+1 do lvl 70 ili je samo lvl 61 tier i lvl 70 tier? 4 Za craftanje novih legova treba recimo bijeli item osnovica(npr odredene bijele rukavice za leg rukavice). Jel to bas moraju bit te iste bijele rukavice, ono isti item lvl i ime? Ak da onda je to jebeno za dobit isto ko i ostali dijelovi za craft. 5. Jel jos vrijedi da je crit chance + crit dmg + life on hit kralj statova? 6. U sta ulazete paragon pointove(koje statove) i jel se oni mogu resetirat i postavljat po volji ko npr skillove? 7. Kakve skill bildove koristite( moze linkovi) -Ja za barba dobri stari whirlwind. Jel to jos viable? Morao sam promjenit neke rune i ide ok. -Za WD koristim acid spam + petove. Odlicno! Zanima me narocito DH i Monk i WIZ...nekako nemogu za njih skontat dobre bildove. -S DH nest muljam evasive/impale i entangling/elemental al se nemogu odlucit ok koje kombinacije a i 'support' skillove neznam koje da odaberem. S entangling/ elemental sam mislio neki slow build pa da passiv za 20% dmg za slow uklopim. A s Impale da spammam jer radi posten dmg a jeftin je. -Monk mi bas najslabiji. Milslio sam neki sweeping wind build al sam preslab za to pa je sad neki kick spammer. Imam ove heal/absorb skillove. I da koristim 2 hander i nesvida mi se prespor je att speed. -WIZ je blizzard spammer s cold dmg passivom. Nemogu nac dobar cold primarni tak da uglavnom cijeli cold dmg se svodi prek blizzarda. Ni tak lose sam nisam nasao dobar 'o shit skill'. Imam frost movu i diamond skin al to su 2 skil slota a onak. Teleport mi nije bas nest, pogotovo kad su skoro svi monsteri brzi. sad kontam da bi black hole + blizzard bili dobre kombinacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7177 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
1. nemam pojma, ali da slucajno prodam, zamolio bih preko supporta da mi vrate, a i ak prodas imas buyback tak da, mislim da nisu nepovratno izgubljena 6, imaš reset, kad god hoces resetiras, stavljam u svasta, po potrebi. movement, life on hit, crit chance.. 7. http://eu.battle.net/d3/en/profile/m...79/hero/990033
![]() |
#7178 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ne znam da li vas živciraju ovi "sitni" monsteri kojima treba par sekundi da se pojave i na svakom koraku su...tipa scarabi pa onda crvi...duhovi koji ulaze u ljude ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7179 |
Avocado
|
1. kad jednom prodaš krila samo kreiraj još jednog lika novog i s njim ćeš dobiti krila. Krila spremiš i obrišeš tog novog lika. Ako imaš sve char slotove popunjene, you have a bad time ![]() Za DH skillove: pronađi moju sofcore DH na bnet (ne mogu trenutno linkat): De5tr0yer#2451
![]() |
#7180 |
Registered User
|
Evo ako nekog zanima izgled novih armor tier-ova https://www.youtube.com/watch?v=TlE19UItpcg Sve cu transmogat o u ovaj s facama...bit cu taka faca ![]() Nego to me podsjeca na Giantdad build iz Dark soulsa ![]() Nema bas puno za crusadera jos http://cdn.somepage.com/diablo/news/...sader-gear.jpg Zadnje izmijenjeno od: Hellhound. 27.03.2014. u 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7181 |
Guest
|
e..ovo je opasno dobro i zarazno..lupam cijelo jutro po bountijima, sad jedva čekam da dođem doma sa posla ![]() a tek mi je wizard na lvl. 70. |
![]() |
![]() |
#7182 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
a čemu služi nephalem rift, skupio sam pet onih okruglih pa mogu otvorit u gradu onaj obelisk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7183 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#7184 |
Banned
|
fenomenalno, sad se samo nadam da će počet dropat nešto dobro, 22 level sam s crusaderom ide laganini, mislim da bi mogo i na expert igrat s njime, ali neću neka ide na normal da ne gubim vrijeme ionako moram nabit tih 48 levela još. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7185 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Svi su ti dobri na Normalu, ja eto danas cijeli dan isprobavao US server, dizem likove tamo, pun stash legendarnih, svakih 15min jedan pade. Sve u svemu zabave pun kamion, morati cu veceras opet malo EU kreniti igrati. A imam i Asia server s nijednim likom, a 12 slotova free i tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7186 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() http://www.pohrani.com/f/3o/sU/3fYDQ...eenshot002.jpg http://www.pohrani.com/f/2I/R4/4abT46Ud/screenshot003.jpg jedva čekam act 5, tu ću već moć procijenit crusadera do kraja, ovi act 2 3 4 to je još uvijek original i nisu toliko jaki mobovi i elitovi, ko u exp. ali ide dosta brzo, već sam na kraju acta 2 a prije dva dana sam počeo s crusaderom do sredine drugog tjedna bit ću na actu 5. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7188 | |
