|
![]() |
#1 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Preporuka 2.1 sustava do 500kn
Trazim za dragu prijateljicu 2.1 sustav u cjenovnom rangu ~500kn (moze i malo vishe). Ona slusa stoshta i (eto) voli da bass lupa malo jace. Estetika je bitna i ne mogu biti "ruzni" gejmerski. Prostorija je nekih 6x4 i pozeljno je da ju se mozhe popuniti glasnom glazbom po potrebi. Gledajuci uokolo naletio sam na Logitech Z523 i Trust Tytan 2.1. Za Logitecha ima puno feedbacka i iako nisu neki zvucnici imaju 2 godine garancije i vjerovatno neshto bolje drivere all-around. Trust mi je bash pikanje u nepoznato i nema engleskih ni nasih recenzija osim neshto ekipe koja se zali na probleme. Ako imate neke druge prijedloge rado bih cuo! Edit: mozda bi bilo dobro da mod ovo preseli u neki postojeci thread o 2.1 sustavima da ne trujem global namespace ![]()
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 23.03.2014. u 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Z2300 polovne ako su joj dovoljno lipi, najvise basa za najmanje para, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Nebih uzimao rabljeno, samo novo, garancija je bitna. Mozda bi i 2.0 sustav ulazio u obzir, tipa Genius HF1800A, mislim da mogu isporuciti dovoljno basa.
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Uzmi si nekakav univerzalni daljinac koji ima opciju "učenja", i prekopiraj si sve tipke sa originalnog daljinca. Na taj način si možeš riješiti sve probleme gubljenja daljinca, te original staviš na stol uz PC/TV, dok uni držiš na stolu/noćnom ormariću/krevetu itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Moj glas ide za Arctic Cooling s362, imam ih preko godinu dana, prezadovoljan sam. A, drveni woofer od 7kg teško da ćeš naći za tu lovu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|