|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo sam pogledal walktrough i meni to nije vrijedno kupovine, preoredera pogotovo. Slicno ko i sa drugim stelth igrama koje su nekoc bile odlicne i u zadnje vrijeme postale prosjecne. To je samo moj prvi dojam. Nekom bu vjerojatno dobro.. Od grafike ne ocekujem nista jer se radi o starom unreal 3 enginu i tu je sve vec videno i nije bas nest posebno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
19.6gb?! ta igra ima ili grafiku da mi se jaja odsarafe kad vidim ili prica traje 100h ako se pozurim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Na kraju mi djevojka zaigrala thief na xbox360 pa sam malo gledao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.03.2014. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Što je to igra onako tipa Dishonored što se tiče gameplaya i otorenog svijeta? Jer ako je tako onda vrijedi odigrati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
pa kolko sam skužio, misija se može napustiti kad god oces i možeš u grad (postoji opcija tipa return to the city). Mogu se apgrejdat oružja i vještine lika. Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.03.2014. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
Znači nije linearna u misijama? (do cilja se može doći raznim putevima, različitim gameplay-om itd itd..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Izgleda na kraju da je lošija od trojke koja je izašla već davne 2004. ali trebalo bi malo više i ozbiljnije odigrati za pravu ocjenu. Deadly shadows je bila vrlo dobra igra ali sada su neki novi trendovi u igrama u smislu olakšavanja igranja i više su filmovi sa puno cutscene prizora. Konzolaški biznis a pc je usputna platforma.
Zadnje izmijenjeno od: max111. 02.03.2014. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Zbog toga sam i obrisao Max Payne 3 na 30% predjenoga.. Inace Max Payne (1. i 2.) je moj idol u igranju no onoliko cut scena i promjenjen sustav usporavanja vremena nisam mogao prozvakati.. No ovo je OT.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|