|
![]() |
#3572 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3573 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
bok ljudi. posjedujem sony ericsson xperia x8 i želim ga zamijeniti nekim drugim pametnim telefonom većeg ekrana (xperia je 3"). moja ideja je da prodajom tog x8 i samsung galaxy tab 2 namaknem 1000kn čime bih kupio neki polovan smart što veće dijagonale (bar 4.5") koji bi mi zamijenio ta dva uređaja. može li se za 1000kn kupiti pristojan, polovan smart takve dijagonale a koji bi performansama bio u rangu sa navedenom xperiom x8? glavna namjena mobitela bila bi surfanje. bitna mi je kvaliteta zaslona tj. da je zaslon ugodan za dugotrajno gledanje te da uređaj posjeduje utor za micro SD karticu.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 20.03.2014. u 00:31. |
![]() |
![]() |
#3574 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako si ograničen budžetom, savjetovao bih ti da baciš oko na temu o Kinezima jer se tamo nađe mobitela koji bi ti odgovarali cijenom i mogućnostima. Jedini bi ti problem mogla biti garancija tj. da u slučaju kvara mob moraš slati nazad u Kinu.
#3575 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nakon puno čitanja o kinezima, uzeo bih ipak nešto sa domaćom garancijom. Znači bit je dual sim, android verzija nebitna, 4.5" ekran, oko 1000 kuna Dakle nešto ovakvo: http://www.links.hr/?naziv=smartphon...kl=040.700.010 http://www.links.hr/?naziv=smartphon...kl=046.500.002 http://www.links.hr/?naziv=smartphon...kl=040.700.015 Sad već Đigabajti su neko vrijeme u korištenju pa dal to valja štogod, tim više što imaju 2g garancije u odnosu na "bolji" Huawei sa 1 godinom garancije |
![]() |
![]() |
#3578 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
A jos mi se hvala Bogu nije pokvario mobitel,ali nikad neznas..ma taj jiayu mi se svidja i sad neznam sta uzet,xperia m cisto solidan mob za moje potrebe,a jiayu ipak malo jaci nesto ljepsi i bolja baterija a s druge strane nema garanciju |
![]() |
![]() |
#3581 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ovako, budžet mi se kreće oko 1000kn, preko te cifre bih jako teško išao, ponuda bi me morala "izuti" iz cipela ![]() ne bježim od rabljenog, dapače.. najbitnije stavke su mi baterija, dijagonala ~4.5" i dobra third party podrška (cyanogenmod npr..).. zasad su mi najviše zapeli za oko - galaxy s2, LG L9, LG 4X HD P880, galaxy nexus s time da tu galaxy najgore stoje sa baterijama.. njima se svima cijena kreće oko 1000kn, nađe se i pokoji note 1 za 1200kn no to je već malo vjerojatno da ću potrošit.. ima li što novo, za 1000kn, a da može parirati gore navedenima? kinez me skoro i ne zanima jer s njima više muke nego užitka.. |
![]() |
![]() |
#3582 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3586 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
U obitelji imamo oba ![]() Po meni se uopce ne daju usporediti..na xperii m sve leti,ali bas leti, i baterija traje pun k.. S3 mini,ne znam,jednostavno meni puno losiji od xm.. To govorim o radu na njima,e sad kamere i ta cuda nisam usporedivao jer ni jedan nije moj ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Xperia M je bolji izbor.
#3590 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#3593 |
gadget freak
|
#3595 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3596 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3598 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Da li je ta Xperia M mobitel dovoljno fluidan da mi ne stekaju Viber, Whatsapp, facebook messenger i jos neki osnovni programcici tipa Chrome i YT? Ili neki drugi tog cjenovnog ranga? A moze i nesto skuplje, ali ne pretjerano. Pitam zato jer bi prodao ili mijenjao LG Optimus G E975 za nesto manje. Prije je bio pun programa, ali jos sa strane imam desktop i laptope pa ga koristim za osnovne pizdarije. Malo je nezgodno imati Quad core i 2GB rama pa ici na nesto slabije ![]() ![]()
#3599 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Tih POLA centimetra ti toliko puno znači i čini razliku da mob nije cigla ili je? Ne, neće ti laggat XM u osnovnim stvarima, radi fluidno, 5x fluidnije nego ranije spomenuti s3 mini, ali da je lgog cigletina, to si lupio ajme. LGOG je najmanji 4.7" mob, da ne spominjem (pristrano naravno) da je daleko najljepši i najelegantniji mob u konkurenciji ostalih 4.7" jaja u zadnjih god-dvije... Pričam ti iz prve ruke, mijenjam mobitele vrlo često, i atm imam y300 4" i LGOG i ne osjetim niti malo olakšanje u lijevom džepu di stoji 'manji' mob.... Jedina stvarno osjetna razlika je u težini između XM i LGOG i primjeti se, isto kad uzmem Xperiu P što je završila kod žene. Sony-i su uži nego y300, ali kažem, imho, jedina primjetna i bitna razlika je težina... Ako ti je LGOG cigla, šta bi rekao za XZ1 ili nedajBože Note....
![]() |
#3600 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
8mm razlike u duzini,5 u sirini i 0.8 u debljini. Nije malo naravno. Ali ako ocekujes rad na Xperiji M kao na Optimusu G , piši kući propalo. Em sto je Optimus G jedan od najbržih telefona općenito bez obzira na nedostatak updejtova,em sto je xperia M puno niža klasa uređaja. Ne lagga,ali nemoj očekivati brzinu otvaranja aplikacija,galerije itd kad ga malo nakrcas tekstualnim razgovorima i svim i svačim. Da ne pričamo o tome da neces dobiti pravu vrijednost za Optimus G jer kod nas na snazi mentalitet "golf je golf,nema veze jel trojka ili sestica". Ima ih po 2300-2400 novih s domacom garancijom. BTW,izvinjavam se na miješanju čžš slova,prisilno se privikavam na naše znakove na tipkovnici ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|