|
![]() |
#4082 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Slučajno mi kolega rekao da je i on slao mail u prvom mjesecu 2013 i njemu su napisali da će biti "ove" (2013) godine. Aplikacije još nema ali ionako sam prešao u PBZ koji mi je isto odgovorio kako prate trendove ali..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4084 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Prvo MS mora dobro popeglati falinge u OS-u kojih ima poprilično (nadam se da sa 8.1 bude večina popeglana) da broj korisnika WP poraste. Dodatno kod nas (barem je tako bilo kod mene)kupnju Nokia uređaja koči glavni servis Mobis,sa kojim su korisnici imali velikih neugodnosti. Da nisam dobio od firme L925 zbog Mobisa nikada nebi uzeo Nokiju a bio sam veliki fan njihovih telefona,ali eto od N95 zbog Mobisa Nokia nije više ušla u moj džep. Sami OS ima budučnost i mišljenja sam da vrijeme WP tek dolazi. |
|
![]() |
![]() |
#4088 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
To je sve individualno - provjerite teme (1) (2) o tome. Iz iskustva mogu reći da sam zadovoljan sa 90% servisa. Jedino mogu pljuvati u nedogled o Vemillu. Također, bolje da bacite vaše Sony slušalice i ostalu periferiju koja ide u Servisni Centar Hanžek. Ta stoka sitnog zuba je dva puta zagubila slušalice, i kao "ne mogu mi dati broj naloga jer je to kod Sony-a". Uglavnom - u slučaju da bi Sony mobitele morao slati tamo, radije bi ih sam popravljao o svom trošku nego slao kod njih. Za one koji ne prate - slijedeći Nokijin update na WP8.1 će se zvati Blue. Amber, Black, Blue! |
![]() |
![]() |
#4097 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() navodno i ZABA nešto sprema .... |
|
![]() |
![]() |
#4099 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mali leak povodom WP 8.1: http://wmpoweruser.com/real-life-pic...n-backgrounds/ Znači, Lumia 630 ima 3 reda ikona, start screen backgrounds, dual sim, VPN ![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
#4101 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Sad redizajnirAju kompletno internet bankarstvo pa mozda onda i naprave wp app |
![]() |
![]() |
#4102 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
P.S. Kako se zvala ona aplikacija koja daje notifikacije o updateovima (i preview updateovima)?
![]() |
#4103 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
http://www.windowsphone.com/en-us/st...2-fdf90a59be83 ? |
|
![]() |
![]() |
#4105 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ipak mogu reć da baterija nije baš tak loša na Lumiji 1020, bez pol frke potegne dva dana, prosjek mi je dan i pol, a ak ju gazim, onda jedan dan... Spram 925 koja je bila lošija po pitanju baterije, ova 1020 je ugodno veselje.. Al vjerujem da dok bi OS bil više prijateljski prema bateriji, da bi onda rezultati bili još bolji... Kolko sam videl na 1020 standby je dobar, skinem ga s punjača, i drži bez pol frke 10-11h na 100%.. Zanimljivo, dok je na 100%, standby mu je dug, nakon toga, tj dok se mob počne koristit, i nakon korištenja opet je na standby (npr.80%), vidi se onda da u 3-4h potroši 1-2%.. Mada mi nije jasno zakaj je to tak, ak sve pogasim da ne vrti u pozadini.. Generalno gledajući, ovo je prvi wp8 phone, za kojeg mogu reć da je baterija zadovoljavajuća, nakon 920 tj 925, za koje to i ne bi baš mogel reć.. |
![]() |
![]() |
#4107 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4108 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
100% je 100% dokle god tak piše; dok ne bu 100% onda bu 99% ![]() Trebali bi poradit i na prikazu ostatka vremena do punjača.. Malo piše dva dana, malo piše jedan dan i 10h, pa tri dana itd. itd. uglavnom šarene brojke baca van.. Pa si ti misli.. Nek se na android ugledaju ![]() |
![]() |
![]() |
#4109 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Imam 925 i baterija dura 1 dan ako se mob koristi za kaj je i namjenjen,znači mreža uključena cjeli dan,wi-fi isto koja fotka i oko tridesetak poziva,nešto skidanja app,i svako malo prčkanje po mobu,znači gaženje Ako gasim mrežu i wi-fi kad se ne koristi,znači po potrebi,onda izdura dan i pol do dva. Upotreba samo za razgovore i sms tri dana. Po tome baš i nije razlika na strani 1020 nego prije tvoj subjektivni dojam,jer ako ju gaziš dura dan isto kao i 925 kod mene. |
|
![]() |
![]() |
#4110 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|