Banned
|
Citiraj:
to se slažem, ne čini mi se da su legendaryi one kvalitete kako su obećali. legendarni moraju stvarno biti "legendarni", po onome što daju u statsima. a očito je da to nije slučaj, i ispada da više ovih žuti virjede od legendarya uglavnom je tako na žalost slučaj. ali šta je tu je pomirio sam se s time i igram igru, i uživam za sad kako će biti za par mjeseci vidjet ćemo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7189 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nikako se priviknuti na ove nove statse. Kaze na rukavicama +20% na damageu, a te "bolje" imaju recimo bolesno visok primarni stat, a nemaju ni chd ni chc ili as. U konacnici takav predmet za mene ne predstavlja upgrade. Act 5 je u stilu D2 kojeg sam neki dan malo odigrao. Treba ga igrati od piksela do piksela, ko Jozica. Jos da ubace rune.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7190 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo za leđenderije i set iteme hotfix za drop rate http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12319691934
![]() |
#7191 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa legendarni jesu bolje kvalitete nego zuti, ali nije svaki sto je razumljivo. Razumljivo je zato jer sada za kraftanje ili echantanje legendarnih trebaju oni njihovi matsi (ne znam tocno ime malo je kasno) a da oni padaju svake prijestupne ne bi imalo smisla kraftat, isto tako da padaju samo odlicni legendarni nitko ih ne bi drobio. Citam ove zadnje notse i jako mi je drago sto ce povecat leg drop jer ja imam u stashu 4 itema koja moram prerolat da bi ih mogao koristit a do matsa nikak doc jer nisam te srece da mi od prve uleti sto zelim. Kod kadale sam zdrobio cca 1200 shardova a uvijek sam trazio orb i bootse koji kostaju 5 shardova i do sada sam dobio samo 1 leg. Da bar od sutra bude hotfix gore.
![]() |
#7192 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam zadovoljan s dropovima. U 3 dana sam slozio ok lika skoro od glave do pete. Problem mi je kaj sam premalo golda ostavio. Da imam vise dignul bi wizardicu jos malo sa gemovima a ovak moram cekat.. Tenk Wizard. Skilove mijenjam svako malo. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/33758496 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7193 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7194 |
Registered User
|
Pa dobro legovi ovako stat vise gledano jesu samo posebni zuti. Zuti s posebnim affixom/dva i to je to. Eto na offiicial diablo forumu sam procitao super prijedlog. ![]() Zasto ne naprave sve lege da scale-aju s tobom kao i monsteri. Ima puno kul legova al ono sta ti znaci neki od lvl 15 to se mijenja u minutama doslovno. Tako ispada da stvarno ima manje legova nego sto se cini jer ih mozda 10% ostaje viable na lvl 70. A dosta legova ima i kul dizajn ali i posebne affixe. Npr. Ice climbers....najpopularniji boots prije ekspanzije al steta sto je cap lvl 60. Taj cannot be frozen affix je tako jak al ne dovoljno da se unazadis 10 lvl-a. ![]() S tom promjenom si skoro svaki leg drop bio relativno dobar jer bi bio lvl 70. Jedino ako se lose zarolla , al to sad nije takav problem. Isto tako bi odgovaralo pozadini leg itema...ono legende su. Imaju cijelu pricu iza sebe.....za takav item da bude cappan na lvl 15 i promjenjen unutaj 1h igre s novim likom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7195 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jesi pogledao ove nove passive sto su izasli s expanzijom. Bas su za tenk wiza http://eu.battle.net/d3/en/class/wiz...nwavering-will Mislim da bi ti ovaj puno bolje koristio nego onaj sto daje +20 arcane power. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7196 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Koliko znam svaki leg sad u RoSu može zarollati na levelu 70, npr. Rhen'ho flayer, koji je normalno < lvl20, a na 70 postaje nenormalno jaki. Negdje sam čitao da je takav sistem, morao bih potražiti ponovno da potvrdim ovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7197 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
imam jedan dobar legendery 2H ima 1500 poison dmg, a mogu umjesto toga zarolat recimo 10% dmg neznam jel jace 10%dmg il 1500 poison dmg..zna itko? znaci umjesto poisona na ovom itemu http://i.imgur.com/PdAEtaQ.png
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 29.03.2014. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7199 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ok, tenks eto konacno upgrejd u obliku leđenderija ![]() a dal da mijenjam poison za nesto drugo? http://i.imgur.com/87KcmDN.jpg
![]() |
#7200 | |
Guest
|
Citiraj:
Ovaj prvi "eletrocute" stavi arcane: orb-frozen orb |
|
![]() |
![]() |
|
|