|
![]() |
#1771 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Autumn Aurora 2 mod za SoC http://www.moddb.com/mods/autumn-aurora-compilation-mod link za skinut mod: http://www.moddb.com/mods/autumn-aur...utumn-aurora-2 link za skinut patch: http://www.moddb.com/mods/autumn-aur...tive-patch-204 gameplay:http://www.youtube.com/watch?v=x42TWIF6BPk (Iako jubito nemože stvarno prikazat ljepotu moda daje neku predožbu) SoC mora biti na 10006 verziji da bi mod radio. Sam mod prati vanila pricu ali je dosta hardcore sta se tezine tice može se popravljat oprema,artefakti se mogu otkrivat samo sa detektorom ,spavanje je moguće samo na sigurnim mjestima gdje su madraci ili kreveti,zvukovi i ambijent su jos i jeziviji te ima oko desetak novih modela oružja... Graficki te atmosferski je mod nesto najimpresivnije sta sam dosad vidio za SoC /ako je vec tu negdje prije spomentu,linkan i stavljen mod brisem ako ne uživajte ko može / Sretno Stalkeri. Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 22.03.2014. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1777 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Da ovo ti je zaseban mod nece ti radit ako instaliras preko Complete moda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali ja nažalost ne mogu igrati to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
prvo, hvala na infu za mod! evo prvih par dojmova, nakon što sam prošao prvu misiju i uzeo stick od nimblea. dakle, bilo je problema s pokretanjem moda (instalacija steam vanille i malo 'usviravanja' kod sidorovicha, izlazak vani na misiju->save->exit to windows->instalacija moda->instalacija patcha. nakon pokretanja, doživio sam par instant crasheva. onda sam deinstalira, opet isti postupak, samo šta ništa nisam sejva niti apply-a patch od moda. pokretanje je tako prošlo bez problema. izabra sam eng, FoV za wide i grass distance 100m. igra doista izgleda impresivno, ali je znatno teža, poginuo sam tri puta ![]() kompas je fensi, al nepregledniji, ciljnik pištolja je točka. jezik je ruski/ukrajinski (koji je već), tekst engleski. ne vidim sub podršku za russian-spoken parts, a ni mogućnost izbora na eng, iako sam to čekira na pokretanju moda. eto, kasnije idem dalje, al zasad vrlo pozitivno. nadam se da red forest - bunker level nije grafički/zvučno alteriran, jer slijedi brzi uninstall! ![]() EDIT: par screenshotova... http://www.pohrani.com/f/2e/p3/4ICEz...27-22l01es.jpg http://www.pohrani.com/f/41/I2/19386...25-48l01es.jpg http://www.pohrani.com/f/2u/v6/4jxYo...26-29l01es.jpg EDIT2: ok, problemi ![]()
iconography fucks with me...you look great in bloodstains... Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 25.03.2014. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Krenuo prije tjedan dana ponbovo igrat, complete mod. Na većem dijelu igre dosad sam se zabavljao probijajući s eobičnim pištoljem (izuzev raznih nemani), da malo dignem zabavu. Milina, samo sam opet nekak prebrzo stigao do Pripyata ![]()
![]() |
#1784 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() @flyer - bug, koji se vuče iz vanilla igre. Ponekad zna se to dogoditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
Premium
|
Citiraj:
Osim što sam se zajebo, pa nisam kupio SEVA suite u Yantaru, pa mi sad u NPP pred kraj fali antirad pilula i imam šitni monolith suite, brijem da ću morat iz starog sejva ispočetka iz Yantara ![]()
![]() |
![]() |
#1788 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Brko čak i s toljagom radi masakar, a ja krepam čak i dok hodam sa kalašom, zanimljivo ![]()
![]() |
![]() |
#1789 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
|
mene je zeleni od saharova dovea do wish grantera (s tim da sam ga još jedino nosia kroz red forest do ulaza u bunker). nije neki bullet proof dok prolaziš kroz crypt, ali mu durability ioanko nije uber presudan kad uletiš u monolithov crossfire ![]() seva suit se mora kupit, stoga nije bio opcija. inače, odigrajte ovaj AA mod, stvarno je dobar.
![]() |
#1792 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() U svakom slučaju jebenica je prolaziti iz nova na novo i pronalaziti nove stvari / cake btw. imaš preporuku za koji dobar mod za probati ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa, da sam imao dovoljno antirad pilula i med packova proso bi vjerojatno dalje do wish grantera. Ovak sam morao po SEVA-u ![]() I usput sam bildao med i antirad ![]() Steta kaj nisam u Yantaru nasao stalkera koji ima info za fangov stash s exoskeletonom, iako je skoro beskoristan u NPP jer nemres trcat s njim a bome treba dobro trcat na ulazu u NPP a bome i unutra ![]() Citiraj:
![]() Ne mora. Ako onom tipu iz bara pomognes (family rifle), kad mu dofuras pusku da ti hint za kucu u wild teritory gdje je SEVA. Na tavanu ak se ne varam ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.03.2014. u 21:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Premium
|
ne spominji mi pušku ![]() ![]() a šta se tiče hinta, nakon onog zarobljenika u dark valleyu i prevare s gaussom, nikakav hint više nije dolazio u obzir ![]() ![]()
![]() |
#1797 |
Premium
|
otprilike da je svatko ostao olakšan za svotu rubalja/otežan za nekoliko metaka na pig farmu kad se 'dođe po gauss' ![]()
![]() |
#1799 |
Premium
|
Nemam pojma za gauss, davno sam zadnji put igrao prije ove zgode ![]() Plus što mi se gauss čini bzvz. Ali napravio sam save u Pripyatu s kojeg se mogu vratit natrag, pa ću ostat u zoni i odradit još kaj ima. Ili ću krenut ispočetka pa prvo radit side story a onda main. I'm hooked again ![]() Evo opet napravio zayeb ![]() Nisam u Pripyatu uzeo deckoder u hotelu, i sad imam samo false endings ![]() Morat ću i to ponovit :zubo: Inače, vratio sam se sa SEVAom u NPP, ali je do povratka već armor bio dobrano sjeban. Međutoa, kod ulaska u sarkofag, točno nalijevo preko puta ulaza (cca 50m) na jednom kamionu nalazi se neki suite sličnih karaktersitika, i nakon što sam uzeo njega preporodio sam se i bez beda došo do wish grantera u 7-8 min ![]() Gore kad se popneš ljestvama prema true endingu ima EGZO, ali tada već više nikom ne treba ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 31.03.2014. u 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|